Jäär

Tugevused: jäärad on väga sihikindlad ja motiveeritud ning pole vaja palju, et asuksid oma unistusi täide viima. Oled juba loomult väga enesekindel ning see tõmbab ka teisi inimesi ligi ja mõjub nakkavalt.

Nõrkused: sa kipud väga kiiresti enesevalitsust kaotama. Vahel on emotsioonid lihtsalt liiga tugevad ja tegutsed impulsi ajel mõtlemata tagajärgedele. Seetõttu võid teha või öelda midagi, mida sa tegelikult teha ei taha.

Sõnn

Tugevused: oled oma lähedaste jaoks valmis nii mõndagi tegema. Oled kirglik, pühendunud ja usaldusväärne. Inimesed tulevad sinu juurde lohutust otsima, sest teavad, et oled suurepärane õlg, millele toetuda.

Nõrkused: sul on raske inimestega kompromissi leida. Kiindud tihti ühte inimesse või ideesse nii tugevalt ära, et sul on hiljem raske lahti lasta. Võid olla vahel liiga kangekaelne, mis ajab teisi inimesi segadusse.

Kaksikud

Tugevused: kaksikutele meeldib kiindumus. Naudid väga, kui keegi sind ja ainult sind tahab. Sul on väga jõuline ja armastav iseloom ning hoolid kõigist, kes seda väärivad, väga tugevalt.

Nõrkused: kipud olema väga pitsakas ja otsustusvõimetu. Sa ei suuda kunagi päriselt midagi ära otsustada, mistõttu jätad teistele vasturääkivaid tundeid. Sinu emotsioonid, ideed ja mõtted on igal pool laiali ning kipud pidevalt oma meelt muutma. Seetõttu on teistel inimestel raske sind tõsiselt võtta.

Vähk

Tugevused: oled loominguline hing ja sul on kullast süda. Meeldid inimestele ja nad usaldavad sinu antud nõu, sest oled emotsionaalselt väga intelligentne. Suudad inimesi kerge vaevaga endasse uskuma panna.

Nõrkused: sageli kasvavad emotsioonid sul üle pea ja lased neil oma elu ära hävitada. Vähid kipuvad olema endas ebakindlad ja seda märkavad ka inimesed, kes sind armastavad. Su tujud võivad hetkega muutuda, mistõttu on keeruline mõista, mida sa parasjagu tunned.

Lõvi

Tugevused: oled sündinud liider. Esimesest päevast alates oli selge, et sa ei sobitu halli massi ja särad tugevamalt kui kõik, kes sind ümbritsevad. Oled lahke ja tohutult suure südamega ning seda tunnevad kõik, kes sinu lähedal on.

Nõrkused: lõvid mõjuvad teistele sageli üleolevana ja vahel isegi liiga egoistlikuna. Tavaliselt keskendud pigem oma enda vajadustele kui kellegi teise omadele. Teed asju sel viisil nagu sina õigeks pead ning sul on raske olla paindlik või teiste soovide järgi tegutseda.

Neitsi

Tugevused: oled töörügaja ja oma praeguse elu nimel väga palju vaeva näinud. Sul on väga ratsionaalne meel ja suudad oma unistused reaalsuseks muuta. Kuigi oled kahe jalaga maa peal ja väga praktilise mõtlemisega, on sul ka väga suured eesmärgid.

Nõrkused: oled iseenese ja ka teiste vastu väga kriitline. Tihti avastad, et mõistad jälle kedagi hukka ja leiad alati midagi, mida kritiseerida. Mõtled liiga tihti sellele, mida teised sinust arvavad ja kipud unustama, et enese ja teiste hukka mõistmine ei tee tegelikult kellelegi kasu.

Kaalud

Tugevused: oled kõigile justkui parim sõber. Sinu rõõmsameelne ja empaatiline iseloom tõmbab inimesi ligi. Paistad kõrvaltvaatajatele nagu läheksid alati vooluga kaasa. Sulle meeldib seltskonnas olla ja oskad hästi igasuguse olukorraga kohaneda.

Nõrkused: kaaludele ei meeldi teisi inimesi kritiseerida ja sulle ei meeldi, kui ka sinuga seda tehakse. Kipud pigem probleeme vaiba alla pühkima, kuhu nad võivad igavesti jäädagi. Sa ei suuda pea kunagi otsustada ja eelistaksid pigem teiste inimeste otsustega kaasa minna.

Skorpion

Tugevused: skorpionid on tõeliselt head sõbrad ja, kes sinu sõbraks kord on saanud, see jääb. Oled ainulaadse iseloomuga ja inimestele meeldib sinu juurde tulla, kui neil on vaja emotsionaalset tuge.

Nõrkused: kipud teisi inimesi mitte usaldama. Ka su lähedastel on keeruline sind usaldada, sest tihti tundub justkui sul oleks omad kasud sees. Oled ka väga armukade inimene ja sul on raske teiste üle rõõmustada, sest sisemuses sa kadestad neid.

Ambur

Tugevused: amburitel on suurepärane huumorimeel ja sind on kerge lõbustada. Soovid alati teisi inimesi õnnelikuks teha ja nende meeli lahutada. Võid olla n-ö seltskonna tola ja teised inimesed imetlevad sind seetõttu. Sinuga on alati hea koos aega veeta ja sinu seltskonnas olla.

Nõrkused: kipud lubama inimestele rohkem, kui tegelikult ellu viia suudad. Räägid palju, aga tegudeni tihti ei jõua. Sa ei ole ka väga kannatlik inimene. Kui aus olla, siis sellist sõna nagu “kannatlik” sinu sõnaraamatus ei eksisteerigi.

Kaljukits

Tugevused: distsipliin on sul veres ja suudad sammuda läbi elu ilma teiste abita. Oled seltskonnas alati kõige vastutustundlikum ja teed olenemata olukorrast seda, mis on õige. Inimesed imetlevad sind.

Nõrkused: teistele võid tunduda justkui sa teaks kõike ja kuigi võid seda ka ise tunda, on vastavalt käitumine pigem halb. See võib sinust üleoleva mulje jätta.

Veevalaja

Tugevused: sa ei vaja mitte kedagi ja oled iseseisev hing. Usud ka ise, et suudad enda eest ise hoolitseda ega vaja kellegi abi. Oled loominguline ning kõik su ideed on originaalsed ja inspireerivad. Seda märkavad ka sind ümbritsevad inimesed.

Nõrkused: kipud jätma muljet justkui sul poleks tundeid. Paistad kõrvaltseisjatele emotsioonideta ja reserveeritud. Sul on raske näidata oma nõrkusi välja ja see tähendabki seda, et sa ei avalda teistele oma tõelisi tundeid.

Kalad

Tugevused: oled intuitiivne ja tead hästi, mida sa parasjagu tunned. Võid vabalt oma emotsioone ka teistele näidata ja sind ei hirmuta teiste inimeste emotsioonid.

Nõrkused: kipud mängima ohvrit ja sa oled selles väga hea. Võid teistele paista justkui kurb hing. Sul on keeruline usaldada nii teisi inimesi kui ka iseennast. Vahel satud oma enda pähe lõksu ja sul on raske näha asjade või olukordade positiivseid külgi.

Allikas: Thought Catalog