Kaljukits (22. detsember - 19. jaanuar)

Armastuse osas on hakanud toimuma intensiivsed muutused. Seda just sinu käitumise osas. Kui tavaliselt eelistad oma sügavamad emotsioonid pigem enda teada jätta, siis nüüd oled väga avatud ja näitad kogu maailmale, mis tunded su südame on vallanud. Selline käitumine ei ole tulnud muidugi päris niisama, just nüüd tunnetad, et lõpuks ometi on keegi tõeliselt eriline sinu ellu saabunud. Tunned end sõiduvees olevana ja naudid iga hetke.

Tööl saad sel kuul olema tähelepanu keskpunktis, seega ole võimalikult hoolikas ja täpne ning ära maga ka maha võimalust näidata oma parimaid külgi ülemusele. Samuti on praegu hea aeg tulla välja uute ideedega, need võetakse hästi vastu ja saad võimaluse end tõestada ning sissetulekuid suurendada.

Tervise osas tasub sul sel kuul proovida lahendada probleeme kasutades alternatiivse meditsiini poolt pakutavaid võimalusi. Kuna valik on suur, siis uuri hoolega, mis võiks sulle sobida, enne kui mõne teraapia või spetsialisti välja valid.

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar)

Armastus ja suhted saavad sel kuul olema keerukamad kui varasemalt. Süttid kergemini, mis tähendab nii võimalusi kiireteks armumisteks kui ka tulisteks vaidlusteks. Peaksid meeles pidama, et pole patt küll oma tundeid välja näidata, ent enne tasub mõelda ja siis alles öelda või tegutseda. Kiirustades võid sel kuul jõuda tulemusteni, mis sind just rõõmustama ei pane.

Tööl tegeled sellega, et enda jaoks välja selgitada, mis takistus on sul seganud jõudmas selleni, et saaksid rakendada oma täieliku potentsiaali. Mõtle, millele oled liigselt energiat kulutanud ja mis valdkond on võib-olla teenimatult tähelepanuta jäänud. Sel kuul on oodata ka mentori saabumist sinu ellu. Kohtad kedagi, kes annab head nõu ja suunab sind karjääri osas õigeid valikuid tegema.

Tervise osas on aeg vanadel muredel minna lasta. See parandab haavad ja laseb sul edasi liikuda. Oluline on enda jaoks ära lahendada stressist ja inimestevahelistest ebakõladest põhjustatud pingeseisundid, mis on võtnud füüsilise terviseprobleemi kuju.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuse osas on saabunud aeg, kus sinu jaoks käib flirtimine mängleva kergusega ning soovi korral pälvid kergesti huvipakkuva inimese tähelepanu. Kas see on aga see, mida otsid? Peaksid läbi mõtlema, kas soovidki suhteid, mis lahutavad pelgalt su meelt ja pikemas plaanis ei vii kusagile või vajad enda kõrvale siiski kedagi, kes hoiaks, armastaks ja tõsiselt hooliks sinust. Kui oled otsuse langetanud, saad ka edasi tegutseda.

Töö osas saad sel kuul näidata oma loomingulisemat poolt. Kaasa oma ideede teostamisse inimesed, kellele saad loota ning mõtle plaanid enne teostama hakkamist korralikult läbi. Korralik eeltöö tagab selle, et suudad ellu viia oma kõige uskumatumaid plaane.

Tervise küsimustesse peaksid suhtuma väga avatult. Alati ei ole asjad nii lihtsad kui pealtnäha näivad. Kui tunned, et sinu füüsilise heaolu osas on kaebusi, siis mõtle, kas see võib ehk olla seotud mõne muu asja või valdkonnaga sinu elus, millega sa ei ole rahul.

Jäär (21. märts - 20. aprill)

Armastuses keskendud pigem pikaajalisele suhtele ja ühiste väärtuste loomisele. Kui oled tundnud, et sooviksid partneriga mõned segased teemad selgeks rääkida, siis just praegu on selleks õige aeg. Inimestevaheliste suhete haldamises oled tavalisest osavam ning samuti suudad olla tolerantne ja empaatiavõimeline.

Tööasjades oled sel kuul pigem käivitaja ja ideede generaator ning ootad kaaslastelt seda, et nad innustuks ning asuks hooga sinu poolt välja öeldud plaane ellu viima. Erilist edu on oodata siis, kui teed koostööd õhu märgi all sündinud inimestega.

Tervis on üldiselt hea. Kui ka mõni terviseprobleem peaks sind kimbutama, siis saad lähedastelt head nõu, kuidas seda lahendada. Küsi julgesti abi, sest lahendus tuleb seekord sealt, kust seda oodata poleks osanudki.

Sõnn (21. aprill - 21. mai)

Armastuse ja suhete osas laabuvad asjad sinu jaoks justkui iseenesest. Tunned end suhtlemisel vastassooga väga hästi ning näitad kaaslastele oma parimaid omadusi. Suudad vaevata olla optimistlik, salapärane ja võrgutav, seega ei ole just palju neid, kes suudaksid sinu võlule vastu panna.

Tööasjades pead praegu pikemaajalistele eesmärkidele keskenduma. Pane paika tulevikuplaanid ja vaata üle tehtud edusammud. Võib-olla tunned, et oled liiga kaua ühele kohale jäänud või ei saa praegusel ametikohal oma tõelisele kutsumusele pühenduda. Tee kokkuvõtteid, siis saad parema pildi oma reaalse olukorra osas.

Tervise osas pead järgima, et suudaksid hoida elu erinevad valdkonnad tasakaalus. Kipud endale aegajalt liiga tegema, kuna tahad olla tubli ja jõuda kõike. Katsu rohkem oma keha kuulata ja vajadusel rohkem hingamisruumi võtta.

Kaksikud (22. mai - 21. juuni)

Armastuse osas ootavad sind pigem mängulised ajad. Oled enesekindlam kui tavaliselt ja tead, mida tahad. Sa ei karda ette võtta ka kõige pöörasemaid samme selleks, et oma huviobjekti südant võita. Oled endale selgeks teinud, et sul ei ole midagi kaotada, küll aga võid võita nii mõndagi.

Tööl tunned end millegipärast pisut ebakindlana. Pead taluma ülemuse poolt tulevat põhjendamatut kriitikat ning ka kollegid kipuvad oma stressi ja närvilisust sel kuul rohkem sinu peal välja elama. Katsu mitte tööasju liigselt südamesse võtta ja päeva lõppedes ära vii neid muresid endaga kaasa.

Tervis saab olema hea, sul on palju energiat ning pakatad elujõust. Naistele on praegune periood väga viljakas, seega kui oled soovinud last saada, siis on nüüd õige aeg tegutseda. Kui aga see sinu plaanidesse ei kuulu, siis võta varasemast tõsisemalt kasutusele ettevaatusabinõud.

Vähk (22. juuni - 23. juuli)

Armastuses oled viimastel kuudel saanud mitme olulise õppetunni võrra rikkamaks. Nüüd on aeg teha plaane edasiseks ning teha endale selgeks, mida peaksid suhetes vältima, et hoida harmooniat ja teineteisemõistmist. Üldiselt saab olema rahulik ja üllatustevaba periood, kus saad nautida kodust idülli kallimaga.

Tööalaselt ootavad sind ees muutused, tegemist võib olla nii töökohasisese edasiliikumisega, tööreisiga kui ka võimalusega asuda tööle edaspidi hoopis kodust. Igal juhul puutud kokku huvitavate ettepanekutega, mis murravad sinu jaoks välja kujunenud rutiini.

Tervise osas tuleb sul sel kuul kuulata kindlasti oma intuitsiooni. On oht liialdustesse sattuda. Katsu piiri pidada nii liigsöömise kui ka alkoholiga.

Lõvi (24. juuli - 23. - august)

Armastuse ja tunnete osas oled otsustanud oma elu põnevaks teha ja vaadata, mis saab siis kui mängid tulega. Keelatud vili tundub sel kuul eriti magus ja sellepärast katsetad mõnuga oma ja teiste piire. Kõik see võib sinu jaoks küll esialgu ainult põnev ja erutav tunduda aga ole tähelepanelik, et sa end ei kõrvetaks selle mängu juures.

Tööasjus puutud kokku uute ülesannete ja muutunud olukordadega. Pead olema paindlik ja vooluga kaasa minema, et kohanemisperiood võimalikult valutult üle elada. Võta päev korraga ja suhtu uuendustesse kui vajalikesse õppetundidesse.

Tervis vajab nüüd rohkem tähelepanu kui paaril eelneval kuul. Katsu suhtuda esilekerkinud probleemidesse täie tõsidusega ja need lõplikult välja ravida. Kui mõnikord läheb õnneks ja probleem möödub iseenesest, siis praegused tervisemured nõuavad sinult muutuste tegemist ja korralikku tähelepanu.

Neitsi (24. august - 23. september)

Armastuse ja suhete osas on saabunud aeg, kus tuleb loobuda sellest, mida sa enam oma ellu ei vaja. Praegune aeg soosib illusioonide kadumist ning see aitab sul paremini mõista, mis on tuleviku mõttes sulle vajalik ja tähtis. Võta enda jaoks aega ja mõtle läbi, mis on suhtes partneriga sulle tähtis või kui oled vallaline, siis tee endale ausalt selgeks, millist kaaslast enda kõrvale vajad.

Tööalaselt on sel kuul oodata palju suhtlemist ja mõtete vahetamist kolleegidega. Ka sinu poolt ette võetud projektide käekäik sõltub eelkõige sellest, kuidas oskad inimesi mõjutada ja kas vajutad nendega suheldes õigetele nuppudele.

Tervis on üldiselt hea. Sinu füüsiline heaolu sõltub praegu elkõige sellest, kuidas end vaimselt tunned. Kui langed masendusse või muretsed üleliia, siis tunnetad peagi märke ebakõladest ka füüsilises kehas.

Kaalud (24. september - 23. oktoober)

Armastuses on saabumas selle aasta üks parimaid kuid. Kui oled oodanud, et romantika ja kirg saabuksid sinu elu, siis nüüd on see aeg kätte jõudnud. Selleks, et avanenud võimalusi maksimaalselt ära kasutada, vaata endasse ja pane paika eesmärgid, mille saavutamine sind õnnelikuks teeks.

Tööelus juhindud suurepärasest intuitsioonist. Sul on silma heade tehingute märkamisele ja samuti oskad sel kuul olla õigel ajal õiges kohas, mis toob sinuni nii mõnegi huvitava projekti.

Tervise osas pead olema tähelepanelik. Kergesti võivad tekkida vigastused ja samuti kipud ise üle pingutama, hinnates oma võimeid veidi üle.

Skorpion (24. oktoober - 22. november)

Armastuses ootab sind ees periood, kus austajate puuduse üle sa kurta ei saa. See ei ole ka mingi ime, et sa teistes huvi äratad, sest tunned end enesekindlana, ihaldusväärsena ja just sellised inimesed meeldivad ka teistele. Kipud tundma tõmmet kõige ebatavalise ja salapärase vastu ning ka inimeste puhul köidavad sind pigem nö huvitavamad persoonid.

Töö osas on ees ootamas mõningad muutused, mis panevad sind harjumuspärasest turvalisustsoonist väljuma. Tunned end esialgu ebakindlalt, kuid samas on see ainus, mis paneb sind edasi liikuma ja arendab.

Tervis võib valmistada veidi muret. Külge võivad hakata nii viirused kui ka võid end suhteliselt ohututes olukordades tahtmatult vigastada. Kui mõni tervisehäda endast märku annab, siis suhtu asjasse täie tõsidusega ja anna endale aega ja rahu, et saaksid täielikult taastuda.

Ambur (23. november - 21.detsember)

Armastuses puutud kokku tunnetega, mis on sulle endalegi üllatuseks. Tunnetad kohati põhjendamatu armukadeduse üleskerkimist ning suhtes kipub aegajalt sinu ego nõudma endale rohkem tähelepanu. Katsu läbi mõelda, miks sellised tunded tekivad ja proovi neid lahendada enne, kui sellest võib tekkida tõsisem suhtekriis.

Tööasjades on saabunud kiired ajad. Pead kohanema uute inimeste ja oludega ning õppima selgeks uusi töövõtteid, mis uuenenud tingimustes sind edasi viiks. Kuna kohaned enamasti suhteliselt valutult, siis saad ka seekord hästi hakkama.

Tervis hakkab sul streikima siis, kui sa ise end liigselt ära kurnad. Väliselt särad sa pea alati, kuid sisemiselt peaksid sa samuti õppima tasakaalu leidma ja hoidma.

Allikas: Alkeemia.ee