KALJUKITS
Sellel nädalal aset leidvad sündmused aitavad sul nüüd vabaneda kõikidest negatiivsetest mineviku mõjudest ja mõjutustest. Võimalik, et korraks kerkib taas esile mõni sündmus, mis on minevikus aeg-ajalt aset leidnud ja tavaliselt sulle negatiivsena meelde jäänud. Aga nüüd võib samalaadne olukord laheneda sinu jaoks positiivses võtmes.
Ka hakkad sa nüüd nägema suuremat plaani ega ole enam niivõrd kinni pisiasjades ega eelarvamustes. Ka võlgade-laenude ja ühisomandi pinnalt ei teki enam probleeme, vaid saad sellest kõigest hoopis kasu. Selle, mille nüüd välja annad, saad hiljem topelt tagasi. Eelkõige on siin mõeldud energeetilist ja seksuaalset tasandit — oled nüüd suuteline end rohkem jagama, „sügavamalt ja intensiivsemalt ühinema“ nii hingelises kui kehalises plaanis.

VEEVALAJA
Sellel nädalal on olulised sinu ja teiste vahelised peegeldused. Neljapäevane täiskuu Veevalajas muudab selle nädala sinu jaoks pisut ülemäära dramaatiliseks — kipud paljudes asjades üle reageerima.
Samas annab Päikese ja Uraani trigoon sulle vabad käed vajalike muudatuste läbiviimiseks, uuenduste tegemiseks ning takistustest vabanemiseks — ja seda eriti just suhete liinis. Nädal on soodne uute partnerlussuhete loomiseks, koostöö alustamiseks, lepingute sõlmimiseks jne. Valitsev seis annab suhetele laiapõhjalise ja intellektuaalse mõõtme. Kui su tutvusringkonnas on advokaate, juriste, õpetajaid, filosoofe, kirjanikke, arste — siis nüüd võib keegi nendest sulle lähenemiskatseid teha. Ole valmis tutvuma tarkade meestega!

KALAD
Lihtsad ja tavalised asjad ning olukorrad tunduvad nüüd huvitavad ja nauditavad. Sa ei pea otsima midagi erilist või sensatsioonilist, et tunda end õnnelikuna. Nüüd suudad uue pilguga vaadata just neid asju, mis tavaliselt tüdimust ja rutiini esile kutsuvad. Seetõttu suudad ka oma igapäevatööd rohkem nautida ja avastada selles uusi nüansse ja peensusi.
Samas on neljapäevane täiskuu muuta sind ülitundlikuks ja kergesti haavuvaks, samuti võid olla tundlik mõnede ravimite ja isegi toiduainete suhtes. Alates neljapäevast hakkab mõjuma ka Merkuuri ja Neptuuni kvinkunks (mõju kestab kuni 13. augustini) — oht langeda viljatute unistuste ja fantaasiate meelevalda ning võtta soovitut reaalsuse pähe.