***AMBUR

Nüüd võid sa just detailide ja pisiasjade tasandil olulise läbimurde saavutada. Kõik töö ja igapäevase argirutiiniga seonduv on suurepärases seisus. Võid oma igapäevatöös olla nüüd äärmiselt produktiivne. Samuti sobib nädal ideaalselt kõigeks, mis on seotud sinu tervisega. Mõnda halba harjumust oleks ehk kergem maha jätta. Või leiad endale mõne uue positiivse harjumuse.

***KALJUKITS

Kui vähegi võimalik, peaksid seda nädalat kasutama selleks, et ennast täiega välja elada. Tee seda, mis sulle tegelikult meeldib ja mida sa naudid. Jää iseendaks, ole vaba, ära püüa teistele meeldida! Kui aga oled siiski sunnitud pingsalt töötama, suudad ka töös olla vaba ja loominguline. Mingil viisil võivad nüüd seguneda ka töö ja lõbu — üks viib kergemini teiseni. Hea nädal ka avalikeks esinemisteks.

***VEEVALAJA

Parim nädal selleks, et oma koduses majapidamises suurem ja energiamahukam töö ette võtta. Võiksid teha kevadise suurpuhastuse või rääkida asjad selgeks oma pereliikmetega. Soodne aeg ka kõigeks kinnisvaraga seonduvaks, kolimiseks jne. Veenuse asend on väga põnev ja paljulubav — võimalikud on meeldivad ja kasutoovad kohtumised, viibimine huvitavas seltskonnas ja muidugi — armastus!

***KALAD

Nädala esimeses pooles kipud tegema liigseid järeleandmisi seal, kus see tingimata vajalik ei ole. Lased end ehk ülemäära palju mõjutada ning teed asju, mis ei ole tegelikult sinu huvides.
Kuid nädal tervikuna soosib rasket vaimset tööd, õpinguid jne. Kasuks tulevad ka lühemad reisid või lihtsalt rohke ringiliikumine. Kellelegi külla minemine või niisama juhuslik kohtumine võib osutuda igati kasulikuks.