Kuidas ennast kurja inimese eest kaitsta?

Ei soovita end tegelikult siinkohal kohe kaitsta. Juhul kui tegemist pole ülisuure kurja hingega, kes on väga üle sinu võimete. Väiksemat sorti asju pigem läbi lasta. Juhul kui kuri energia tahab just nimelt sind rünnata ja kogus on väike, on soovitatav vastu võtta ja lasta hirmu natuke oma tundekehasse. Seda on tunda ja sa tead, et ei lähe kunagi üle oma mugavustsooni. Kui kuri energia on aga väga suur, siis pigem hoiduda. Vaevalt et ta sind ise ründab kui sa ei torgi. Kui see siiski juhtub, kutsu kohe abi, lausudes: „Ma kutsun sisse kõrgeimat valgust oma kõrgeimaks hüvanguks!” Siis tuleb abi. Kui oled väga hirmunud, on raskem, ja võid saada šoki. Aitab ka tugev vasturünnak karjumise, tugeva hääle või tahtlikult puhastava tugeva emotsionaalse hüüu abil. Karju nii kõvasti kui jaksad on tegelikult õige, mulle tundub.

Kas needus on päriselt olemas ja kas ma ise saan aru, kui keegi on mulle needuse peale pannud? Kes ütleb, et ma olen neetud? Kuidas sellest vabaneda?

Väga paljud inimesed ja perekonnad on neetud. Nii see on. Sellest võib vabaneda, kui leiad needuse allika üles, koha või hirmu, kust kaudu ta on tulnud. Leidnud needuse allika, tekib ahhaa-moment, sa näed, kuidas ta on tulnud sinuni. Siis ütle talle otse puhast tõde tema enda kohta, siis ta kaob. Kui ei taha needust hirmutada, jätka hirmunult käitumist ja küsi talt infot juurde. Võimalik, et saad isegi kuidagi hea kaaslase sealt kaudu.

Millised on märgid, et surnud lähedane püüab ühendust võtta?

Tavaliselt juhtub see väga ruttu. Tajud ärevust, teiste inimeste hirmu surnu ees. Hing ise ilmselt palju ei pruugi sekkuda, küll aga tajud teiste inimeste hirmu, energiaid ja abipalveid samas suunas. Mõnikord aga ka ilmub surnud inimene ise vaimu kujul. Kui on hea side, nt hea sugulane, on ka vaim meeldiv, ilus, hea tundega, julgustav. Võib ka juhtuda, et side on nähtamatu ja tugevalt emotsionaalne. Ühendust võtavad ka suuremad grupid, näiteks need, kes on koos hukkunud. Kui keegi on koos kogenud palju draamat või tragöödiat, nad saadavad tugevalt emotsionaalseid sõnumeid ja jutustavad kähku oma intensiivseid kogemusi.

Vaata Selgeltnägijate tuleproovi täna kl 20 TV3s!