“Rituaali või loitsu õnnestumist peab eelkõige inimene ise uskuma ja aru saama iga sõna tähendusest. Pere kokku hoidmiseks või armastuseks on mul üks armuloits. See on palve. Ja seda ei tohi kuritarvitada,” rõhutab šamaan. “Sellel Armastuse loitsu palve sõnades on suur tähendus vägi sees.”

Armuloits kuue erineva viirukiga:

Aseta need viirukid ringina ümber enda või siis toas ringis eri paikadesse, kus sa oled. Viirukid süütad ükshaaval päripäeva kui selleks õige aeg. Miks just kuus? Kuus on Veenuse kui Koidutähe märk armastuse kaitseks. Selleks, et loitsu teha, on vaja:

*roosat küünalt — uue armastuse leidmise jaoks,

*rohelist küünalt — ustavama ja truuma armastuse või pühendumise jaoks,

*punast küünalt — kirgliku või täiuslikuma armastuse jaoks,

Ära võta väga suuri küünlaid, sest muidu põlevad nad liialt kaua.

*kuld-, hõbe- või vasksõrmust. Vasksõrmus on ka Veenuse enda metall ja värv,

*valget patja või riidetükki,

*rohelist paela.

Enne rituaali pane sõrmus padjale enda ette n.n altari keskele.

Igal viiruki süütamisel on oma palvesõnad, mille tähendus on suur ja pead enesele nende tähenduse selgitama ja aru saama sõnade väest.

Seda Armuloitsu on kõige parem teha kasvava kuul ajal.

Armastuse loits.

Süüta vastav küünal, mille oled valinud.

Loe loitsu sõnad.

Minu Armastuse lõhn. Armastuse väe lõhn. Ma laen sind nüüd ja sellel tunnil.

Truuduse lõhn. Too mulle armastust, mis jääb kestma nooruses ja ka vanaduses. Haiguses ja leinas. Olgu ta mu tervises ja rõõmus, mis mis mu südames. Rikkuses ja vaesuses. Ärgu miski seda hävitagu.

Süüta esimene viiruk.

Ma täidan selle armastuse lõhna, et see saaks anda armastust sinna , kus see toob rõõmu nii mulle kui teistele, kes seda vajavad.

Süüta teine viiruk.

Ma täidan selle armastuse lõhna, et see saaks anda armastust sinna , kus see toob rõõmu nii mulle kui teistele, kes seda vajavad.

Süüta kolmas viiruk.

Ma täidan selle armastuse lõhna armastuse ja vastastikuse truuduse ja lugupidamise suurendamiseks.

Süüta neljas viiruk.

Ma täidan selle armastuse lõhnaga oma vaimu ja hinge ja oma keha.

Süüta viies viiruk.

Ma täidan selle armastuse lõhna, et armastust antakse ja saadakse alati heameelega ning et see iial ei muutuks valitsejaks ega manipuleerivaks.

Süüta kuues viiruk.

Ma täidan selle armastuse lõhna, et armastus oleks kaastundlik, alati teisi toetav, leppides kõigi puudustega ja tugineks armastusele tegeliku inimese vastu mitte ei kummarduks armastuse ideaali ega nõuaks täiuslikku armsamat.

Võta nüüd sõrmus ja vii ta üle kõigi põlevate viirukite ja see järel lausu:

Armastust ma tõotan. Tõde ma pakun. Hoolt ja lahkust ka.

Lubaduse sõrmus, Armastust ma palun. Ma otsin ja palun seda igaveseks, kui see õige armastus võis olla.

Võta pael ja seo sinna 6 sõlme peale. Ja ütle palve sõnad:

Ära seo, vaid ühenda süda ja vaim. Hoia meid kaht kuni elu on möödas.

Armastus lõputu, mu kallis sõber. Ma hüüan sind — …. (Nimi, või siis)…. tundmatu arm.

Lase küünal ja viirukitel lõpuni põleda ja korja viiruki tuhk kokku. Pane ta kas mõnda purki või paberi sisse hoiule natukeseks ajaks. Pane kodus sõrmus padjale voodi kõrvale ja sinna ka värskeid lilleõisi. Lilli võid vahetad iga päev kui tahad, kui nad närbunud on.

Täiskuu saabudes mine kas mõne kõrgema künka otsa või mere ääres mõne panga serva juurde ja viska viiruki tuhk nelja tuule poole ja lausu sõnad:

Mine vabalt armastuses ja tule tagasi armastusega.

Mida soovitad inimestel oma kodu kaitsmiseks kasutada?

Kodus võiksid olla asjad, mis hoiaks eemal kurjad silmad või vaimolendid. Kui tunned seda, et keegi segab ööseti kodurahu ja lase rahulikut magada.

Riputa selle akna peale, mis on õue poole, kus välisuks, üks suur küüslauk Võib ka neli tk neid panna, kui asi ikka väga hull. Neid võid panna ka magamistuppa akna peale rippuma. Muidugi on parem, kui keegi su kodu üle vaataks.

Väga tihti on olendid laste toas. See on selle pärast, et lapse keha on lihtsam allutada. Tavaliselt on seda näha kui laps on üle 3 aasta vana, mitte varem. Kui on probleeme magamisega, siis peab kontrollima ka veesoonte ja magnetjoonte asukohad. Et neid ära peegeldada on hea panna tavaline foolium kas vaiba alla, kus voodi on, kui pole vaipa, siis madratsi alla. Kõige parem, kui saab fooliumi juba ehituse käigus panna kas parketi või puitpõranda alla. See peegeldab ära ka elektromagnetväljade levi. Ka wifi levi ei tule sellest läbi nii, et sellega peab arvestama.

Magamistoas võib olla ka unenägude püüdja. Kõige parem kui oled saanud selle ise teha või tead, kes selle teinud on. Kui ostad selle poest, siis peaks enne ta salveiga puhtaks tossutama ja talle väekust laadima.

Kristallid, erinevad looduslikud kivid. Neid on palju ja ka nende väekus on igale inimesele erinev. Milline on õige ja millist just vaja oleks? Püramiid, mis kodus kuskil riiulil. Kõiki kristalle ja kive ja ka püramiide peab aegajalt pesema kas allikas või siis mõne kose all. Kui ostad midagi koju, siis kindlasti loe kõigepealt ise nende kohta kirjandust ja kui on teadja kaupleja, siis oskab ta sulle neist rääkida. Kristallripatsi võid panna oma elamise lõuna poolse akna peale rippuma, et ta saadaks sulle säravaid päikesekiiri koos armastusega mööda tuba laiali.

Kodu kilp, mis on peaaegu nagu unenäo püüdja, see võiks rippuda idapoolse akna peal. Sellega kaitsed hommikuse päikesega oma kodu ja tood talle kaitset halbade silmade eest, mis tänavalt siise vaatavad.

Kodu ukse kohale võid panna ka käärid, teravikud alla. See on vampiiride vastu võitlemiseks. Ka vikati tera või terad võid panna. Need on eriti tugeva väega halva energia sisse tungimise vastu.

Soolaringi võid teha nii ümber maja kui ka tubades. Aeg ajalt võid ka salveiga tossutada tube, see puhastab ja väestab su kodu.

Kodus võid teha ka ida suunda omale altari. Sinna saad panna oma väekivid ja küünlad. Ikoonid või kujukesed. Mis sind kõnetavad ja mis on sulle pühad. Palved tee alati näoga ida poole. Ka õues, kui teed omale mingi püha paiga, siis jälgi ilmakaari ja soovitan enne natuke kas lugeda või pöördu teadja juurde, et ei hakkaks sul vastupidiselt töötama. Elemendid, mida kasutad oma altaril, peavad olema enrgeeliliselt taskaalus ja ühe loomuga. Kõike, mis sulle enesele võibolla meeldivad, aga mille tähendused on omavahel vastuolus, ei ole soovitav kokku panna. Uuri natuke või küsi nõu, enne kui miskit tegema hakkad. Kõik peab olema taskaalus ja harmoonias.