KALJUKITS
Pühapäeval (mõju läbi nädala) kulmineeruv Päikese ja Saturni kvadraat äratab ellu sinus elava konservatiivi ja kahtleja. Klammerdud kõigesse teada-tuntusse, uued asjad ja olukorrad tekitavad sinus umbusku. Võid olla ka liiga tugevalt mineviku mõju all, mis segab tulevikuperspektiivi õiges valguses nägemast. Ka kipud ennast alahindama ning oma partnereid ülehindama. Hoiad end ülemäära tagasi ja lased seetõttu endale kohati pähe istuda. Kuid nädal sobib suurepäraselt kauakestvate ettevõtmiste planeerimiseks ja alustamiseks. Ettevõtmised, mis peavad algama kiiresti ja efektselt ning kus on oluline avalikkuse suur huvi, tuleks nüüd välistada.

VEEVALAJA
Kui sa just puhkusel ei ole, on endiselt oluline kõik, mis seondub mingi töö, süsteemi ja distsipliiniga. Kui oled puhkusel, võib sul tekkida raskusi muretu ja spontaanse oleku saavutamisega – võimalik, et ka puhkusel olles vajab mingi asi või olukord tõsist süvenemist ja enesedistsipliini. Või on sul lihtsalt mõtetes mingi häiriv detail, mis segab sind elu nautimast. Ja kui pead mingit tööd vastu tahtmist tegema, võid end kergesti vigastada – näiteks kas sõrme lõigates kätt põletades. Kui oled koera või kassiomanik, võib su lemmik olla pahuras tujus või käituda sootuks veidralt. Jälgi seda, kuidas su enda tujud su lemmikule üle kanduvad! Lähenev Marsi ja Uraani kvadraat sind muuta ka mässumeelseks ja kõigile ja kõigele vastuvaidlevaks.

KALAD
Esmaspäeval kell 15.41 jõuab Veenus Neitsisse – sinu partnerluse ja üks-ühele suhete märki. Lisaks teeb Veenus terve nädala jooksul ka opositsiooni Neptuuniga – Kalade valitsejaga! Niisiis on oodata kirevat ja mitmedimensioonilist nädalat just suhete ja partnerluse liinis. Romantilises plaanis võimendab selline seis platoonilist hingearmastust, paneb sind oma partnerit tugevasti idealiseerima. Sa mõtled oma kallimale „kuldse kuu selga“ ja näed temas vaid seda, mida näha tahad. Või siis just vastupidi – sa ei näe temas häid omadusi, vaid just mingeid „krutskeid“, puudusi ja vajakajäämisi.
Jätkuvalt on toimimas ka Suure Trigooni energiad, mis lubavad sul kõike tavalisest kergemini saavutada. Endiselt on jõus aga hoiatus liigsete riskide võtmise eest!