Kaljukits (22. detsember — 19. jaanuar)

Armastuses on sinu jaoks saabunud aeg, kus pigem hoiad oma tõelised tunded ja mõtted enda teada. Kardad, et ennast täielikult avades kaotad oma jõu ja salapära ning sind võidakse lihtsalt ära kasutada. Tegelikult võiksid siiski olla julge ja ausalt oma arvamust avaldada, sellega näeksid ära, kes on sinu tõelised sõbrad, kes väärivad sinu tundeid ja austust. Kaotada ei ole sul midagi, võita aga küll.

Tööl kohtad väga mõistvat ja positiivset õhkkonda. Oled see, kellega soovitakse koostööd teha ning sinu hea nõu ja kogemused on samuti kaaslastele olulised. Kuna tunned end turvaliselt ja stabiilselt, siis laabuvad tööülesanded suurepäraselt.

Tervis on üldjoontes hea. Sind mõjutab palju see, kui harmooniline ja positiivne on keskkond kus viibid. Luba endale küllaldaselt meelelahutust ja head seltskonda, see hoiab meeleolu üleval ja tervise stabiilse.

Veevalaja (20. jaanuar — 18. veebruar)

Armastuses on saabunud väga hea aeg. Sinu ülesandeks on vaid enda jaoks välja selgitada oma tõeline tahe ja nägemus enda armuasjade tulevikust. Soovid täituvad nüüd lihtsamini ja kiiremini kui oskad oodata, seepärast ole võimalikult konkreetne ja kindel selles, mida saada soovid.

Töö osas oled innukas, täis uusi ja värskeid ideid. Kuna oled saanud pisut hinge tõmmata ja mõtteid koguda, siis nüüd lausa ootad võimalust, et saaksid härjal sarvist haarata ja oma plaane teostama hakata.

Tervise eest hoolitsemiseks võiksid leida endale mõne sportliku tegevuse, mis köidaks sind oma uudsusega ja mis ühtlasi pakuks ka mõõdukat koormust ja vaheldust igapäevarutiinile.

Kalad (19. veeb — 20. märts)

Armastuse osas on hea aeg. Tunned end kindlalt ja rahulikult ning tead, et sinu õnn on suuresti sinu enda kätes. Teed valiku olla õnnelik ja otsustad hinnata seda, mis sul olemas on. Olgu selleks siis kindel suhe ja harmooniline pereelu, muutused või elu poolt pakutavad õppetunde täis keerdkäigud.

Töö osas saad sel kuul hea ja südamest tuleva nõuande inimese poolt, kes usub sinusse ja sinu võimetesse. See paneb sind nägema asjade tõelist tähendust ning toob sinuni täiuslikud lahendused, mis tulevad südame ja mõistuse koostööst.

Tervise vallas on sul häid ideid, mida soovid katsetada. Leia endas kindlus ja tahtejõud ning proovi uusi asju. Mõõduks koormusega kehalised tegevused ning ka toetavad teraapiad on sinu tervise seisukohalt ainult kasuks.

Jäär (21. märts — 20. aprill)

Armastuses ootab sind ees võimalus uueks armumiseks ja kustunud tunnete taaselustamiseks. On saabunud hetk peadpööritavateks seiklusteks! Vii ellu oma uudsed ideed ja teosta oma unistused. Kui oled soovinud, et sinu armuelus hakkaksid puhuma uued tuuled, siis nüüd on selleks saabunud just õige aeg.

Töö laabub ennekõike tänu toetavatele kaaslastele. Kohati tunned, et oled pidanud ületama liiga suuri takistusi selleks, et jõuda eesmärkideni. Ümbritsev keskkond pakub sulle praegu aga piisavalt tuge ja abikätt, et hoida sind masendusse langemast.

Tervisele mõeldes peaksid võtma endale aja, kus saad puhata ning kehale ja meelele rahu anda. Paha ei tee ka tervisekontroll arsti juures. Hea oleks ka hambaarsti külastada.

Sõnn (21. aprill — 21. mai)

Armastuse osas saabub sinu ellu senisest suurem selgus. Oled juba mõnda aega tundnud sisemist ebakindlust ning oodanud partneripoolset initsiatiivi, mis seaks teie omavahelise suhte kindlamale pinnale. Nüüd on see aeg saabunud, kus tunned, et tead, kuhu edasi liigute. Kui oled vallaline, siis on oodata uue inimese saabumist sinu ellu, kes on olulise tähendusega.

Tööasjades kroonib sind rahulolu, küllus ja tasakaal, sest oled selle nimel kõvasti tööd rabanud. Sulle pakub suurt rahuldust vabadus, mida naudid tänu edule. Suudad end takistustest osavalt mööda manööverdada ja võid oma saavutuste üle uhkust tunda.

Tervis on tugev, oled täis elujõudu ja vitaalsust. Veeda võimalikult palju aega looduses ja värskes õhus, sealt ammutad veelgi rohkem energiat ja positiivseid emotsioone. Samuti on sulle praegu kasulik süüa palju vitamiinirikkaid puu- ja köögivilju.

Kaksikud (22. mai — 21. juuni)

Armastuses on rahulik ja stabiilne periood. Romantilised suhted pakuvad sulle praegu rõõmu ja rahulolu ning suudad näha erilisust ka väikestes hetkedes ja lihtsates sõbralikes žestides. Su südames on rahu ja teadmine, et asjad lähevad täpselt nii, nagu nad minema peavad. Kuu lõpus on sind ootamas ka üllatus, mis toob armuasjad veelgi enam päevakorda.

Tööasjad panevad sind sel kuul muretsema. Tunned end nurkasurutuna ning sisemiselt rahulolematuna. Tööd on palju ja lisaks enda ülesannetele oled sunnitud ka teisi aitama ning nende probleeme lahendama. Et mitte liigselt pingesse minna, katsu töövälisel ajal end täielikult teisele lainele lülitada.

Tervis on üldiselt hea, kuid pead olema ettevaatlik seedesüsteemiga seotud probleemide osas. Vaata hoolega, mida sööd ja jood. Samuti katsu vähendada stressi, ka see mõjutab su keha heaolu.

Vähk (22. juuni — 23. juuli)

Armastuse ja suhete valdkonnaga oma elus saad rahul olla siis, kui ise selle nimel tublisti pingutad ja vaeva näed. Praegu pead ohjad kindlalt enda kätte haarama, mitte lootma õnnelike juhuste peale. Suudad enda jaoks parima välja võidelda ning tundud oma kindlameelsuse ja kirgliku käitumisega vastassoole eriti ahvatlevana.

Tööasjades saadab sind edu. Sul on kindlasti hea meel, et oled nii kaugele jõudnud, kuid veel ei ole aeg loorberitele puhkama jääda. Tegutse seni, kuni entusiasmi jätkub ja ole kannatlik, praegu puutud kokku oluliste inimeste ja põnevate projektidega, tänu millele jõuad uute teelahkmeteni oma karjääriredelil.

Tervise osas saad sel kuul kergemalt hingata. Sinu jaoks on problemaatilisemad ajad möödas ja nüüd liigud tervema ja harmoonilisema iseenda suunas. Positiivne mõtlemine on kõige alus, seepärast hoia ka edaspidi meel rõõmus ja tuju hea.

Lõvi (24. juuli — 23. august)

Armastuses puutud kokku andestamise küsimusega. Pead suutma kas enda kaaslast paremini mõista või iseenda suhtes leebem olema. Ära klammerdu minevikupettumuste külge ja ära kahetse liigselt tehtud valikuid. See, mis on olnud, on minevik. Keskendu sellele, mis sinu elus praegu on ning liigu kerge südamega edasi tuleviku suunas.

Tööga on väliselt kõik korras. Asjad sujuvad ning suudad täita endale pandud eesmärgid. Küll aga on näha, et lased isiklikul elul ja inimsuhetel oma tööalast meelerahu häirida. Tunned, et ei suuda rahulikult vajalikule keskenduda ja oled kohati närvilisem kui vaja.

Tervise osas pead olema praegu hoolikas, hoia ennast ja mõtle hästi järele, mida saaksid oma tervise hoidmise osas teha. Spordivigastused on kerged tekkima, seega väldi ekstreemsusi ja liigset riski.

Neitsi (24. august — 23. september)

Armastuses tabab sind võimas valgustumine. Hiljutised sündmused on avanud sinu silmad ja viid ellu vajalikud muutused. Lähtud ainult enda soovidest ja vajadustest, mis võib kõlada küll pisut iseka ja egoistlikuna, kuid selleks, et saaksid armastuses seda, mida sa tõeliselt vajad, peadki eelkõige iseendaga arvestama.

Töö toob kaasa keerukaid otsuseid ning pead valima erinevate võimaluste vahel. Uuri erinevaid variante lähemalt, enne kui otsustava sammu astud. Püüa keskenduda ning vältida ebarealistlikke lootusi, mis võivad kergesti puruneda.

Tervise osas on aeg enda sisse vaadata ja oma sisehäält kuulata. Pead leidma aja, kus saad üksi olla, vaikust nautida ja soovi korral ka mediteerida. Sisemine harmoonia ja rahulolu toovad sulle ka stabiilse ja hea tervise.

Kaalud (24. september — 23. oktoober)

Armastuses on rahulik periood, kus äkilisi muutusi ja suuri ootamatusi tulemas ei ole. Pigem pead varuma kannatlikkust, et mitte kiirustada tagant protsesse, mis arenemiseks ja küpsemiseks vajavad aega. Säilita rahu ja keskendu praegusele hetkele ning hinda seda, mis sul juba olemas on.

Tööelus on hea aeg, seda just majandusliku kindlustatuse ja stabiilsuse kohalt. Rahaline edu toob sulle rahulolu ja vabadustunde. Tunned ka töökaaslaste toetust. Saad häid uudiseid, mida oled juba mõnda aega oodanud.

Tervise eest oled hästi hoolitsenud ning tunned end suurepäraselt. Praegu sobivad sulle tegevused, mis on seotud liikumise, energia ja osavusega. Võiksid proovida näiteks tantsimist. See paneb su keha ja meele mõnusalt proovile.

Skorpion (24. oktoober — 22. november)

Armastuses oled pidanud kokku puutuma keerukate otsustega, mis on sinu hinge jätnud ebamääraseid emotsioone. Nüüd oled valmis edasi liikuma ja olnu lõplikult selja taha jätma. Oled tasakaalukas ja sihikindel. Sa ei lase end kõigutada teiste arvamusest, vaid tegutsed vastavalt oma eksimatule sisetundele.

Tööd on palju ja pead paluma kaaslastelt abi. Püüa leida kompromiss, kuidas suudad ootused ja reaalsuse tasakaalu viia. Vajadusel jäta oma päevakavast välja ebavajalikud tegevused ja keskendu vaid kõige olulisemale.

Tervis on sel kuul vaja tähelepanu alla võtta. Võid tunda motivatsioonipuudust või väsimust. Anna endale lihtsalt pisut puhkust ja võta aeg maha, et taastada oma jõud ja hea enesetunne.

Ambur (23. november — 21.detsember)

Armastuses koged head, stabiilset ja rahulikku perioodi. Tunned, et oled praegu just seal, kus olema pead ja sind ümbritsevad just sellised kaaslased, kes teevad sind õnnelikuks. Soovid endast rohkem anda ja rohkem oma kallite jaoks olemas olla. Võimalik, et teed plaane, et veeta oma armsamaga koos romantiline puhkus.

Töö on sulle toonud palju väljakutseid ja põnevust. Nüüd soovid pisut hinge tõmmata, enne kui sukeldud taas uute projektide ja tööülesannete kallale. Kogu mõtteid, vaata tagasi tehtud töödele ja pane paika reaalsed plaanid tulevikuks.

Tervise eest hoolitsemise võtad sel kuul tõsiselt käsile. Annad endale rohkem puhkust ja võtad teadlikult aja maha, et lõõgastuda ja vajadusel välja ravida mõned vinduma jäänud tervisehädad.