1. unenägu

Sind aetakse taga, kuid sa ei suuda paigast liikuda.

Tähendus: Võib tähendada paigalseisu üldisemas plaanis — seotuna mingite varasemate mälestustega, olukorraga tööl või suhteprobleemidega. Mis täpselt, selle pead ise välja selgitama.

2. unenägu

Istud tualetis kõigi silme all või kõnnid alasti inimeste keskel.

Tähendus: Sageli näevad sellist unenägu naised. Võib tähendada häbi, süütunnet või kiusamist, kuid ka seda, et sul ei ole võimalust omaette rahus olla. Mõnikord piisab sellest, kui leiad endale mõnusa omaette lugemisnurgakese ning unenägu ei kordu enam.

3. unenägu

Näed unes oma kadunud ema või mõnda teist surnud inimest.

Tähendus: Sageli otsime unes lepitust inimestelt, kellega meil on konflikte olnud. See trööstib ning aitab haavadel paraneda.

4. unenägu

Näed unes armuseiklust või romantilist kohtamist ning ärkad erutatult.

Tähendus: Unenäod kompenseerivad sageli puudujääke. Meie psüühika pürib tasakaalu poole. Konkreetne uni ei pruugi tähendada, et sul armusuhetes midagi puudu jääb — ehk on tegu enesearmastusega?

5. unenägu

Näed unes õnnetut armastust ja ärkad omaenda nutu peale.

Tähendus: Võib näidata, et oled õnnetust armastusest üle saamas. Kui sa varem oma endist armastust unes ei näinud, polnud sa küllap valmis veel edasi minema.

6. unenägu

Saad töö juures ülemuselt peapesu.

Tähendus: Unes nähtu võib peegeldada meie salajasi sisemisi tundeid. Kuri ja rahulolematu ülemus võib olla sinu enda kurjus või pahameel. Kui saad sisemuses peituva pahameele seest välja elada ja maha laadida, muutub ka argipäev kergemaks.

7. unenägu

Kolid tagasi kohta, kus oled varem elanud — näiteks lapsepõlvekoju.

Tähendus: Miks peaksid pöörduma tagasi kuhugi, kust sul võib-olla midagi head meenutada ei ole? Mõtle ärkvel olles tagasi oma lapsepõlve peale, püüa tabada sind unes tabanud tundeid — peaasi on olla aus enda vastu.

8. unenägu

Sinu laps saab õnnetuse läbi surma.

Tähendus: Sellised unenäod võivad näidata, kui palju see inimene sinu jaoks tähendab. Sulle justkui tuletatakse meelde, et ka armastatud inimesed võivad kaduda. Kindlasti mitte ei ole see aga ettekuulutus!