Rohelist värvi küünlad rahustavad ja sobivad ka väsinud silmadele, kollased küünlad teevad meeleolu rõõmsaks ja lootusrikkaks, aitavad tekkida uutel ideedel. Siniste küünalde valguses on hea mediteerida ja mõtteid mõelda, teevad pea selgeks ja klaariks. Punased ja kuldsed tekitavad pidulikkuse tunde ning annavad elujõudu, violetsed aga aitavad unistada ja fantaseerida-võtta ühendust teispoolsusega.

Roosad oma õrna valgusega on romantilised ning armastuse energia äratamiseks.
Seevastu hõbedased küünlad sobivad maagiliste rituaalide tarbeks, nendes on Kuu energiat. Valge aga on puhtuse ja ootuse värv.

Küünlad süüta siis, kui sa ei tea, mida valida, tahta või soovida. Muuseas — ka mustadel küünaldel on oma eesmärk: need süüta siis, kui tahad millestki loobuda, näiteks muremõtetest, valust, leinast. Koos küünalde põlemisega saad vabaneda kõigest ebasoovitavast.

Kõik need, kes igatsevad oma ellu senisest rohkem armastust, peaksid esmaspäeval selle nimel süütama kas valge või hõbedase küünla, teisipäeval on küünla värviks roosa, reedel punane.

Kel äriasjad viimasel ajal ei suju, võiksid noore kuu kolmapäeval süüdata kollase küünla ja reedel teha panused rohelisele küünlale. Raha ei tule pärast seda just robinal, kuid kuuldavasti on sel moel võimalik saavutada majanduslik stabiilsus.

Kes on vastuvõtlikum haiguste suhtes, muretsegu koju aegsasti sinine küünal. Reedel, pärast pingelist töönädalat süüdake see õhtul, eriti hea on sinise küünla tuli kurgule.

Pikemalt erinevate küünalde tähendusest saad lugeda Koduhaldja blogist!