JÄÄR: vapusta oma positiivse energiaga

Sa oled seiklushimuline ning tahad elus palju näha, kogeda ja saavutada. Iga uus väljakutse stimuleerib sind. Sellesama energiaga võid ka õige partneri ligi tõmmata — teda võlub, et sul on enda loodud rada, mida sa käid ning ta tahab sinuga liituda.

SÕNN: anna isudele järele

Sensuaalse Veenusest mõjutatud olevusena jumaldad sa head toitu, pehmeid puudutusi ja kõike sädelevat. Sulle meeldib tunda jalge all kindlat maapinda ja teada, et sul on piisavalt raha. Anna oma himudele järele ning see täidab sind õnne ja rahuloluga, mis mõjutab ka teisi sinu ümber.

KAKSIKUD: tea, kuid ära targuta

Sa naudid lugemist ja õppimist ning imad teadmisi endasse nagu käsn. Kes ei tahaks endale nii intelligentset partnerit? Küll aga peaksid teadma, et keegi ei taha ka targutajat, kes end teistest etemaks peab. Alati pole vaja maailmale oma tarkust kuulutada.

VÄHK: pane oma tunded tööle

Vähki süüdistatakse tihti liigses tujukuses, kuid sul on võimalik need “liigsed” tunded enda kasuks pöörata. Tegutse vaid siis, kui tunned enda üle täielikku kontrolli. Hoidu olemast liiga nõudlik või pealetükkiv. Kui sa kedagi tahad, siis väljenda oma tundeid loomingu kaudu — loomingulisus tagab sulle õnne, mis toob peagi õige inimese sinuni.

LÕVI: löö ta jalust nõrgaks

Sa pole just tagasihoidlik, kuid mõnikord võid unustada enda näitamise parimast küljest. See, et sa pole mitu kuud kohtamas käinud ei anna sulle vabandust enda välimust käest lasta. Mida seksikam ja hoolitsetum sa oled, seda etema mehe sa endale lõpuks krabad. Kõht sisse, selg sirgu ja pea püsti. Sära nii sees kui väljast!

NEITSI: ole see, kes sa oled

Sa oled haavatav ja tead täpselt oma nõrkusi. Oled õrn ja emotsionaalne ning võtad end täpselt sellisena nagu sa oled — tunnistad oma vigu ja ei pea end teistest paremaks. Ära seda omadust peida! Iga mees tahab armsat ja ausat naist, keda ta saaks hoida ja kaitsta.

KAALUD: ole pigem õiglane kui kena

Sul ei ole loomuses probleemi korral naeratust ette manada või sulle ebameeldivate inimestega viisakaid vestlusi arendada. Oled läbinisti õiglane inimene. Võid olla teistega kena, kuid ole seda vaid siis, kui nad on selle ka ära teeninud. Igasugune pugemine nullib su atraktiivsuse. Austa teisi ja nõua austust vastu. See on seksikas!

SKORPION: oled loodud võrgutama

On inimesi, kes ütlevad, mida nad tahavad ja eeldavad, et soovitu asetatakse neile ka kohe peopesale. Sinule meeldivad huvitavamad mängud ja sa tead, kui erutav võib olla romantika. Võrgutamine pole lapsemäng ja sina pole laps — pane oma võlud mängu.

AMBUR: pürgi kõrgemale ja kaugemale

Sinu loomuses on rekordite ületamine ja üha kõrgemale ronimine. Sa naudid ka enda füüsilist venitamist, sest tahad sirutada ja ulatuda üha kaugemale. Kõige parem on, kui annad endast kõik, et olla tolerantsem, armastavam ja paindlikum. Mida sa ka enda eluga ette ei võtaks, meelitab su kirg ka teisi ligi.

KALJUKITS: püüa päeva

Jäta kahtlused ja piinlikustunne amatööridele — sa tead, mida sa tahad ja sul on piisavalt enesekindlust ja -usku, et seda ka saada. Ära otsi endale vabandusi, sa ei pea kellelegi selgitusi jagama. Samas ei tähenda see, et peaksid alati kohe küsima, mida tahad. Näiteks, selle asemel, et mees kohe kohtingule kutsuda flirdi temaga julgelt ja anna ilmselge vihje, et oled vaba ja huvitatud.

VEEVALAJA: tunne end vabalt

Olgu see tantsides, naerdes või kokates — oled võimeline end täiesti vabaks laskma ja oma tõelise loomuse valla laskma. Inimesed näevad seda kui tõelist kirge elu vastu ja meestele läheb see peale. Neile meeldib sellise naise seltskond, kes tunneb end vabalt.

KALAD: poe talle südamesse

Sul on imeline võime inimeste mõtteid ja tundeid mõista. Kipud vahel isegi enda emotsioone unarusse jätma, et teistele pühenduda. Tänu sellele tunnevad inimesed end sinu seltsis mõistetuna ja teavad, et sa kuulad nad ära. oled partnerile asendamatuks toeks ja ta hindab seda kõrgelt.

LOE KINDLASTI: 

  • Hiina horoskoop: looma-aasta märk näitab, milline partner sa oled" href="http://naistekas.delfi.ee/horoskoop/horoskoop/hiina-horoskoop-looma-aasta-mark-naitab-milline-partner-sa-oled.d?id=56292868">Hiina horoskoop: looma-aasta märk näitab, milline partner sa oled
  • Looma-aasta märk — mida see sinu kohta ütleb" href="http://noortehaal.delfi.ee/news/in/looma-aasta-mark-mida-see-sinu-kohta-utleb.d?id=56262812">Looma-aasta märk — mida see sinu kohta ütleb
  • Milline pidu on sinu tähemärgile sobiv?" href="http://naistekas.delfi.ee/horoskoop/horoskoop/milline-pidu-on-sinu-tahemargile-sobiv.d?id=1038397">Milline pidu on sinu tähemärgile sobiv?
  • Elutee number — mida see sinu ja su elu kohta räägib?" href="http://naistekas.delfi.ee/horoskoop/salateadus/elutee-number-mida-see-sinu-ja-su-elu-kohta-raagib.d?id=55676668">Elutee number — mida see sinu ja su elu kohta räägib?

Allikas: iVillage.co.uk