Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuse osas hakkavad sel kuul puhuma uued tuuled. Saabuvad muudatused, mis panevad sind valiku ette ja sunnivad otsustama. Sinu ellu ilmub keegi, kes täiendab sind ning aitab sul näha elu hoopis teise nurga alt. Kuigi sind tõmbab uudsuse võlu ning soovid vaheldust, katsu siiski säilitada reaalsustaju. Tõeline õnn ei peitu kusagil kaugel, täiusliku kaaslase ja harmoonilise suhte võid avastada hoopis sealt, kust poleks seda kunagi loota osanud.

Töö osas on oodata edukat perioodi. Oled oma tegemistega silma jäänud ja see toob ka uusi koostööpartnereid ning häid ettepanekuid edasise karjääri osas. Ka rahalise poole pealt on see kuu positiivne, võid saada preemiat või pakkumise, mis toob sulle hästi raha sisse.

Tervise kohalt on oodata positiivseid muutusi. Oled õppinud hindama seda, mis sul olemas on ning kuulama oma keha. See annab sulle hea ülevaate, mida sa tegelikult vajad ja mida mitte. Seda järgides on lihtne saavutada enda jaoks parim võimalik tulemus.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuse ja suhete osas tuleb tegeleda eelkõige iseenese leidmisega. Saad rohkem aimu, millist suhet sa vajad. Mõistad erinevate inimeste tähendust oma elus. Suhetes soovid rohkem traditsioonilist ja rahulikku kooslust. Kõik, mis tundub raamidest väljaspoole jäävat, tekitab sinus kõhklusi ja ebakindlust. Kui oled kindlas suhtes, siis võid ka tunda soovi oma kooselu ametlikuks muuta kauni pulmapeoga.

Töö pakub sel kuul sulle rohkesti rutiini. Pead leidma endas motivatsiooni ja tahte, mille abil enda jaoks keerulistest olukordadest edasi liikuda. Keskendu ja mõtle läbi, miks sa teed just seda, mida teed. Kui sulle tundub, et oled jäänud nö surnud punkti toppama, siis võibolla on tark vaadata veidi ringi, mida muud huvitavat sinu jaoks tööturul võiks leiduda.

Tervise osa tunned ise, et oled üsna tubli olnud ja ka korralikult sporti teinud. Samas oled ka piisavalt suve nautinud ja selle kõige kõrvalt tööd teinud. Luba endale üks nädalalõpp, kus lihtsalt puhkad ja magad. See kosutab sind ja paneb ennast paremini tundma.

Kalad (19. veebruar - 20. märts)

Armastuse osas tunned, et kõik on justkui hästi aga sinu hing vajaks siiski veel midagi enamat. Sel kuul otsid eelkõige turvalisust ja ootad kallimalt märke, mis näitavad, kui palju ta sinust hoolib. Võid kohati kippuda ka tühiseid seiku üle dramatiseerima ja tunned põhjendamatut armukadedust. Proovi oma emotsioone analüüsida ja mõista, miks sa antud tundeid koged.

Tööd on sel kuul palju. Tunned, et kõiki põnevad projekte ja pakkumisi lihtsalt ei jõua ära teha. Seega on oluline leida enda jaoks kuldne kesktee ja teha valikuid, mis on olulised ja millest pead loobuma. Ära tunne süümepiinu, kui pead mõnest pakkumisest keelduma, sest ka sinu jõud on ju siiski piiratud.

Tervis sõltub praegu eelkõige sinu enda mõtetest ja enesetundest. Kui oled rõõmsas tujus ja optimistlik, siis ei tule sind ka tervisehädad kimbutama. Luba oma ellu palju vaheldust, armsaid inimesi ja häid emotsioone, see on parim teraapia, mis olemas on.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses on ootamas rahulik periood, millest ei puudu aga sujuvalt positiivne edasiliikumine oma unistuste suunas. Olles kannatlik ja lastes asjadel omasoodu areneda ja suhtel küpseda, jõuad rõõmustavate lõpptulemusteni. Just uues suhtes tasub praegu olla kannatlik ja tähelepanelik ning mitte tegutseda ülepeakaela ja ohustada suhte loomulikku arengut.

Tööasjad tuleks hästi realistliku pilguga üle vaadata. On oht sattuda illusioonide ja õhulosside petlikku lõksu. Et vältida sekeldusi, püstita oma ootused vastavalt sellele, mida suudad saavutada. Samuti tasub olla hoolikas ja korrektne, väga lihtsalt võivad tekkida vead ning tänu sellele võivad nii mõnedki lootustandvad tehingud ära jääda.

Tervise osas ei tohiks suuremaid tagasilööke olla. Kipud aegajalt liigselt muretsema, mis võib sulle kerget ärevust ja stressinähte tekitada. Kui õpid end ise rohkem kontrollima ja oma mõtteid rahustama, siis suudad luua endale harmoonilise kulgemise, hoolimata sellest, mis sinu ümber toimumas on.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuses ootab sind ees aeg, kus koged partneri poolt kõrgendatud tähelepanu ning hoolitsust. Kui olete varasemalt püüdnud tulutult mingis küsimuses ühele meelele jõuda, siis nüüd lahenevad kõik probleemid justkui iseenesest. Kui oled vallaline, siis nüüd on lootust kohata kaaslast paikades, mis on seotud kunsti ja kultuuriga. Leiad sarnaste vaadetega inimese, kes pakub sulle väga huvitavat ja romantilist seltskonda.

Tööasjades oled jõudnud faasi, kus koged suuri kõhklusi selles osas, kuidas edasi toimida. Püüded olla ratsionaalne ei vii sind praegu sugugi edasi. Usaldada tasub eelkõige oma intuitsiooni ja sisetunnet. Lastes end nendest juhtida, mõistad üsna pea, mis on sinu jaoks õige tee ja mille võid heaga kõrvale jätta.

Tervise osas võid kokku puutuda probleemidaga, mille puhul peaksid pöörduma tagasi lausa lapsepõlve ja läbi mõtlema, millest üks või teine tervisemure on alguse saanud. Võid avastada, et mõni füüsiline probleem on tekkinud tänu ammu kogetud emotsionaalsele pingele või kogemustele, mis on jätnud oma jälje.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuse osas on ees ootamas aktiivse tegutsemise ajad. Kui oled suhtes, siis kasutad suvepäevi selleks, et koos kallimaga paljudel üritustel ja koosviibimistel käia. Kui oled aga vallaline, siis saad kutseid mitmelt toredalt inimeselt, kes on huvitatud sinuga koos aja veetmisest. Kuna otsid kedagi, kes oleks tugev isiksus ning piisavalt eriline, ei tohiks valiku tegemine — keda võtta, keda jätta — olla väga raske.

Töö paistab olevat sinu jaoks sel kuul rohkem teisejärguline valdkond. Kõik, mis vaja, teed küll ära, kuid samas oled oma mõtetega hoopis mujal. Kuigi sa väga põhjalikult ei süvene ülesannetesse, suudad sa siiski kõik vajaliku piisavalt hästi ära teha.

Tervis saab olema seda parem, mida rohkem sa endasse elurõõmu, uusi kogemusi ja joovastavaid elamusi ammutad. Jäta muretsemine ning kui vaja kasvõi laiskle terve päev. Tee seda, mida tõeliselt naudid ja energiat tuleb juurde koos positiivsete emotsioonidega.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse osas saad olulise kogemuse võrra rikkamaks. Tajud oma käitumise tagajärgi ja märkad mustreid, mida kipud kordama. Praegu on hea aeg selleks, et leida oma tunnetes ja mõtetes selgus ning panna paika suunad, kuhu soovid edasi liikuda. Kui sul veel ei ole kindlat suhet, siis nüüd mõistad, et ei soovi kulutada aega ja energiat mõttetute flirtimiste peale, mis kusagile ei vii. Koondad oma tähelepanu ühele kindlale inimesele ja saad seda, mida soovisid.

Tööd on palju, kuid oled enda jaoks avastanud midagi uut ja huvitavat, mis tööpäevad põnevaks muudab. Olgu selleks mingi siht, mida soovid saavutada või uus ja huvitav kolleeg, kes tööpäeva särama paneb, igal juhul pigem naudid tööl viibimist.

Tervise osas võid kogeda väikseid tagasilööke ja tunda end aegajalt väsinuna ja nõrgana. Siinkohal tuleks lihtsalt meenutada, et tervislik toitumine, mõõdukas sport ja kosutav uni on ka sinu jaoks vajalikud. Kui end ree peale tagasi saad, siis paraneb ka enesetunne.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastuse ja suhete osas on oodata tugevaid tundeid ja kirgi, mis võivad lõkkele lüüa ka mõne intriigi. Katsu enne järele mõelda ja siis tegutseda. On näha, et too sinu jaoks eriline keegi, tunneb sinu vastu samu tundeid, seega võid talle julgelt välja näidata, mis sa temast arvad. Praegune kuu toob sellist kirge ja romantikat, mida sa ei ole juba ammu kogenud. Naudi seda, mida elu sulle pakub ja ära lase end skeptikutest ega kõrvalseisjatest segada.

Töö osas oled sel kuul edukas, suudad lahendada justkui möödaminnes ka kõige keerukamaid olukordi ja pakud välja uusi ja huvitavaid ideid. Sinu algatusvõime ja kiire areng ei jää märkamata ka ülemusel, mistõttu võid saada kas palgatõusu või ametikõrgenduse osaliseks.

Tervis on parem kui eelnevatel kuudel. Oled enda füüsisega korralikult tegelenud, kui suudad nüüd ka oma hinge ja meele stabiliseerida, siis peaks olema saavutatud täielik harmoonia. Kui tunned, et vajad kellegi tuge, siis suru oma uhkus alla ja näed, et vahel piisab ka mõnest heast mõttest või toetavast sõnast, et jõuaksid taas edasi liikuda.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuse ja suhete osas on oodata värskeid tuuli. Saatus on sinu teele toonud nii mõnegi uue ja põneva inimese, kellega koos veedad aega ja naudid muretuid ja rõõmsaid hetki. Naudid küll head seltskonda, kuid ennast siduma ei ole sa valmis. Soovid siiski veel ringi vaadata, sest sulle tundub, et ennast ühe konkreetse isikuga sidudes, rikud võimaluse kohata oma elu armastust.

Tööd on palju, kuid see ei näi sulle peavalu põhjustavat. Vastupidi, oled endale ise kõik need kohustused võtnud ja naudid oma projektidega tegelemist. Vahel küll tunned, et sind võiks olla kaks, et kõigega valmis jõuda, kuid tulemused on vaeva ja pingutamist väärt.

Tervise eest võiksid ilmselt rohkem hoolitseda. Aegajalt tegeled enesepettusega ning ignoreerid fakte, mis näitavad, et peaksid oma menüüs väiksed ümberkorraldused tegema. Õige toitumine on sinu jaoks väga oluline ja pikas perspektiivis võib selle eiramine tuua halbu tagajärgi.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses on ees ootamas uued sütitavad kogemused. Oled tavalisest rohkem avatud, vaimustud kergesti ning lased end tunnetest kaasa haarata. Oled enesekindel ja usaldad enda valikuid. Kui sul on partner olemas, siis käesolev periood laseb sul viia oma suhte uuele tasandile ning teievaheline lähedus ja ühtekuuluvustunne suurenevad. Kui aga oled vaba ja vallaline, siis on oodata kohtumist kellegagi, kes sul südame kiiremini põksuma paneb.

Tööelus võib ees oodata ebakindlam periood. Tunned justkui motivatsioonipuudust ja väsimust. Vaevled valikute ees ning ei suuda otsustada, mida edasi teha või kuhu suunas liikuda. Kui oled soovinud suuremat iseseisvust või lausa kaalunud töökohavahetust, siis praegune periood soosib seda.

Tervise eest kannad hästi hoolt — toitud tervislikult, lubad endale piisavalt puhkust ning liigud värskes õhus. Sellepärast ei ole ka suuremaid terviseprobleeme ees ootamas.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses on sind ootamas ees põnev periood. Oled romantiline ja armud kergelt, kuid samas ei tee sa samme selles suunas, et oma ihaldusobjektile lähemale jõuda. Ootad algatust pigem teiselt poolelt ja nii võid lasta käest suurepärase võimaluse. Ole enesekindel ja julge, hiljem võid isegi imestada, milliseid ootamatuid pöördeid võib elu võtta, kui haarad ohjad enda kätte.

Töö ja rahaasjades on sinu jaoks saabumas muutused. Saad uusi ülesandeid, mis pakuvad vaheldust ja erenguvõimalusi. Majanduslikust seisukohast on samuti positiivne kuu, sissetulekud on üle keskimise ja tunned, et saad hea töö eest väärilist palka.

Tervis on hea, mõned varasemalt muret teinud probleemid on lahenenud ja tunned end taas suurepäraselt. Hoolitsed oma keha ja vaimu eest regulaarselt ja motivatsioonipuudus sind ei vaeva. Naudid kõike, mida teed.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuse osas oled juba mõnda aega triivinud romantilisel lainel. Su südames on armastus, kuid see ei ole armumise tunnetetorm, vaid küpsem ja rahulikum tunne, mis soojendab hinge ja paneb su silmad särama. Kui oled veel vallaline, siis võid leida meeldiva kaaslase, kes on seotud sinu tööga. Oled selle inimesega ka varasemalt kokku puutunud, kuid just nüüd viib saatus teid tihedamalt kokku ning leiate kergesti ühise keele.

Tööasjad on sul pisut üle pea kasvanud. Kuigi on suvi ja võiksid planeerida oma tööd ja tegemised selliselt, et jääks aega ka puhata ja mängida, oled sa omadega aegajalt ummikus. Leiad ikka seda ja teist, mis nõuab ära tegemist ning kohati ka muretsed liigselt.

Tervis on hea. Oled end kosutanud suviste vabaõhuüritustega ja mõnusatel koosviibimistel sõpradega. Väliselt särad ja oled õnnelik. Kui suudaksid veel ka oma sisemist rahutust kontrollida ja saavutada suurema vaimse tasakaalu, siis võib öelda, et oled täiuslikus hinge ja keha harmoonias.