Aadressi numeroloogilise tähenduse väljaarvutamine

Mistahes kinnisvara “numbri” väljaarvutamiseks liitke kokku kõik aadressis sisalduvad tähed ja numbrid, kuni jääb järgi number ühest üheksani.

Ignoreerige alati sõnu puiestee, tänav, maantee, tee, korter, aga ärge jätke tähelepanuta tänavanimesid. Tähtede jaoks kasutage alljärgnevat tabelit:

A=1, B=2, C=3, D=4, E=5, F=6, G=7, H=8, I=9
J=1, K=2, L=3, M=4, N=5, O=6, P=7, Q=8, R=9
S=1, T=2, U=3, V=4, W=5, X=6, Y=7, Z=8, Õ=9
Ä=1, Ö=2, Ü=3

Näiteks Viru 12-6 : 4+9+9+3+1+2+6=34=3+4=7

Erinevad aadressiosad

Erinevad aadressiosad tähendavad samuti midagi. Teie korteri- või majanumber on nagu teie eesnimi, see viitab teie otsesele elukogemusele. Teie tänav näitab üldist keskkonda, milles te elate. Näiteks kui teie korter või maja on 8 ja tänav 4, siis te uurite ja kasutate seksi ja rahaasju eralelus üldise turvalisuse keskkonnas (4). Mõlemad kokku aga annavad 3 — lõbusa ja suhtlemisalti elu. Võibolla te loete börsiväljaandeid (8) või müüte kinnisvara (4). Üldnumber (antud juhul 3) on alati tugevam.

Kinnisvara tähendus

Põhitähendusi on 9 (number peab olema ühe kuni üheksa vahel). Klikka numbrile ja loe tähendust!

Teie isik ja kuidas endale kinnisvara valida

Aadressinumbrite tähenduse mõistmiseks enese jaoks arvutage välja oma isiklik sünnipäevanumber, kasutades eelnimetatud meetodit. (Jaanuar =1, veebruar =2 jne.)

Näiteks 2. juunil 1958. aastal sündinud inimene peaks arvutama oma sünnipäeva kokku alljärgnevalt:
6 (juuni)+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4.
See inimene peaks lugema ülalolevat kirjeldust “4” kinnisvara kohta, et saada viiteid oma isiksuse kohta.

Tavaliselt leiab iga inimene endale kõige paremini sobiva kinnisvara, liites oma sünnipäevale numbri “4”. Näiteks numbriga “4” inimene saaks sellisel juhul tulemuseks “8”.

Mõned konksud

Ütleme, et teile ei meeldi selle maja “tähendus”, mis teile kuulub või mida te üürite. Sellisel juhul on teil võimalik kolida — mida soovitatakse teha, kui teid on sellel aadressil elades tabanud vaid halb õnn.

Muidugi ei tähenda see seda, et te võite aadressimuutusega oma elu kiiresti ja põhjalikult muuta. On ilmselt täpsem öelda, et te arvatavasti kolite, kui te olete valmis astuma oma elus uude etappi. Näiteks kui “saatus” (s.t. teie alateadvus) leiab, et on aeg siseneda rahutumasse etappi, siis te kolite tavaliselt number “3” aadressile. Võib öelda, et maja/korter on teie partner senikaua, kui te viibite selles faasis.

Teie kinnisvara number on omamoodi teie saatus

Teine konks: te suundute majaotsingule ning otsite konkreetset numbrit. Te otsite, aga ei leia soovitud numbrit naabruskonnas, kuhu te tahaksite kolida, ja hinnaga, mida te olete valmis selle eest maksma. See ei pruugi alati olla nii, aga kui see juhtub nii, siis on tõenäoline, et te püüate saavutada elustiili, mis ei ole antud eluetapis teie jaoks sobiv.

Näiteks võib alateadvus suunata teid reiside, sõpruse, uute lepingute ja äri poole, aga te olete tutvunud numeroloogiaga ja otsustanud, et te tahate sügavate juurtega pereelu, mille tagab number “4”. Samas ei meeldi ükski leitud “4” teile või on nad liiga kallid. Ja siis äkitselt te leiate number “3”, millele te ei suuda vastu seista, ja enne kui te arugi saate, olete te “3” omanik.

Just seepärast ei ole ka teil, kes te omate 16/7, raskust selle müümisega. Kedagi teist tõmbab selle poole, kuna nad on sisenemas sellesse etappi, mille teie olete läbinud. Aga kui te ei ole 16/7 tuleristseid veel läbi teinud, on teil raske seda ära müüa.

Erilised numbrid

Pidage meeles, et teil võib olla ainult üks viimane number — ühe ja üheksa vahel. Aga kui te lööte numbrid kokku ja viimased, mis te kokku liidate, on topeltnumbrid, näiteks 33, siis on sellel topelttähendus. 11, 22, 33 ja 44 on “meistrinumbrid”, nad viitavad erilisele mõjule.

2 on diplomaatiline ja sensuaalne, aga 11/2 annab sellele lisavõimenduse. Te levitate diplomaatiat maailmale või omandate asju, mis on maailma jaoks tähtsad.

22/4 viitab tähtsale projektile, mis toidab paljusid, mitte ainult teie perekonda. Mõnikord viitab see olulisele elumuutusele.

33/6 ei viita mitte ainult kodusele armastusele, vaid armastuse edasiandmisele paljudele inimestele.

44/8 viitab võimule, rahaasjadele, seksile, nii nagu tavaline 8, aga näitab ühtlasi ka seda, et see saab osaks paljudele inimestele või et sellest saab alguse uus elu (näiteks seks viib raseduseni).