OTSMIK

Otsa ees asuv sünnimärk ütleb, et sa ei oska endast tähtsamate isikutega (näiteks oma vanemate või bossiga) eriti hästi suhelda. Külgedel olevad sünnimärgid aga näitavad, et sul on on siht silme ees ning piisavalt energiat, et oma tahtmist saada.

KULMUD

Kulmude sisse peidetud sünnimärk on nagu väike peidetud aare, mis ennustab sulle suurt rikkust. Rahavoolust annavad märku ka kulmude kohal ja all olevad sünnimärgid,

SILMALAUD

Silmalaul asetsev sünnimärk annab märku peresisestest tülidest ning sinu suutmatusest rahaga ümber käia. Nutumärgid ehk silmade all olevad sünnimärgid aga paljastavad, et sa oled liialt emotsionaalne.

PÕSED

Põsemärgid reedavad, et oled üksik hing, kellel on raske peret luua.

KÕRVAD

Kõrvanibudel asuvad sünnimärgid annavad kinnitust, et oled rõõmus ja seltskondlik inimene, kellel on hea reputatsioon. Kõrva sees olev märk tähendab pikka eluiga, kõrva peal asuv märk näitab intelligentsust. Kui sul on märgid mõlemal kõrval, oled mõjukas isik, kes suudab elu nautida.

NINA

Ninaotsa-sünnimärk ütleb, et oled ebastabiilne ja suhteprobleemid ei ole sulle võõrad. Ninajuurele tekkinud sünnimärgid annavad märku, et sinu elus on ees palju probleeme, aga ka seda, et oled usin töömesilane. Ninasõõrmetel olevate sünnimärkidega inimesed oskavad hästi rahaga ümber käia.

HUULED

Suunurgas asuvad sünnimärgid näitavad, et sul on hea isu ja naudid maitsvaid roogasid, oled lahke ja oskad rõõmu tunda kõigest heast, mis elul pakkuda on. Alumise huule sünnimärk ennustab edu su lastele.

KAEL

Kaela sünnimärgid toovad palju pettumusi. Keset kaela olev täpike ütleb, et oled pöörane isiksus, kes võib oma perele palju tuska põhjustada.

KÄSIVARRED

Käsivarrel olevad sünnimärgid näitavad, et oled kaastundlik; sünnimärgid, mis jäävad küünarnuki ja õla vahele, ennustavad rahaõnne.

RIND

Rindkere sünnimärgid sümboliseerivad võimu ja kõrget positsiooni.

KÕHT

Mida lähemal kõhu keskpunktile sünnimärk asub, seda soodsamad tuuled sulle elus puhuvad.

KÄELABAD

Sul on palju häid oskusi ja kui sa oskad neid enda heaks ära kasutada, saad palju raha.

SELG

Sina kannad kaasas rasket koormat. Teed palju tööd ja võid saada edukaks, kuid see võtab sul kaua aega.

JALAD

Reiel asuv sünnimärk näitab, et tegu on seksuaalse, julge ja ekstravertse inimesega. Põlved — oskab raha teha. Sääremarjad — probleemid tervise ja füüsisega.

RINNAD

Oled hoolitsev ema ning seetõttu suudad saavutada elus hea positsiooni. Sünnimärk nibul ennustab õnne, raha ja head elu su lastele.

JALALABA

Oled hea juht ja inimesed joonduvad sinu järgi. Tõenäoliselt armastad ka palju reisida ja pälvid tunnustust oma tublide ja heade tegude eest.

TAGUMIK

Oled helde ja lahke, aitad teisi ja naudid ise sealjuures rikkust ning head toitu.