Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuse ja suhete osas on saabunud rahulik faas, kus oled valmis elu nautima. Kui eelnevalt tundsid vajadust turvalisuse ja kindlustunde järele, siis nüüd eelistad olla pigem spontaanne ja lasta asjadel areneda omasoodu. Juuni pakub sulle rohkelt meelelahutust ja siirast rõõmu. Kohtud uute inimestega ning võid olla valmis ka romantilisteks ja mõnusateks suveõhtuteks kallima seltsis.

Tööasjus on ees ootamas aeg, kus kohaned kiiresti uute ülesannetega ja võtad põnevusega vastu uued pakkumised, mis su teele satuvad. Samas ei toimi sa liigselt kiirustades, vaid ikkagi liigud hoolikalt läbimõeldud plaani järgi, mida võimaluste avanemisel julgelt ellu viid. Hindad väga töö poolt pakutavaid hüvesid ja kindlustunnet.

Tervis sel kuul muret ei valmista. Oled heas vormis ja võid endale lubada ka pingutust nõudvaid väljakutseid. Just nüüd on aeg, mil suudad ellu viia endale antud lubadused ja saavutada suurema vaevata eelnevalt paika pandud eesmärke.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuse ja suhete osas toetud eelkõige eneseusaldusele ja sisemisele tarkusele. Tunnetad hästi, mis on sinu jaoks päriselt oluline ja millele pead oma fookuse suunama. Hea aeg on selleks, et teha suurpuhastus minevikust pärinevate ja siiani kripeldavate tunnete osas. Mõtle asjad enda jaoks selgeks ning ole enda vastu aus. Kui tunned, et mõni tunne või suhe on oma aja ära elanud, siis lase sel julgesti minna.

Tööalaselt pead olema valmis selleks, et asjad ei arene nii kiiresti, kui oled soovinud. See ei tähenda, et sinu projektid nurjuksid, vaid kõik võtab lihtsalt kordades rohkem aega. Katsu olla kannatlik ning säilitada optimistlik meel. Kasuta tekkinud aega uute plaanide tegemiseks ja väldi muretsemist asjade pärast, mida sa muuta ei saa.

Tervise osas tasub olla tähelepanelik. Suuremaid terviseprobleeme ei ole küll oodata, kuid peaksid siiski rahulikult ja läbimõeldult tegutsema. Kergesti võivad tekkida erinevad spordiga seotud vigastused ja üle pingutamine.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse ja suhete osas on plaanide tegemise aeg. Vaatad realistliku pilguga oma võimalused üle ning loobud panustamisest sinna, kust sa midagi vastu ei saa. On aeg teha suurpuhatstus oma südameasjades. Tundeid puudutavad otsused ei ole alati lihtsad, kuid pead võtma seisukoha, kuidas ja kellega koos edasi liigud. Võta enda jaoks aega, et saaksid tuleviku osas selge pilgu ja kindla sihi.

Tööalaselt ootab sind aeg, kus tunned, et kohati pead end tagant sundima selleks, et asjad tehtud saaks. Praegu ei aita sind ei kolleegide toetus ega ka nõuanded, pead ise leidma endas jõu, et õigel kursil püsida. Tunned, et soovid vaheldust tekkinud rutiinile ning kimbutada võib ka üleüldine motivatsioonipuudus.

Tervise osas lähtu eelkõige ütlusest — “terves kehas, terve vaim”. Kuna ilmad lubavad nüüd rohkem värskes õhus viibida, siis kasuta seda ja veeda võimalikult palju aega väljas liikudes. See annab sulle hea füüsilise vormi ja pühib minema stressi.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses ootab sind sel kuul ees meeldiv üllatus, tänu millele hakkad paremini mõistma oma suhet ja selle väärtust. Kindlasti toob elu su teele uusi meeldivaid inimesi, kuid tänu oma kogemustele ja elutarkusele suudad hinnata toimuvat objektiivselt ning teha sellised valikud, mis ka pikemas plaanis sinu jaoks õiged on. Elu pakub sulle sel kuul peibutavaid elamusi, kaalu hoolega, milliseid tasub vastu võtta.

Tööasjad liiguvad väga sujuvas rütmis ning erilisi tõuse ega mõõnu ette tulemas ei ole. Suhted kolleegidega on head, toetate üksteist ning tänu sellele ei kipu ka stress üle pea kasvama. Head tööalased suhted ongi need, mis sel kuul tööasjus kõige enam fookuses on.

Tervis on hea ja tunned end suurepäraselt. Ära ainult oma võimeid üle hinda ja ise endale liiga tee. Samuti tuleks üle vaadata oma toidulaud. See, mida sööd ja jood, mõjutab otseselt su heaolu ja enesetunnet.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuses ja suhete osas kipud sel kuul olema pisut liiga kergeusklik. Suviselt soojad ilmad on sind viinud unistuste ja romantika lainele ning kipud võtma tõe pähe ka möödaminnes pillatud ilusaid sõnu. Soovituseks on uskuda oma sisehäält, see näitab sulle üsna õigesti reaalset olukorda. Kuigi fantaasiad ja soovunelmad võivad olla ilusad ning neist lahti laskemine võib olla raske, katsu hoida jalad maas ja pea selge.

Töö osas on näha, et sul on head võimalused jõuda selleni, mis on sinu jaoks oluline ja väärtuslik. See kõik on juba olemas, lihtsalt ootab sinu poolt avastamist. Olgu selleks siis tunnustus, hea töötasu või hoopis uus töökoht. Need positiivsed muutused, mis nüüd tõeks saavad, on ka pikemas perspektiivis püsivad.

Tervis sulle sel kuul muret ei valmista. Võib lausa öelda, et see teema on päris päevakorrast maast. Sul on praegu nii palju kõike muud põnevat, mis hoiab su mõtted enda juures. Stress kimbutama ei tule ja mõni väiksem tervisehäda möödub märkamatult.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses on sind ootamas aeg, kus eelkõige veedad aega pereringis. Rahulikus rütmis kulgemine ja oma lähedastega koos olemine sobib sulle hetkel kõige paremini. Kui oled vallaline ja ootad kohtumist oma elu armastusega, siis praegusele ajale väga kõrgeid lootusi panna ei tasu. Praegu algavad suhted on pigem mängulised suveromansid, mitte pikalt kestvad ja sügavad armulood.

Tööd tundub sel kuul palju olevat. Rõhk on siinkohal sõnal “tundub”, sest oled ise mõtetega mujal ning tunned, et kohustusi on rohkem kui kanda jõuad.  Õnneks suudad ka ilma suurema süvenemiseta oma asjadega hakkama saada ja seda ka suhteliselt edukalt.

Tervise osas võid aegajalt tunda, et pead aja maha võtma ning lihtsalt lõõgastuma. Seda mitte niivõrd füüsiliselt, kui just vaimselt. Vajad puhkust, kus saad end täiesti välja lülitada ning nautida lõõgastumist.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse ja suhete osas on sind ootamas põnevad ajad. Keegi sinu tööga seotud inimene on sinust sisse võetud ning ka sina ei ole tema vastu just tundetu. Sa pole küll kindel, kas afäär töökohas on õige valik, kuid tundub, et vahel võib erandeid teha ning lasta end tunnetel kaasa haarata. Pealegi ei ole näha, et see kuidagi teie tööasju kahjustaks. Seega, lase käia ja naudi romatikat, mis on su ellu saabunud.

Tööga saad sel kuul suurepäraselt hakkama. Eriti hästi tuleb välja kõik, mis on seotud intellektuaalse valdkonnaga. Tunned, kuidas oled tulvil energiat ja uusi ideid, mida soovid esimesel võimalusel ka ellu viia.

Tervise eest hoolitsemine tuleb sul praegu suurepäraselt välja. Sinu loomulik elurütm ja stressivaba suhtumine ellu, tagavad stabiilse meeleolu ja hea enesetunde. See ongi praegu kõik, mida vajad.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuse osas on näha sügavate tunnete aega. Oled väga emotsionaalne ja lähtud otsuste tegemisel ja seisukohtade võtmisel eelkõige sisemisest tunnetusest ja oma südamehäälest. Hoiatusena võiks välja tuua, et kipud omama liiga suuri ootusi, mis võivad sulle pettumust valmistad, kuna kõik neist ei ole määratud täitumisele.

Tööasjus saad sel kuul rutiinist välja. On tulemas muutused, mis toovad vaheldust ja ka põnevust. Saad ka sel kuul tööasjus tavalisest rohkem ringi reisida. Välisreisidelt saad uusi kontakte, mis ka tulevikus sulle kasulikuks osutuvad.

Tervise osas võivad kergelt tunda anda vanad probleemid. Ära looda, et need iseenesest mööduvad. Konsulteeri spetsialistiga ja järgi ka arsti poolt antud korraldusi, ainult nii vabaned oma tervisehädadest.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuses võtad sel kuul pigem aja maha. Oled võtnud hoiaku, et kõik, mis tulema peab, tuleb nagunii ning sina millegi või kellegi nimel liigselt pingutama ei hakka. Pigem naudid sel kuul spontaanseid lõbustusi ja toredate kaaslaste seltskonda. Ära ainult liigselt heale õnnele lootma jää. Vahel tuleb ise ohjad enda kätte haarata ja saatust juhtida.

Töö pakub sel kuul sulle tõeliselt rahuldust. Tunned, et oled õigel ajal õiges kohas ning saad end täielikult teostada. Läbi kontaktide saad häid ideid ja nende teostamiseks vajalikku finantsilist ja füüsilist abi.

Tervis on sel kuul hea. Liigud palju värskes õhus ning toitumise osas kuulad oma keha vajadusi. Eriti hästi mõjuvad sulle kõik aed-ja puuviljad, mida nüüd eriti rohkel saadaval on.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses ja suhete osas on oodata positiivseid arenguid. Olgu selleks siis tutvumine mõne huvitava inimesega, kellega on olemas kohene vastastikune tõmme või juba olemasoleva suhte uuele tasandile viimine. Ära mõtle praegu liiga palju lõpptulemusele, kuhu tahaksid tulevikus välja jõuda, vaid naudi seda põnevat ja emotsionaalset teekonda, mida oled hetkel läbimas.

Tööelus võib ette tulla seisakuid. Kuigi oled andnud endast parima, et saavutada häid tulemusi, märkad, et teele kerkivad täiesti ootamatud takistused. Ära võta neid kui saatuse lööke, vaid katsu leida enda jaoks igast olukorrast midagi positiivset.

Tervise osas on sel kuul oht ise endale liiga teha ja seda igasuguste liialduste ja üleliigse pingutamiste kaudu. Katsu piiri pidada nii päevitamise, sportimise kui ka aias toimetamisega.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastusel on sel kuul sinu jaoks varuks üllatusi. Kõige õigem oleks olla võimalikult avatud mõttemaailmaga ja mängulise ellusuhtumisega. Ära võta seisukohti liiga kiirelt ja järele mõtlemata, nii võid nii mõnestki heast asjast ilma jääda. Võid armuda inimesesse, kelle suhtes sa poleks kunagi arvanud, et selliseid tundeid tunned.

Töö osas võtad sellel kuul asju pigem vabalt ning kulged suvises rütmis. Kõik, mis vaja, teed ära, kuid kohe kui avaneb võimalus, kasutad aega suve nautimiseks. Teed küll vaikselt plaane ka tulevikuks, kuid nende elluviimise jätad pisut kaugemasse tulevikku.

Tervise osas ei too see kuu küll mingeid suuri muresid, kuid samas tasub siiski oma heaolule tähelepanu pöörata. Eriti tasub tegelega selliste probleemidega, mis on juba pikemat aega päevakorral ning ei taha ise üle minna.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuses on sind ootamas rahulikud ja isegi idüllilised ajad. Suhtes naudid eelkõige stabiilsust ja koos kulgemist. Kui oled vallaline, siis sel kuul näed, et ka rahulikult alanud suhtest võib välja kasvada kirglik armulugu ning ka sõbras võib peituda sinu elu armastus.

Tööalaselt oled sunnitud vastu võtma tähtsaid otsuseid. Kaalu hoolikalt, enne kui annad oma “jah”-sõna mõnes suures projektis kaasa löömiseks. Hea oleks, kui saaksid kellegagi nõu pidada, kes aitab sul näha asju teise nurga alt, enne kui midagi ära otsustad.

Tervise osas saad sel kuul hästi palju ise ära teha. Oleks hea, kui leiaksid mõne sõbra või mõttekaaslase, kellega koos saaksid oma elu tervislikumaks muuta. Üks kipud kergesti libastuma ja käega lööma.

Autor: Katrin Oidra