Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuses pead nüüd olema valmis selleks, et asjad arenevad välgukiirusel. Viivitustel on nüüd lõpp ja sinu plaanid täituvad eriti kiiresti. Võib lausa juhtuda, et sündmuste kiire vool rabab sind jalust. Saad nautida tähelepanu ja meeliülendavaid hetki. Ootamatud positiivsed ja romantilised sündmused on saabumas.

Töö osas tunned end nurka surutuna. Seda tegelikult ilmaaegu, sest sinu muretsemistel ja hirmudel on vähe alust. Soovid saavutada võimalikult suurt materiaalset kindlustunnet, kuid kuna praegu on olukord tööl segasem, tunned et sinu sisemine rahu on kõikuma löönud. Püüa jääda rahulikuks ka keerukates olukordades, sest muretsemine ei lahenda nagunii midagi.

Tervise osas pead hoolikas olema. Puutud kokku erinevate ahvatlustega, mis võivad sind pikemas plaanis kahjustada. Ole oma toitumise osas tähelepanelik ning kindlasti hoolitse selle eest, et saaksid kätte vajalikud vitamiinid. On oht ka nukrameelsusele kalduda. Proovi viibida võimalikult palju värskes õhus ja heas seltskonnas.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses on aeg, kus saad nautida ilusaid ja südantsoojendavaid hetki. On uue armumise ja särava õnne aeg. Oled kontaktis oma sisemise tarkuse ja intuitsiooniga ning suudad teha õigeid valikuid. Sind juhib eelkõige sensuaalsus ja kirg. On aeg keskenduda naudingutele ja lasta end elul hellitada. Suhted sujuvad ladusalt ning romantikast ei tule puudust neil, kes on juba pikemalt suhtes, ega ka neil, kes alles otsivad oma unelmate kaaslast.

Tööl tuleb sulle kasuks teistega koos tegutsemine. On aeg leida endale toetajaid ja mõttekaaslasi, kes aitaks heade ideede elluviimisele kaasa. Samuti võiksid üle vaadata reeglid ja piiravad uskumustesüsteemid, et veenduda, kas need on ikka sellisel kujul vajalikud. Sellega võid vabaneda takistustest, mis pole lasknud sul oma eesmärke saavutada.

Tervise osas liiguvad asjad paremuse poole. Kui sind vaevas mõni tervisehäda, siis nüüd saad sa sellest võitu ning muretsemine ja pinge kaovad. On hea aeg ka muutuste sisse viimiseks oma terviserutiini. Kui oled plaaninud mõnd uut spordiala proovida, siis võiksid nüüd härjal sarvist haarata.

Kalad (19. veeb -20. märts)

Armastuses on saabunud hetk, kus pead peatuma, et oma soovid ja unistused taas kord üle vaadata. Mõtle, kas oled õnnelik ja kui tunned, et miski on puudu või midagi häirib sind, siis tegele sellega. Pea liiva alla peitmisest ei ole kasu, parem vaata oma hirmudele otsa ja tunnista neid. Ainult enda suhtes aus olles saad sa edasi liikuda. Kui vaja, korrigeeri oma plaane ja vaata üle oma tõekspidamised. Peaasi, et lõpptulemusena tunned end vaba ja õnnelikuna.

Töö osas on aeg muutusteks. Kui oled pikka aega plaani pidanud ja oodanud õiget aega, et oma ideid ellu viia, siis nüüd võid rõõmustada. Asu tegutsema, sest asjad laabuvad praegu sinu jaoks eriti ladusalt. Usalda oma intuitsiooni, see juhatab sind õigete inimesteni ja suurepäraste võimalusteni.

Tervise osas tasub olla tähelepanelik ja seda eriti krooniliste vaevuste või korralikult välja ravimata probleemide osas. Nüüd võivad need taas päevakorrale kerkida ning nõuavad endale tähelepanu pööramist.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses oled sel kuul pühendunud rohkem maistele naudingutele. Pigem tõmbad ligi inimesi, kes sobivad sulle kirglikuks armukeseks, mitte niivõrd intellektuaalseks partneriks. Enne kui astud mõnda suhtesse, mis ei põhine armastusel vaid pelgalt kirel, mõtle hästi järele, kas asi on seda väärt ja kas suudad toime tulla ka tagajärgedega, kui suhe ei kujune päris selliseks, nagu sina seda lootsid.

Tööl püüad palju ära teha ning see võib kaasa tuua ületunnid ja liiga suure töökoormuse. Oleks hea, kui vaatad kriitilise pilguga oma päevaplaani üle. Jäta välja need tegevused, mis ei ole vajalikud ning ära karda ka kaaslastelt abi paluda. On palju asju, mida sa võid usaldada ka teiste teha, kes hea meelega aitavad.

Tervis tuleb nüüd tähelepanu alla võtta. Mõtle läbi oma tegevuskava ja suhtu tõsiselt keha poolt saadetavatesse signaalidesse. Kui oled juba mõnda aega juurelnud, kas peaksid arsti juude minema või ei, siis tea, et proobleemi ignoreerimisega võib see ainult süveneda.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuse osas tegeled sa sel kuul rahu ja tasakaalu leidmisega. Oled end viimasel ajal tundnud pisut ebakindlalt, kuigi sel polegi erilist alust olnud. Nüüd oled leidnud endas sisemise tugevuse ja teadmise, mis sind õnnelikuks teeb. Ära muretse üleliia asjade pärast, mida sa kontrollida ei saa. Keskendu sellele, mis on positiivne. Maailm peegeldab sulle vastu täpselt seda, mida sa ise välja kiirgad.

Tööasjades hakkavad uued ideed idanema. Olukord või sündmus, mis sulle enne muret valmistas, osutub ootamatult väga inspireerivaks. Nüüd näed sa võimalust luua midagi erilist ja see täidab sind põnevusega. Keskendu tulevikuplaanidele ja koosta edasiseks detailne tegevuskava, see aitab sind veelgi hõlpsamini sihile jõuda.

Tervis on hea ja tunned end suurepäraselt. Oled leidnud endale sobiliku rutiini ning seda järgides suudad töö ja puhkuse tasakaalus hoida. Kohati kipud vaid üleliia muretsema, mis võib pikas plaanis stressi tekitada. Katsu pingelistes situatsioonides rahu säilitada ning ära võta tööd koju kaasa.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses on sind ees ootamas head uudised ja õnnelik aeg. Oled lähiminevikus teinud häid otsuseid ja läbi mõelnud, mida ootad oma armuelult pikemas plaanis. Kui sa ei kaota julgust ning tegutsed vastavalt oma lootustele, siis saad üsna lähiajal nautida õnnelikke hetki kalli inimese seltsis. Ära jää lootma sellele, et kõik sulle kandikul ette tuuakse, tee julgelt esimene samm, kui su sisetunne ütleb, et oled õigel teel.

Tööasjad on olnud viimasel ajal suhteliselt pingelised. Tunned küll väsimust, ent ometi pead isegi tunnistama, et suudad ka stressirohketes situatsioonides tänu oma suurele tahtejõule väga edukalt toime tulla ja saavutada oma eesmärgid. Kuu lõpupoole saad oma töö ja tegemiste eest ka tunnustust nautida.

Tervis on hea siis, kui lubad endale piisavalt lõbustusi ja stressivabu hetki. Praegu pead valima endale ümber inimesed, kes sind toetavad ja jagavad sinuga ühiseid huve. Üksi jäädes kipud üle mõtlema ja liigselt negatiivsele keskenduma.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse ja suhete valdkonnas ootab sind ees kohtumine uue toreda inimesega. See tähendab kas uut õitsvat romaani või positiivset impulssi, mis taasäratab juba olemasolevas suhtes kire ja romantika. Armastuses lased end juhtida ainult oma südamehäälel ega hooli sellest, mida arvavad ümbritsevad. Kui oled oodanud oma ellu tõelist armastust, siis just nüüd on käes aeg, kus pead silmad ja südame lahti hoidma.

Tööasjade osas oled korrektne, visa ja edule suunatud. Oled oma eesmärkide saavutamise nimel nõus tegema ka ületunde ning tööd koju kaasa võtma. Peaksid endale siiski ka hingetõmbeaega andma, sest isegi sina ei ole väsimatu.

Tervise osas saad lahenduse sind vaevanud probleemidele. Sul on kõrge motivatsioon ja suur tahtejõud, mistõttu suudad seljatada nii tekkida võivad stressiilmingud kui ka kergemad tervisehädad. Rohkem rõhku võiksid panna lõõgastumisele ja lihtsalt puhkamisele.

Lõvi (24. juuli — 23. — august)

Armastus toob sel kuul sinu ellu rõõmu ja põnevust. Sügavad tunded, mis tekivad teatud suhetes ja olukordades, mõjutavad kogu su elu. Sul on vaja tasakaalustada oma tundeid, sest muidu võid nende alla lausa mattuda. Võimalik on uus armumine või tunnete lõkkele löömine juba olemasolevas suhtes. Igal juhul saad sel kuul tunda kirge, romantikat ja lähedust.

Tööga ei ole kõik läinud nii nagu lootsid. Sellest hoolimata ära keskendu negatiivsele, vaid leia oma hetkeolukorras midagi positiivset. Sul on nii mõndagi, mille üle rõõmustada ja millega rahul olla. Vajadusel võta endale aega, et mõelda, miks oled hetkel sellises situatsioonis ning ignoreerimise või võitlemise asemel, leia mõisltik lahendus.

Tervise osas on kõige parem, kui suudad ennast rutiinist välja murda. Sul on vaja midagi sellist, mis süstiks sinusse entusiasmi ja elurõõmu. Kipud end sel kuul tundma pisut väsinuna ning vähe motiveerituna.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuse osas on sel kuul sinu jaoks rahulikud ajad. Kui oled suhtes, siis saad nautida stabiilset, turvalist ja õnnelikku pereelu. Kui oled vallaline, siis veedad pigem aega heade sõprade seltsis. Ka uued tutvused, mida sel kuul sõlmid, tekivad pigem tänu ühistele huvidele, mitte niivõrd romatilisele külgetõmbele. Kiireid arenguid ja suhete uuele tasandile jõudmist sel kuul oodata ei ole.

Töö vallas on sinu jaoks vaid üks oluline märksõna — “keskendumine”. Pühenda rohkem energiat ja aega sellele, mida soovid saavutada. Sul on olemas head võimalused ja positsioon, et areneda ja jõuda kaugele, kui vaid suudad oma anded realiseerida.

Tervis sulle sel kuul erilist muret ei valmista. Siiski peaksid olema tähelepanelik tegevuste ja spordialadega, kus on mängus kiirus. Liigse tormakuse tagajärjel võivad praegu tekkida pisemad traumad või vigastused.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses ootavad sind ees suured ja tugevad tunded. Elu toob su teele inimese või suhteteema, mis paneb sind proovile ja milles peitub sinu jaoks tähtis suhtealane õppetund. Leia endas tasakaal ka siis, kui tunded üle keema kipuvad. Ära unusta, et tõeline tugevus peitub julguses olla õrn ja näidata oma tundeid.

Tööelus puutud kokku teemadega, mis on vahepeal olnud unustusehõlma vajunud. Pead meelde tuletama töövõtteid, mida sa pole vahepeal vajanud ning kohtud ka ammuste partnerite või töökaaslastega, kellega koos võtad ette uusi projekte.

Tervis võib vajada sel kuul pisut turgutamist. Luba endale kindlasti piisavalt rahu ja veel parem, igaöist korralikku und, see on sinu jaoks praegu parim puhkus. Nii saad kosutada nii keha kui vaimu.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses on aeg haarata ohjad oma kätte ja ette võtta muutused. Kui oled olnud rahulolematu oma praeguse olukorraga, siis leiad nüüd võimaluse sellest väljuda harmoonilisel ja väärikal moel. Usud iseendasse ja oma võimetesse ning ei karda astuda samme selles suunas, mille poole sind tõmbab. Ka ümbritsevad on märganud sinu sarmi ja sära, seega ei peaks olema kuigi raske nende südant võita.

Töö osas hakkavad puhuma uued tuuled ning tunned, et sul on esialgu raskusi kohanemisega. Ära unusta, et kõigel mis juhtub, on oma põhjus. Seega leia oma praeguses olukorras üles positiivne ja ära nuta minevikku taga, pigem kasuta võimalust, et õppida sellest situatsioonist midagi uut.

Tervis on hea, kui annad endale piisavalt puhkust ja sportimisega või tööga üle ei pinguta. Kuula oma keha, et oskab sulle väga hästi oma vajadustest märku anda. Hoolimata sellest, et sul on tugev tahtejõud ja suudad väsimust ignoreerida, tasub siiski aegajalt patareisid laadida.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastus ja suhted jätkavad ka sel kuul liikumist stabiilses ja isegi idüllilises rütmis. Oled perele orienteeritud ning soovid võimalikult palju kvaliteetaega veeta koos oma kallima ja lähedastega. Suudad endas pulbitsevat kirge ja elurõõmu kõige ilusamal ja siiramal moel jagada. Suudad hästi kasutada oma intuitsiooni ja sisetunnet, et õigel rajal püsida.

Töö toob sulle uue ja põneva võimaluse, kuidas oma andeid proovile panna. Karjääri vallas on tulemas oluline muutus, mis saab edu ja majandusliku kindlustunde alustalaks. Praegu võid ka julgemalt ette võtta ja riskida, sest võimalused tunnustuse saavutamiseks on väga head.

Tervis võib vajada pisut turgutamist. Talvine periood võib sulle tuua mõne külmetushaiguse, mis sunnib sind aega maha võtma ja end ravima. Väga oluline on see, et kui oled mingi ravikuuriga või terviseprogrammiga alustanud, siis vii see kindlasti lõpuni. Välja ravimata tõved kipuvad sul korduma.