#1 Unenäod

Unenäod ja nägemused on kõige selgem ja arusaadavam märk sellest, et kaitseingel üritab sinuga ühendust saada. Kui sa magad, ei ole su meeled valveseisangus ja sina ise oled haavatav, mistõttu on teispoolsuse tegelastel lihtsam sinuga ühendust saada ja sind teavitada sellest, mis sind ees ootab, kirjutab portaal The Daily Net.

Pidevad õudusunenäod ja košmaarid ei tohiks kunagi tähelepanuta jääda, sest nendega püüavad su kaitsjad märku anda, et midagi on valesti või valesti minemas. Nad loodavad, et halbade unenägude tähendus ei jää sulle märkamata ja et sa võtad midagi ette enne, kui on liiga hilja.

#2 Lõhnad

Tõenäoliselt oled sa seda kogenud: su ninna tungib lõhn, mis meenutab sulle lahkunud lähedast. Sa ei suuda lõhna allikat tuvastada, aga sulle meenub erksalt ja eredalt, et see on kas vanaema köögi, ema juuste või isa tööriiete lõhn. Nii annab hing märku oma kohalolekust — ta teatab sulle, et ta on sinu juures ja valvab su üle. Ta võib ilmuda korraks, et lihtsalt end meenutada, või hoopis tuli selleks, et sind hoiatada. Mõtle hoolega, mis situatsioonis sa seda lõhna tundsid ja võid mõista, mille eest sind hoiatada taheti.

#3 Elektrikatkestused

Hing on energiakogum, mille kohalolek võib tõepoolest meie elektrisüsteemis trikke teha. Kui märkad, et tuled vilguvad, teler lülitab ennast sisse-välja vms ebatavalist, pead olema tavalisest veelgi tähelepanelikum, sest ilmselt üritab keegi teispoolsusest sulle märku anda, et midagi on peatselt juhtumas. Mida agressiivsem ja silmapaistvam seletamatu elektrikatkestus või ebatavaline elektriga seotud nähe on, seda suurem on oht, mis sind varitseb.

#4 Esilekerkivad mälestused

Lähedastega seostuvad meile nii head kui halvad mälestused ja see on täiesti loomulik, et need aeg-ajalt esile kerkivad. Niimoodi räägivad lahkunud lähedased meiega. Tore, kui sulle saadetakse ainult häid mälestusi - järelikult on kõik parimas korras ning kaitseingel lihtsalt meenutab oma olemasolu. Aga kui sa mattud kurbade ja halbade mälestuste tulva alla, ole valvel - ingel räägib sinuga ja proovib sulle näidata lähenevat ohtu.

#5 Emotsioonid

Emotsioonid on seotud su südame ja hingega ning meie suhtluses on need üheks võimsaimaks relvaks. Lahkunud hinged edastavad oma sõnumeid samuti emotsioonide kaudu. Kui tunned seletamatut hirmu või kurbust või tulle näib, nagu oleksid maailma ees alasti ja väga haavatav, annab kaitseingel sulle teada, et ilmselt ei ole teinud parimaid otsuseid ning peaksid paar sammu tagasi astuma, et oma elu uuesti joonde saada.

#6 Pidev kahtlus

Kui kahtled, ära tee. Tõsiselt kohe. Kaitseingel külvab su hinge kahtlust ja manitseb sind ettevaatusele, kui su plaanid võivad sulle kahju tuua või sulle halba teha. Nad ei lase su kõhutundel sind eksitada.

#7 Sümbolid

Meil kujunevad oma lähedastega välja oma keel, omad naljad ja omad sümbolid. Omandame teatud asjadele tähenduse, mida teame ainult meie ise. Nende sümbolite kaudu otsivad lahkunud lähedased meiega kontakti. Nad näitavad sulle neid märke, mis meenutavad sulle nii lahkunuid endid kui suhet, mis sul nendega oli ning läbi nende on sul võimalik mõista, kui peaksid oma plaanides muutusi tegema või siis just vastupidi - kindlameelselt ja pea püsti edasi sammuma!