Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastus saab olema kindlasti suurema tähelepanu all kui tavaliselt. November toob rohkelt emotsioone, tunded on tugevamad ja sügavamad kui paaril eelneval kuul. Periood on äärmiselt viljaka ja jõudsaid arenguid soosiva energiaga. Tõenäoline on peadpööritav armumine, tunnete sügavamaks muutumine ja samuti plaanide tegemine pereasjade osas. Kõik suhted, mis on olnud ebakindlal pinnasel, leiavad nüüd oma lahenduse.

Töö osas on sel kuul ootamas rõõmsad ajad. Naudid meeldivat ja heatahtlikku töökeskkonda, suhted on pingevabad ja tunned end ise suurepäraselt. Kui oled soovinud töökohta vahetada, siis just nüüd on õige aeg seda teha. Sulle avanevad uued uksed, mis pakuvad huvitavaid ja loomingulisi võimalusi.

Tervise olukord saab olema stabiilne ja muutumatu. Kui on soov tervist parandada, siis tuleks varuda kannatust ja aega, sest tulemused on ei saabu üleöö. Rohkelt tuleks tähelepanu pöörata just füüsilisele kehale ning selle vajadustele.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuse osas on oodata üsnagi äkilisi muutusi, mis ei ole sinu poolt just oodatud. Sellest tulenevalt võid olla tõrjuv ja kaitseasendis. Katsu mõista oma tunnete tagamaid ja selgita oma nägemust asjadest rahulikult ka teistele. Suhted võivad väga kergelt minna teravaks ning nende klaarimine esimeses tundepuhangus ei pruugi olla hea mõte. Katsu vältida igapäevaste pisiasjade üledramatiseerimist.

Töö osas oled praegu pigem neutraalsel ja isegi pisut ükskõiksel seisukohal. Tunned, justkui sinu arvamusest ja tegudest sõltub liiga vähe ning see tõmbab motivatsiooni alla. Ära lange masendusse, pigem asu teostama oma plaane ja ideid, mida sa oled juba pikemat aega soovinud ellu viia, kuid pole söandanud.

Tervise üle sa just kurta ei saa, kuid tundub, et peaksid rohkem puhkama ja teadlikult lõõgastuma. Pidev tegutsemine ja ringi tormamine väsitavad sind, kuigi sa seda tunnistada ei taha. Ühenda meeldiv kasulikuga ning tee oma pere või kallimaga koos midagi mõnusat.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuses on periood, kus pead võtma endale aega, et tegeleda südameasju puudutavate küsimustega, mis on sulle ka varasemalt muret valmistanud ja mis end taas aegajalt üles kergitavad. Mõtle rahulikult läbi, miks teatud asjad sind häirivad, miks mõnest asjast on raske lahti lasta ja miks osad teemad su varjatumad tunded üles kergitavad. Lase oma saladustel päevavalgele tulla ja mõtle enda jaoks asjad selgeks.

Töö saab sel kuul olema seotud vaimuväärtuste otsimisega ning oma sisemaailma süvenemisega. Vajad aega, et üksi olla ja kogud inspiratsiooni. Oled väga tundlik, soovid kõigele täielikult pühenduda ja südamega asja juures olla. Sinu jaoks on oluline, et töö tooks hinge rahulolu.
Tervise osas on olemas kõik eeldused suurepäraseks enesetundeks. Pead mõistma, et sinu keha vajadused on praegu kõige tähtsamal kohal. Pead koguma energiat ja sisemist tugevust, et saabuvale talvele vastu minna.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuse ja suhete osas on sind ees ootamas mõõdukas ja stabiilne periood. Partnerlussuhetes on sinu jaoks olulised hingelise sideme loomine ja omavahelise intiimsuse suurendamine. Väline sära jätab sind külmaks, kuid sisemised väärtused ja omavaheline keemia on need, mis sind tõeliselt õnnelikuks teevad.

Töö toob kaasa värskeid tuuli ja põnevaid kontakte. Õpid uusi töövõtteid ja oled sunnitud mugavustsoonist väljuma. Kuigi ette tulevad olukorrad on sinu jaoks võõrad ja sa võid end kohati oskamatuna tunda, siis pikemas plaanis toovad need sulle kaasa majanduslikku kasu ja soodsaid arengud karjääri vallas.

Tervise osas on oluline, et sead iseennast esiplaanile. Kui töö või teiste vajadused on olnud sinu jaoks endast olulisemad, siis nüüd on aeg muutusi teha. Eesmärgiks ei ole vaja seada täiuslikkust, vaid progressi paremuse suunas.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuse ja suhete osas on oodata põnevaid seiklusi. Ükskõik, kas need saavad ette võetud juba olemasoleva kaaslasega, või toob elu su teele hoopis uue armastuse, igal juhul sul sel kuul juba igav ei hakka. Oled emotsioonidest ja kirest kaasa haaratud ning naudid täiel rinnal elu.

Tööasjades saadab sind edu ja tunnustus. Oled näinud kõvast vaeva ja töötanud selle nimel, et sind märgataks. Nüüd võid valmis olla huvitavateks tööpakkumisteks, tööalaseks edutamiseks ja kiireteks edusammudeks valitud erialal.

Tervis saab olema hea isegi siis, kui sa ise selleks midagi ei tee, et end hoida ja enese eest hoolitseda. Kuid see ei tähenda muidugi, et peaksidki end hooletusse jätma. Hoolitse oma keha eest ja su tervis saab ka edaspidi korras olema.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastus toob kaasa sinu jaoks uue etapi kättejõudmise elus. Olgu selleks siis uus armastus, suhte viimine uuele tasandile või lahkuminek senisest kaaslasest. Tervita uut eluperioodi avatult ning võta vastu kogemus, mida elu sulle pakub. See on vajalik sinu kasvamiseks ja arenguks. Ainult läbi saabuvate muutuste saab sinu ellu tulla areng.

Töö toob sel kuul uusi ülesandeid. Võid kogeda ebamääraseid tundeid segaste aegade saabumist tõttu, kuid ebakindlus ja hirm tuleks kõrvale jätta, sest mida avatuma meelega sa oled, seda valutumalt möödub sinu jaoks kohanemisperiood.

Tervise küsimustes on kõige olulisem tasakaal. Leia igapäevatoimetuste ja emotsioonaalse müra taustal endas rahu ja vaikus. See aitab sul end koguda ja kindlalt tunda. Sinu füüsiline tervis sõltub palju sinu meeleseisundist.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuses on saabunud tundeline ja intuitiivne periood. Mõistad paremini nii iseenda kui ka partneri soove ja igatsusi. Esiplaanil on romantikaga seotud teemad. Praegu armud kergemini kui tavaliselt, sest sinu meeleseisund paneb sind kaaslasi idealiseerima. Suhete alustamisel katsu pigem tasa ja targu tegutseda, et veenduda, kas kiirelt tärganud tunded ka püsima jäävad.

Tööasjades tuleb sul sel kuul olla hästi kindlameelne ja edasi liikuda sirge seljaga. On näha, et pead kokku puutuma inimestega, kellega pole kõige lihtsam suhelda ning sind võidakse ka segada intriigidesse. Katsu jääda erapooletuks ja keskenduda olulisele, nii väldid mõttetut draamat.
Tervise osas on näha, et vajad puhkust. Olgu selleks siis paar tundi, mil end täiesti igapäevamuredest välja lülitad või pikem aja maha võtmine, kuid vajad uut energiat ja särtsu, et edasi liikuda.

Lõvi (24. juuli — 23. august)

Armastuses oled sel kuul ettevaatlik. Minevikus kogetud halvad emotsioonid ei lase sul liikuda oma unistuste suunas. Kuna kardad haiget saada, siis eelistad hoida pigem madalat profiili ja ei võta ette julgeid samme. Tegelikult ei peaks sa kartma, need hirmud on ainult sinu peas ja tõelises elus need ei realiseeru.

Tööasjades tunned end suurepäraselt. Hetkel on pigem rahulikumad ajad ning see sobib sulle. Tunned end kindlalt ja teatav rutiin on sinu jaoks praegu isegi teretulnud. Kui soovid suuremat sorti muutusi ellu viia, siis pead kannatust varuma, praegu ei ole õige aeg oodata kiireid arenguid.

Tervise osas on praegu hea aeg tegeleda aktiivselt spordiga ning hoida ka oma meel ja vaim ergas. Märksõnaks, mida tasub järgida, on “kuumus”. Soovitavad on saunaprotseduurid ning söögid ja joogid, mis soojust kehasse toovad.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastus toob sel kuul kaasa illusioone ja lootusi, mis pahatihti võivad petlikeks osutuda. Kui suudad oma eeldustest vabaneda ja oskad võtta asju nii, nagu nad sinu juurde tulevad, siis muudad enda jaoks praeguse perioodi palju kergemaks. Pole mõtet tunda pettumust, sest sa pettud ainult enda loodud ettekujutustes. Avatus uuele ja mõistmissoov viivad sind edasi.

Töö toob kaasa kriitilise meele ja hästi selge nägemuse oma sihtidest. See võib tuua kaasa edu, kui põhineb realistlikel faktidel, kuid liigne jäikus võib ka saada hoopis takistuseks. Pigem tasuks ka siinkohal olla paindlik ja jätta endale pisut mänguruumi.

Tervis võib pisut muret põhjustada. Kui vähegi võimalik, siis püüa aeg maha võtta ja endale puhkust anda. Sa ise tunned kõige paremini, mida sulle lõõgastumiseks vaja on.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses ootavad sind ootamatud muutused, mis toovad su ellu põnevust ja erutavaid elamusi. Vaimustud sellest, et sind tõmmatakse harjumuspärasest rutiinist välja, kuid proovi mitte liiga kergekäeliselt eralduda tuttavast ümbrusest. Tunned end enesekindlana ja kohati isegi eufoorilisena.

Töösse suhtud muretult ja rahulikult. Ka selliseid tööülesandeid, mis tavaliselt stressi tekitaks, suudad lahendada väga sihikindlalt ja efektiivselt. Kuna tunned end ise kindlalt ja pädevalt, siis lood sellist õhkkonda ka enda ümber.

Tervise osas on sind ees ootamas positiivsed progressid. Loobud mõnest halvast harjumusest, mis aitab tervise paranemisele ja üldise heaolu suurendamisele kaasa. Kindlasti aitab hea enesetunde saavutamisele kaasa positiivne mõtlemine.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuse osas oled avatud uutele võimalustele. Oled julge ja riskivalmis, seega võid ka sattuda pöörastesse armuseiklustesse. Tunded on intensiivsed ja oled veelgi kirglikum kui tavaliselt. Samas ei lase sa oma latti alla ning järgid enda poolt seatud moraalinorme. Eelistad ausust ja avameelsust, isegi kui pettekujutelmades olemine oleks vahel sinu jaoks mugavam.

Töö osas puutud kokku valdkondadega, mis ületavad sinu tavaliste töökohustuste piirid. Tänu sellele avardub sinu vaateväli ja endalegi üllatuseks avastad uusi põnevaid teemasid, mis sulle huvi pakuvad ja millele hea meelega rohkem pühendud.

Tervise osas on näha, et saabuv periood toob endale seatud sihtide saavutamise. Oli see siis tervislikum eluviis, mõni sportlik saavutus või kaalulangus, igatahes on sel kuul positiivsed protsessid täies hoos.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuse osas satud sel kuul olukordadesse, mis pakuvad sulle mõtteainet. Tunded on pigem ebastabiilsed ning kõiguvad üles alla. Mis ühel päeval tundub kui unistuste täitumine, võib mõned päevad hiljem sind täiesti külmaks jätta. Proovi jääda rahulikuks ja mitte reageerida esimese emotsiooni ajel.

Töö osas saabuvad muutused oodatust kiiremini. Pead olema valmis selleks, et sinu ootused ja vahel ka kartused täituvad lähiajal. Seega on parim, mida sa teha saad, vooluga kaasa liikuda. Ära muretse liigselt sellepärast, et ettevalmistusaeg kohanemiseks on väike, sa saad hakkama ka siis, kui sind tundmatus kohas vette visatakse.

Tervise osas on kõik sinu kätes. Ole enda vastu aus ja vaata üle, mida saaksid paremini teha, et oma heaolu suurendada. Pead endale tunnistama, et sa ignoreerid vahel olulisi keha poolt saadetud märke. Paraku, lõputult sa neid ignoreerida ei saa. Ole ise enda ravitseja.