Selleks leia oma isikliku aasta number. See on lihtne. Võta oma sünnikuupäev ja sünnikuu ja liida kõik need numbrid omavahel ükshaaval kokku. Näiteks kui oled sündinud 29. novembril, peaksid liitma kokku 2, 9, 1 ja 1 — sest november on 11. kuu. Kokku saad 13 ja ka nüüd tuleb 1 ja 3 kokku liita, sest tulemus peab olema ühekohaline. 1 pluss 3 võrdub 4.

Sellele numbrile, mis said, tuleb liita number 2. Sest aasta 2009 numbreid ükshaaval kokku liites on tulemuseks just 2. Kui vastus on kahekohaline arv, leia jälle selle ristsumma, et saada ühekohaline number. Kui oled sellega hakkama saanud, ongi sul käes number, mis sind aastal 2009 juhib. Mida see number siis sulle toob?

1 Oled oma töös sel aastal kindlasti number üks! Möödunud aasta oli ilmselt selginemise aasta. Nüüd on käes viljade lõikamise aeg. Inimesed vaatavad sinu poole alt üles, usaldavad sind ja sa avastad, et oledki nende juht. Suudad seada eesmärke ja need ka saavutada.

2 Arvatavasti rippusid eelmisel aastal üksnes töö küljes. Nüüd oled armastuseks küps. Kas oled oma kaaslase pikemaks ajaks hooletusse jätnud? Pole vaja karta selliseid väljendeid nagu “ma armastan sind”, “ma vajan sind”.

3 Kui oled alati tahtnud näidelda või laulda, siis nüüd mine ja tee proovi. Riski ja väljenda ennast! Sel aastal kipud nagunii rohkem rääkima ja miskipärast tahavad ka teised sinuga rohkem juttu ajada. Sinu elus on nüüd suurt joont.

4 Täiendad oma oskusi, hakkad kedagi juhendama või õpetama, võib-olla loed eriti palju. Inimestele on kasu kõigest, mida sa oskad hästi teha. Õige aeg kolida omaenda majja ja teha tulevikuplaane.

5 Energia hajub, elukeerised kisuvad sind kaasa. Kõik, mida ise algatad, jookseb kuidagi liiva. Miski ei püsi paigal. Parim viis sellega toime tulla on ka ise pidevalt ringi kihutada! Mine reisima, kui vähegi saad. Kui armud, ära enne järgmist aastat abiellu!

6 See aasta on õige aeg saada laps või abielluda. Õige aeg teha kodus remonti. Keegi ei tohi sind käsutada! Äkki asutad omaenese firma ja ka selleks on see aasta hea. See on suurte võimaluste aasta.

7 Enda sisse vaatamise aasta. Proovile pannakse nii sinu usk kui tunded. Võib-olla tahad mõnelt terapeudilt hingeabi otsida. Püüa olla vee läheduses ja armastada iseennast. Väljenda ennast alati võimalikult selgelt.

8 Sel aastal saad rikkaks! Pea aga meeles, et oma perekonnaga tuleb ka suhelda, ainult rahast neile ei piisa. Sina aga vehid suurema osa ajast tööd teha. Ära sõida teiste tunnetest üle! Kui pöörad tähelepanu sellele, et su lähedased saaksid sinult piisavat soojust, kujuneb aasta suurepäraseks.

9 Äraviskamise aeg. Prügikasti läheb kõik, mis pole väärt säilitamist, see puudutab nii asju kui ka suhteid. Lõpuks ometi suudad rämpsust lahti saada ja teed ruumi sellele heale, mis sind ootab.