Kahe kulmu vahel olev sünnimärk: see inimene omab head intuitsiooni ja loogikat, võib tegeleda okultismiga. Selle sünnimärgiga inimene on impulsiivne. Ta on teatud määral seltskonnas käitumisel üleolev, samas unikaalse karismaga. Tema jaoks on otsustamine keeruline, seda eriti juhtudel, kui valikuvõimalusi on palju. Ta kipub teiste inimestega vaidlema, samas omamata kindlaid fakte, et oma arvamusi kaitsta. Vimma samas ta teiste inimeste suunas ei pea. See inimene suudaks elus oluliselt paremini hakkama saada, kui leiaks viisi, kuidas oma temperamentsust kontrollida.

Parema silma all olev sünnimärk näitab et inimene andub täielikult armastusele ja see kestab kogu elu. Suhted aga oma lastega pole tal sugugi head, võib juhtuda, et see inimene ei saa oma lastega üldse läbi. See inimene ei saa olukorra parandamiseks midagi muud teha, kui näidata oma laste suunas välja suuremat tolerantsust.

Vasaku silma all olev sünnimärk näitab et inimene on tundlik, abielus olles otsib ta pidevalt armastuse tunnet. Sellel inimesel on rahaõnne. Ta suudab endale tagada hea majandusliku seisu, millest saavad osa ka tema perekonnaliikmed. Teda ümbritsevad alati head sõbrad. Selle inimese nõrkuseks on vastassugupool.

Suu vasakus nurgas olev sünnimärk näitab et inimene pole ustav ainult ühele — kasutab ära võõrast armastust ja elu, siit ka pidev petmine armuelus. See sünnimärk näitab, et inimene on oma elus edukas ning tema elu on kindlas tasakaalus. See sünnimärk ei tähenda mitte ainult rikkust, vaid ka kuulsust. Selle inimese kodune elu on samuti tasakaalus. Ta võib uhkust tunda nii oma kodu kui ka perekonna üle. Eriti palju kasu saavad sellest sünnimärgist naised.

Suu paremas nurgas olev sünnimärk näitab et inimene soovib ühte ja suurt armastust oma ellu, kuid ka liigne armukadedus. Selle inimese elu on pidevas arengus ja õitsengus. Ta suudab endale tagada elu jooksul suure tuntuse. See inimene peaks olema oma elu jooksul aga küllaltki ettevaatlik kõikvõimalike liialdustega. Mida traditsioonilisemat elu see inimene elada püüab, seda paremaid tulemusi ta on suuteline saavutama.

Ülahuulepiirkonnas asuv sünnimärk näitab et inimene on sõltumatu iseloomuga ning tegutseb nagu tema tahab. See sünnimärk näitab, et inimesel on õnne abielus ja laste saamisel. See inimene on alati oma pereliikmetega ümbritsetud, mis tagab talle suure enesekindluse kõikide nende asjade juures, millega ta tegeleb. See inimene suudab endale elu jooksul tagada materiaalse stabiilsuse.