Kirjuta meile oma müstilistest kogemustest, kummalistest ja seletamatutest juhtumistest, veidratest hetkedest, kus oled tundnud, et keegi kõrgem jõud on sind kaitsnud või sinuga koos olnud. Kas oled tajunud kellegi müstilist kohaolekut või on andnud lahkunud sugulased sulle märku, et nad on endiselt sinuga?

Lugusid ootame 10.novembrini aadressile naistekas@delfi.ee, märksõnaks/pealkirjaks märgi palun MÜSTILINE LUGU

Ühele kirjutajale on auhinnaks Läti looduskosmeetikabrändi Madara reisikomplekt, millesse kuuluvad Exfoliating Oil-to-Milk scrub (12,5 ml, Micellar water (50 ml),SOS Instant Moisture+Radiance HYDRA mask (12,5 ml), Smart Antioxidants anti-fatique eye rescue cream (15 ml)ja SOS HYDRA Recharge cream (20 ml). See kõik on mugavas, keskkonna ja käsipagasi sõbralikus, korduvkasutatavas PET reisi-kosmeetikakotis.

Lisaks pakime auhinnakotti ka Aleksandr Šepsi verivärske menuraamatu "Meedium: otsides elu mõtet" kirjastuselt Rahva Raamat ning rahvusvahelise bestselleri "Kuidas elada tervena 100 aastaseks. India ajurveeda praktiline õpetus vaimu ja keha tervendamiseks ning haigustest vabanemiseks"