Arvatakse, et kui unes näed koera, siis leiad sõbra / kohtad sõpra, kassi nägemine ei tõota midagi head, kui aga väljaheiteid, siis on peatselt oodata raha. Kui aga suisa sõnnikut loobid või selle seisma satud — no siis saad sa püstirikkaks!

Eelmisel nädalal ööl vastu kolmapäeva magasin nirusti. Kolm korda ärkasin, ja kolm korda uuesti uinudes nägin üht ja sama unenägu nagu totrat seriaali: süžeed nagu polnudki, aga kõik näidatav oli viisil või teisel seotud kord kempsupoti rookimisega, kord virtsahoidlast väljaujumise katsetega!
Lõpuks jätsin une lihtsalt pooleli, tõusin üles ja hakkasin toimetama.

Aga räpane tunne sellest öö läbi s...s siplemisest ei jätnud mind isegi pärast hommikust dušši. Nii otsustasin proovida ja viskasin saatusele kindal - vaatame siis, kui palju unenägudes tõtt on! Vikingi lotopilet oli sahtlis täitsa olemas juba eelnevalt…

Kui õhtul telekas algas loosimine, sättisin end ka diivanile istuma (tavaliselt ma ei vaata, lihtsalt lasen pileti kioskis terminaalist läbi ilma eelnevalt ise seda kontrollimata).

Esimene number — õnnenumber — laksti  — “2”. JA  MINUL  TÄITSA  OLEMAS! Värin käis läbis! Kas tõesti midagi “kukub”?!!

Kukkus jah. Edasi muudkui” kukkus“ — rohkem ei läinud täkke ükski number!

Tegin järelduse: mul on alati olnud õigus, et ebausk on rumalate pärusmaa! Mina nende sekka ei kuulu.

Neljapäev on teatavasti “Ekspressi päev”. Kõmpisin hommikul unisena postkasti juurde EE järele ja läksin siis seda “lugemistuppa” (tualetti!) sirvima. Alustasin lehe lõpus olevast Kranaadist ja ristsõnast, lahendasin sellest pea poole kohe ära ja… pilk jäi ristsõna all olevale tekstile: “500 krooni võitis…“  — oh üllatust! Edasi oli trükitud minu nimi!

Püstirikkaks see muidugi ei tee, aga… Tuleb välja, et päris üleolevalt sellistesse märkidesse kah suhtuda ei maksa.
Iva oli sees ja mina võtan seda, kui kompensatsioon halvasti magatud öö eest!