***AMBUR
Positiivsel juhul avab nädal su ees palju uusi uksi ja pakub võimalusi maksimaalseks eneseväljenduseks. Tunned end igas mõttes energilisena ja võimekana ning sead enda ette uusi eesmärke. Negatiivsel juhul aga raiskad mõttetult oma aega, raha ja muid ressursse — tegeled tühiste ja mõttetute asjadega, mis viivad sind su tegelikest eesmärkidest kaugemale.
Ka kipud sa nüüd võtma täiesti süüdimatuid riske ning võid end sellega üsna rumalasse olukorda asetada.

***KALJUKITS
Nädala esimene täispikk töönädal sunnib sind end kokku võtma ja pingutama. Võimalik, et tekib olukord, kus pead oma tegevust teistele põhjendama. Kuigi sa oled tavaliselt hea töötegija ja sinu töödes-tegemistes puudusi ei esine, võib nüüd järele anda keti kõige nõrgim lüli. Marsi ja Saturni lähenev kvadraat (täpne aspekt 15. jaanuaril) võib tekitada tunde, et asjad ei edene piisava kiirusega.

***VEEVALAJA
Merkuur-Veenuse liiguvad paarina koos Veevalajas. See on suurepärane seis kergeks ja mänguliseks tegevuseks, seltskondlikuks eluks ning armuasjadeks. Samas võid nüüd ette võtta midagi, millest su jõud tegelikult üle ei käi. Sa elad üle oma võimete ja raiskad asjatult oma aega, ressursse ja vahendeid. Sulle tundub, et kõik on kõige paremas korras, aga tegelikult ilustad tegelikkust ja peidad probleemide eest pea jaanalinnu kombel liiva alla.

***KALAD
Nüüd on aeg vaadata sügavale enda sisemusse — planeetide asetus on selline, et just rahus ja vaikuses koged nüüd kõige suuremat harmooniat ja rahu. Aeg on küps sügavateks meditatsioonideks, jooga tüüpi harjutusteks või siis lihtsalt selleks, et süveneda sügavatesse ja salapärastesse eksistentsiaalsetesse küsimustesse. Müstilised vidinad, talismanid ja väekivid võivad sinuga nüüd selgemat keelt rääkida.