***JÄÄR

Kuigi Jääras liikuv Päike eemaldub mässumeelsest ja ettearvamatust Uraanist, on ühenduse nõrk mõju eriti nädala esimeses pooles veel tunda. Lisaks moodustab Päike kolmapäeval opositsiooni Marsiga — mis võib pingestada sinu ja teiste vahelisi suhteid. Sinus tekib uus energiapööris, mis toob kaasa ka paraja portsu sõjakust ja kompromissitust. Su Ego on nii tugev, et peab tegelema pideva enesetõestusega. Halval juhul sõidad kui tank teistele sisse — eelkõige sõnadega.

***SÕNN

Suures osas kehtivad edasi kõik eelmise nädala võnked — õhus on palju sellist, mille suhtes on sul raske seisukohta võtta. Kõik varjatuse ja saladustega seonduv võib olla probleemide allikaks. Kui mõni su sõbranna armastab intriige punuda, siis nüüd hoia temast kindlasti eemale. Ja kui sul endal on saladusi, ole äärmiselt ettevaatlik.

Samas võib Veenuse-Neptuuni ühendus tuua su ellu palju ilu ja romantikat. Õige partneri puhul koged võimast hingelist ja kehalist ühtesulamist.

***KAKSIKUD

Merkuuri ja Liliti trigoon annab sulle võimaluse väljendada oma individuaalsust ja kordumatust. Seda eriti just mingis rühmas või grupis, igasuguses meeskonnatöös. Ning Veenuse-Neptuuni ühendus sinu karjääri ja sotsiaal-ühiskondlikus sektoris (Kalades) loob selles vallas kasulikke tingimusi. Võimalik, et sulle tehakse mõni soodne pakkumine. Nüüd tulevad kasuks kõik kasulikud sidemed ja tutvused. Kõige pöörasemal juhul võib sul töökohal armuafäär tekkida.

***VÄHK

Ägeda konkurentsi ja võimuvõitluse nädal, mil sul tuleb kõik mängu panna, et mitte lasta end ühiskondlikult võitlustandrilt kõrvale tõrjuda. Sinu suhe nii oma bossi kui ka mõne teise „tähtsa ninaga” võib olla nugade peal. Kui aga oled ise ülemus, siis kipud oma alluvaid ülemäära palju kamandama. Ka kodustes-perekondlikes suhetes kaldud oma lähedasi liiga teravalt kohtlema.

Ent romantilises plaanis toob nädal uudseid ja eksootilisi momente, mis lisavad su armuelule uut vürtsi ja värkust.