1. Tunnete hetkega teievahelist seletamatut keemiat

Näed inimest esimest korda elus kas tänaval, poesabas või tutvustab teid ühine sõber, aga sa saad kohe aru, et tema on SEE! Te ei pea isegi ühtegi sõna ütlema, et mõista, et teie vahel on täiesti erakordne ja seletamatu tõmme ja side.

2. Tundub, nagu tunneksite teineteist juba aastaid

Paar sekundit pärast esmakohtumist on teil mulje, et olete vanad sõbad või pereliikmed, sest mõistate ja tajute teineteist nii hästi. Nagu tunneksid ära oma kadunud isa, venna või vanaema, kuigi see ei saa võimalik olla. Su meeled tunnevad selle inimese ära ja alateadvus võtab ta hetkega uuesti omaks, sest eelmises elus olite väga lähedased ning hing ei unusta seda.

3. Koged déjà vu-d

Oled täiesti kindel, et olukorrad, mida koos kogete, on kunagi juba toimunud. Ta vaatab sind viisil, mis on sulle tuttav, naeratab, ütleb midagi, mida sa juba ammu tead... sa oled seda kõike kogenud. Tema sõnad ja teod äratavad tundeid ja mälestusi su eelmisest elust, mida sa ei mäleta, aga tead kindlalt, et need on juhtunud.

4. Saad täiesti ootamatus olukorras kummaliselt inimeselt abi

Kui satud hätta ning sulle tõttab appi võõras, kes vastutasuks midagi ei oota, teeb ta seda tõenäoliselt oma vana võla tasumiseks. Sa oled oma eelmises elus tema vastu lahke olnud või teda aidanud ning ta lihtsalt täidab nüüd oma kohust.

5. Tunned tema vastu kohe seletamatut armastust või viha

Kindlasti oled kogenud seda, et mõne uue inimesega kohtudes tead sekundipealt, kas armastad või vihkad teda, kuigi ta pole kummakski tundeks mitte kõige vähematki põhjust andnud. Su hing tunneb ära need, kes on sinu vastu varasemates eludes lahked olnud, ning hoiatab sind nende eest, kes on sulle liiga teinud ja kellest tuleb suure kaarega mööda minna.

6. Sa vaatad talle silma ja tunned, et oled kodus

Silmad on hinge peegliks ja kalli inimese silmad ei lähe iial meelest. Kui vaatad uuele tuttavale silma ja tunned hinges seletamatut rahu ja lõõgastust, tea, et ta on sinu eelmises elus tähtsat rolli mänginud.

7. Kordad samu suhtemustreid

Kui kõik su suhted käivad sama rada pidi, siis võiksid ühel hetkel juba aru saada, et elu püüab sulle nii hädavajalikku õppetundi anda. Kuni sa seda selgeks ei saa, kordub see sama asi ikka ja jälle. Sind õpetatakse kas enda eest seisma, "ei" ütlema, südant avama vms. Ja see inimene, kes sulle seda õpetama saadetakse, on vana sõber minevikust.

8. Tunned seletamatut tõmmet võhivõõraste poole

Näed kedagi tänaval või bussis ja tunned tema poole täiesti seletamatut tõmmet, mis ei ole füüsiline ega seksuaalne, vaid hoopis tugevam ja sügavam. See, kes sind erutab, ei pruugi üldse olla vastassoost täiskasvanu, samasugune "äratundmine" võib sind tabada ka koera, lapse või vanainimese puhul.

9. Teie dünaamika ei sobi rolliga kokku

See juhtub siis, kui hingeid rändavad perekonniti. Näiteks võib sul oma isaga olla väga suurepärane klapp, aga selles suhtes oled hoopis sina see, kes isale lohutust ja nutmiseks õlga pakub. PÕhjus on see, et eelmises elus olid sina tema isa ja tema sinu laps ning jätkate sealt sisse harjunud rutiini, mitte ei võta omaks käesoleva elu rolle.

10. Ta lihtsalt mõistab sind

Olgu see su parim sõber, kellega te iga päev vestlete või hoopis see lähedane, kes on kolinud riigi teise otsa ja kellega suhtlete paar korda aastas, aga iga kord hämmastab ta sind, sest sa ei peagi talle midagi seletama ega pikalt rääkima - ta juba teab, mõistab ja saab aru ka siis, kui kõikide teiste jaoks su jutt arusaamatu ja mõttetu tundub.

Allikas: Daily Vibes