KALJUKITS
Võimalik, et olukord kujuneb selliseks, et sul ei jää enam aega kodu ja pere jaoks, kuna tööga seonduv sunnib sind viimase välja panema. Samas on ka võimalik, et töösse põgenemine on sulle lihtsalt ettekäändeks saada eemale kodustest kohustustest — oled hetkel lihtsalt kokkamisest, koristamisest ja pesukaru mängimisest kõriauguni tüdinud. Samas nõuab Päikese ja Neptuuni kvadraat seda, et sa hoiaksid õiget töö ja puhkuse tasakaalu. Nüüd on väga kerge end ära kurnata kas ületöötamise, vale toitumise või liigsete ergutitega (kohv, energiajoogid, ka alkohol). Kindlasti söö ja maga piisavalt ning ole ettevaatlik ka uute ravimite esmakordsel tarvitamisel.

VEEVALAJA
Päike liigub alates teisipäevast Kaksikutes (mis Veevalaja jaoks on armuseikluste, puhkuse, naudingute, hasardi ja riskimise märk) ning teeb terve nädala jooksul kvadraadi segaduste ja illusioonide sümboli Neptuuniga. Seega loob algav nädal olukordi, kus võid läbi elada segasevõitu või suisa täiesti arusaamatuid situatsioone just nendes teemades. Ettevaatust riskide võtmisel, eriti hasartmängudes! Seis sümboliseerib ka võimalikku võrgutamist kellegi poolt, mis sul korraks pildi taskusse kukutab. Kui jätad ohutuled vilkuma, pole hullu midagi. Kui aga minetad täielikult ettevaatuse ja annad järele võimalikele kiusatustele ja ahvatlustele, võid kergesti mõne osava eluvenna küüsi langeda.

KALAD
Algaval nädalal veeretab saatuseratas Päikese ja Neptuuni kvadraadi mõjul su teele olukordi, kus avalduvad kõige selgemini nii su unistused ja lootused kui ka hirmud ja kartused. Su alateadvuse salapärases kambris lõõtsuv hingetuul toob välja selle, mille pead enda jaoks „ära tundma“. Sa pead näkku vaatama nii oma hirmudele kui ka salasoovidele ning seda kõike endale selgelt teadvustama. Mida julgemalt iseenda sügavatele hingekihtidele otsa vaatad, seda tervendavamalt see sulle mõjub.
Kui aga peidad pea jaanalinnu kombel liiva alla ja keeldud reaalsusele otsa vaatamast, mässid end arvatavasti veelgi suuremasse illusiooni.