KALJUKITS

Jätkuvalt on aktiivsed sellised vibratsioonid, mis sunnivad sind sügavalt endasse vaatama ja otsima sealt vastuseid aktuaalsetele päevaprobleemidele. Sinu hinges võivad lahti rulluda mineviku varjud, mis aga nüüd paistavad hoopis teises valguses. Nädal ongi suurepärane selleks, et ümber hinnata need asjaolud minevikust, mis sind painavad ja sulle haiget teevad. Sest asjad, mis nüüd juhtuvad, võivad mõnda sinu minevikukogemust sootuks uue nurga alt näidata. Samas kui sa ei ole enda vastu aus ja üritad mõningaid mälestusi või mineviku tundmusi maha salata, tunned suurt sisemist ärritatust ja hakkad oma lähedasi süüdistama. Kuni 10. maini peaksidki eelkõige kodustes suhetes olema rõhutatult taktitundeline.

VEEVALAJA

Selle nädala probleemiks võivad olla vaidlused, mittenõustumised, vaadete ja arvamuste teravad lahknemised. Sa kas vaidled ise kõigile vastu või üritatakse sinu seisukohad ära nullida või neid isegi naeruvääristada. Kuigi sul endal on palju huvitavaid ja originaalseid ideid, siis viis kuidas sa neid esitada, ei kannata eriti kriitikat. Tähtis ei ole see, mida sa ütled, vaid kuidas sa ütled. Just see viimane provotseeribki teised sinu vastu. Veenuse ja Marsi jätkuva ühenduse tõttu kipud palju targutama suhete ja seksi teemadel ja see võib kedagi su lähikonnas solvata. Seevastu sobib nädal ideaalselt uute muljete ja uue info hankimiseks, niisama ringiliikumiseks ja külaskäikudeks.

KALAD

Sinu peenekoelise hinge jaoks on algavas nädalas liiga palju teravaid ja jõulisi vibratsioone. Kõik tundub olevat kuidagi lihtsustatult must-valge, puuduvad pooltoonid ja nüansid. Kas ei või jaa, kas vastu või poolt jne. Paljud olukorrad, millesse satud, oleksid justkui noatera peal ja võivad kukkuda nii ühele kui teisele poole. Keegi võib sulle suruda peale asju, millega sa ei saa nõus olla. Võid ka avastada, et sinu väärtushinnangud ei kõla kokku su kaaslaste omadega. Ka suuremad ostud pole soovitavad — eriti keerukas tehnoloogia ning riided ja ehted. Esmaspäeval ja teisipäeval tuleks lõpetada kõik poolikud tööd, samuti ei tohiks vastu võtta tähtsaid ega lõplikke otsuseid.