Mul oli kunagi selline lugu: jalutasin talvisel hommikupoolikul Tallinna vanalinnas. Mingil hetkel kukkus minu selja taga katuselt suur jääpurikate hunnik maha kildudeks. Üks vana naine, kes minu ligiduses oli, tuli ja ütles, et, sinul tüdruk, on väga hea kaitseingel. Kui mõelda, et kolm sekundit tagasi olin selle koha peal, kuhu see purikate hunnik kukkus...

***

Kaitseingel on olend, kes kaitseb inimesi ohtude eest, kuid mitte kõigi! Igal inimesel on kaitseingel olemas, aga mõni inimene pole temaga veel kohtunud. Kaitseingli välimuse kohta ei oska öelda, igal inglil on oma välimus. Mõni võib olla loom, mõni inimese kujuga. Ma tean ühte harjutust, kuidas oma kaitseingliga kohtuda. See põhineb meditatsioonil. Harjutus on päris raske ja ei pruugi kohe õnnestuda. Kuid usun, et temaga võib kohtuda ka siis, kui mõelda tema peale ja paluda ennast näidata. Aga siis peaks olema ka mingi põhjus, miks sa temaga kohtuda tahad.

***

Kindla peale mingi nähtamatu jõud kaitseb inimesi. Minu isa sõitis kord koos teiste meestega veoauto kastis töölt koju, kui korraga just enne kurvi sundis pähe karanud hirmusööst teda autokastist maha hüppama. Ta maandus õnnelikult rohu sisse kraavi. Kui ta end püsti upitas, siis nägi, et veoauto oli teise autoga kokku põrganud. Selles õnnetuses hukkus üks ta töökaaslastest ja teised said vigastusi.

***

Ma ei tea, kas see võis olla kaitseingel või midagi muud. Ühesõnaga oli mu vend kuskil kümneaastane ja magas oma toas. Köögis aga oli tekkinud juhtmetest tulekahju ja kõik juba suitses. Vend tõusis üles ja läks veel viimasel minutil toast välja. Pärast rääkis, et nägi unes oma kunagist koera, kes oli teda äratanud, et välja jalutama minna...

***

Paar aastat tagasi suvel oli isal sõber külas ja nad lõhkusid puid vms, igatahes jamasid kirvega seal. Ja ma istusin sealsamas, paku peal. Järsku lendas kirve pea otsast ära, TÄPSELT minu pea suunas ja samal ajal lendasin ma koos pakuga ümber. Poleks seda juhtunud, oleks see kirves mul peas kinni olnud.

Hea lugeja, kas sinul on olnud imelise pääsemise kogemusi või oled kindel, et ka sind valvab kaitseingel?

Allikas: Para-Web foorum