Surnud abikaasa kallistused

Pensionieas lesk Dorothy Moose oli oma abikaasa Tediga õnnelikult 50 aastat abielus, kuni ajani, mil haigus mehe ja naise lahutas. Nende igaõhtuse uinumistraditsiooni hulka kuulusid ka kallistused ning kaisutamised. Paar aastat pärast mehe surma olid õhtud naise sõnul külmad ja üksikud. Seda kuni kõhedusttekitava ööni, mil naine tualetruumist naasedes tundis enda kõrval justkui mingit soojust. Loomulikult oli ehmatus suur ning tuntav “keha” kadus. Hommikutundidel tundis naine soojust uuesti ning tema sõnutsi oli see täpselt nagu tema kadunud abikaasa puudutus. Hiljem kuulis naine ka oma mehe köhatusi ning nägi tema kuju ka nende voodis õnneliku ja noorena lebamas.

Kadunud isa kõne

Penny Danielsi elus oli 2001. aastal võrdlemisi kõle ja raske aeg, aasta varem oli surnud ka tema isa. Oma 43. sünnipäeval tundis naine end elu mõõnapunktis olevat. Järsku helises aga telefon, millele vastates kuulis ta oma isa häält ning küsimust: “Penny, kas see oled sina?”. Naine erutus, kuid peale seda ei tulnud teiselt poolt toru enam ühtegi häält ega vastust. Kuna Penny isal ei olnud võimalust oma perega korralikult enne surma hüvasti jätta, siis usub naine, et tegemist oli märguandega sellest, et isa jälgib ja hoiab teda.

9/11 ja kaitseinglid

2001. aastal toimunud suures tragöödias oli palju hukkunuid. Küll aga on kolm õnnetusse sattunud inimest täiesti veendunud, et neist päästis surmast justnimelt kaitseingel. Üht neist peatas tulemüür, millest keegi teda just kui läbi utsitas hüppama ning teda treppide poole suunas. Teine tundis kellegi kohalolu sel hetkel, kui ta killustiku all lamas. Kolmas neist sai betooni all lebades julgustavaid külastuskäike mungataoliselt “kujult”. Kõik on aga veendunud, et just nimelt see neid surmasuust päästiski.

Allikas: DailyMail

Hea lugeja, kas sinu elus on olnud sarnaseid müstilisi ja verdtarretavaid juhtumeid? Jaga oma kogemust kommentaariumis!