Vaata järgi, millisel kellaajal sina sündinud oled ja millised iseloomujooned see sulle kaasa on andnud.

Kella 24:00 ja 02:00 vahel hommikul

Pere ja turvatunne on sinu jaoks olulised. Kõik tundmatu hirmutab sind. Ootamatused ei meeldi sulle. Sa tead täpselt, mis sulle meeldib. Sinu positiivsus ja elurõõm äratavad teistes usaldust. Sulle meeldib teisi motiveerida ja aidata neil oma eesmärke saavutada

Kella 02:00 ja 04:00 vahel hommikul

Sinu lemmiktegevus on lugemine ja reisimine. Sulle meeldib uusi silmapiire avastada ja rännata võõral maal. Sa oled väga hea suhtleja ja sul on suur tutvusringkond. Sa oled sõber, keda teised hindavad.

Kella 4 ja 6 vahel hommikul

Sa mõtled liiga palju tulevikule ja unustad oleviku. Sa oled kokkuhoidlik ja säästad niipalju, kui võimalik. Armastuses oled sa romantiline. Lähedased inimesed on sinu jaoks kõige olulisemad ja sa teed kõik, et nad end hästi tunneksid.

Kella 6 ja 8 vahel hommikul

Sul on palju tulevikuplaane aga su ootused on tihti liiga kõrged selleks, et sa saaksid neid ellu viia. Sa tahad alati parimat ja pingutad selle nimel. Sa oled suure kujutlusvõimega ja loominguline inimene. Sa vajad teiste poolt tunnustust ja heakskiitu.

Kella 8 ja 10 vahel hommikul

Sa oled rahulik. Meele- ja südamerahu on olulised sinu jaoks, see toetabki sind rasketel hetkedel. Ja võimaldab leida lahendusi kõikidele probleemidele. Kuna sa aga oled väga tundlik, tunned sa end liiga tihti üksikuna. Hoolimata sellest oled sa alati valmis teisi aitama ja ära kuulama.

Kella 10 ja 12 vahel

Sa oled suhtlemisaldis ja oskad väärtustada meeskonnatööd. Sa tunned hästi inimloomust ja oskad teisi motiveerida. Sa lood ruttu uusi tutvusi. Suurema osa oma ajast veedad sa heade sõpradega.

Kella 12 ja 14 vahel

Töö on see, mis paneb sind ajamõistet kaotama, sa armastad oma tööd. Sa oled alati valmis uuteks projektideks ja väljakutseteks. Sa peaks rohkem mõtlema oma eraelule. Sa teed elus palju karjääri ja oled edukas.

Kella 14 ja 16 vahel

Sul on seikleja hing, rutiin hirmutab sind. Sa vajad uudsust, sa tahad avastada uusi asju ja avardada silmaringi. Probleemid ja nende lahendamine ei huvita sind aga sugugi. Mõnikord tundub, nagu oleks su elu üks suur pidu.

Kella 16 ja 18 vahel

Sa tead, et tasuta lõunaid ei ole ja teed palju tööd, et oma unistusi ellu viia. Sinu positiivsus ja energia aitavad sul takistustest üle saada ja eesmärke saavutada. Sa otsid elu mõtet.

Kella 18 ja 20 vahel

Sa oled väga oluline oma lähedastele, kelle jaoks sul alati palju aega on. Sa oled suure südamega ja hea inimene. Sa peaksid hakkama ainult natuke rohkem iseendale mõtlema.

Kella 20 ja 22 vahel

Sulle meeldib teisi aidata ja head teha. Sa ei taha olla tähelepanu keskmes aga soovid, et sind tähele pandaks.

Kella 22 ja 24 vahel

Sa tead täpselt, mida sa oma elus tahad ja sul on suured eesmärgid. Sa tead, et varem või hiljem viid sa oma unistused ellu. Sa teed kõik, et edu saavutada ja silma paista.
Allikas: Kodused Lood