Ma julgustan inimesi tähendusrikkaid unenägusid ja intuitiivseid pilte kirja panema, võtma aega unenägude mõistmiseks, teadvustama valdkondi, mida on vaja muuta, astuma seejärel vajalikke samme ja tegema jõulisi valikuid. Selleks et tõepoolest taibata, mida intuitsioon sulle öelda püüab, uuri kindlasti oma unenägude varjatud ja selgeid sõnumeid.

Kerry lugu: jõuline unenägude seeria

Minu sõber Kerry nägi pidevalt unes, et tema hambad langevad välja. Kui unenägu kordub sageli, tasub sellele tähelepanu pöörata. Kerry puhul peegeldas unenägu tema muret kaugsuhte pärast, mille nimel ta kõik ohverdas. Iga hammas, mille ta unenäos kaotas, tähendas hinda, mis tal tuli kompromisside eest maksta. Noormehega koos olemiseks pidi ta kõrvale heitma oma unistused, karjääri ja kohustused ning järgnema talle igasse maailma nurka. See pani Kerryle uskumatult suure emotsionaalse ja ka majandusliku paine, samas tundis ta, et ei ole mehe vastu lõpuni aus — unenägu rääkiski jõu kadumisest, takerdumisest, valikute puudumisest.
Füüsilisel tasandil aitavad hambad toitu mäluda ja suhelda,
emotsionaalsest aspektist võib hammaste kaotamine näidata jõuetust, hirmu vananemise ees, võimetust oma kogemustega toime tulla. Sümboolselt näitavad sellised unenäod oma arvamuse kaotust ja usu puudumist võimesse juhtida ise oma elu — oled mingis olukorras lõksus, suutmata edasi liikuda. Huvitaval kombel nägi Kerry unes sedagi, et on vanglas, kust püüab põgeneda.

Kuigi Kerry intuitsioon rääkis unenägudes selgelt, et nii hing, keha kui vaim tunnevad, et on lõksus, et ta kaotab jõudu ja peaks olema aus nii iseenda kui oma partneriga, tundus talle endale, et asjad lähevad paremaks ja ellu tuleb positiivseid muutusi. Ometi oli kõrvalt vaadates näha, et tema elu erinevates valdkondades käib pidev võitlus ja hing palub tegeleda sellega, mis elus ei toimi: olla aus, otsida toetust, teha mõistlikke otsuseid, võtta vastutus oma rahalise olukorra eest.

Eneseuurimise ja aususe abil mõistis Kerry lõpuks sõnumit, jagas partneriga oma tõelisi tundeid, tegi uued tulevikuplaanid, hakkas ennast sisimas kindlamalt tundma ja oma rahaasjade eest hoolitsema. Nii et lõpuks laheneski olukord positiivselt.

Raamatuga saad pikemalt tutvuda Varraku lehel!