111 — sa oled õigel teel

Kui näed numbrikombot 111, tea, et su alateadvus ütleb sulle, et kui liigud mööda seda teed, millel praegu oled, jõuad ka peagi soovitud eesmärkideni. Muide, 111 on kõige kõrgem ja jumalikum kombinatsioon kõigist numbritest, sest see on kõige puhtam.

222 — pead tarku valikuid tegema

Number 2 esindab duaalsust (päev ja öö, hea ja halb jne). Kui näed pidevalt number kahte, tähendab see, et pead teadlikumalt mõtlema, mida sa tahad ja mida mitte. Kui sa pole ettevaatlik, võid end rohkem tagasi hoida, kui ise arugi saad.

333 — asjad lähevad täiuslikkuse poole

Kui näed kogu aeg seda numbrikombot, tea, et tulevik on roosilisem ja viid täide oma tõelist potentsiaali. See tähendab, et raskused on varsti selja taga ja sa valid parima võimaliku tee. See tähendab ka seda, et Universum toetab sind.

444 — sind kaitstakse

Isegi, kui tunned, et oled hetkel elus eksinud, ebakindel või nukker, siis tea, et 444 tähendab, et sind kaitstakse ja juhatatakse õigele rajale. Selle asemel, et küsida endalt, miks sa ei saanud midagi, mida sa tahtsid, küsi endalt, mille eest sa praegu kaitset vajad. Kui just praegu otsustad, mida oma eluga teha või kas inimene, kes su elus on, on sinu jaoks õige, siis, kui näed järjestikkuseid neljasid, siis tea, et sinu arvamus on õige.

555 — asjad hakkavad muutuma

Kui tunned, et oled väsinud, tüdinenud või su pingutusi ei hinnata piisavalt kõrgelt, ära muretse: kui näed järjestikkuseid viitesid, tea, et su elu hakkab nüüd muutuma. Isegi, kui sa ei näe tulemusi, siis tea, et asjad liiguvad paremuse poole. Usu ja liigu edasi!

666 — ole ettevaatlik oma mõtete ja tegudega

Mõned religioonid usuvad, et number kuute kohalolek viitab kurjusele ja negatiivsusele. Reaalsuses viitab see aga sellele, et oled valel teel ja peaksid oma mõtetele, ideedele ja plaanidele rohkem tähelepanu pöörama. Astu sammuke tagasi ja mõtle, milline võiks olla parem tegutsemisviis.

777 — oled tugevam, kui sa arvatagi oskad

Seitsmete nägemine tuletab sulle meelde, et sinus on rohkem sisemist tugevust, kui sa arvatagi oskad. See tähendab, et peaksid igasuguse muretsemise unustama ja tuleviku pärast elevil olema. Head asjad ootavad ees.

888 — saad jumalikku abi

Kummuli number 8 esindab lõpmatust, mis võib tähendada ka sinu igavest sidet kõigega, mis praegu aset leiab ja ees ootab. Kui näed pidevalt number kaheksaid, tuletab su alateadvus sulle meelde su tõelist palet ja juhatab sind su suurima potentsiaali poole. Pööra järgnevatel tundidel ja päevadel tähelepanu sellele, mida kuuled, näed ja millest unistad.

999 — sind ootab ees uus algus

Üheksad esindavad millegi lõppemist. See tähendab, et mõni sinu eluetapp on nüüd muutumas ja samas tuletab meelde, et kuigi asjad muutuvad, ei tähenda see, et sa kaotaksid kõik selle, millest hoolid. Sageli lahkuvad teatud asjad sinu elust selleks, et valmistada sind ette millekski veel paremaks.

Allikas: Thought Catalog