Kas mustad linnud ennustavad halba?

Musta värvi linde ümbritseb salapära ja pigem seostatakse neid halbade uudistega. Keegi ei tea täpselt, millel need uskumused põhinevad. Vareseid ja teisi musti linnukesi kuvatakse sageli nõidade ja kurjade vaimude kaaslastena, ehk seetõttu on nad teenimatult saanud endale kurja kuulsuse?

Kuid indiaanlased on alati olnud veendumusel, et mustadel lindudel on hoopis teine eesmärk: nad toovad alati sõnumeid, kuid pigem on need positiivsed. Mustad linnud on heatahtlikud, nad kaitsevad ja edastavad rõõmsaid teateid. Kurja ja halva linnu staatus on neile teenimatult ja meelevaldselt omistatud.

Mida tähendab valge linnu nägemine?

Samamoodi nagu pole tarvis musta lindu vägivaldselt negatiivsusega seostada, ei ole mõtet igast valgest linnust häid sõnumeid oodata, kuigi paljud seda teevad. Valged tuvid tõesti sümboliseerivad universaalselt rahu, rõõmu ja armastust, samut seostatakse neid kaitsehingede ja õitsenguga. Heebrealased pidasid tuvisid ainsateks ohverdamisväärilisteks linnukesteks. Kuid paljudes teistes kultuurides peetakse valgeid linde hoopis surma ja tühjuse ennustajateks.

Kull

Kullid on parima silmanägemisega linnud, seetõttu sümboliseerivad nad visiooni, selget silma, suur pilti ja tarkust. Kui kull maandub su lähedale või ilmub su unenägudesse, on sul oodata sõnumeid, mis annavad teada, kas sa oled õigel teel. Kulli nägemine tähendab, et pead ettevaatlik ja tähelepanelik olema. Kulli nägemist peetakse suureks õnnistuseks.

Öökull ja hiireviu

Need linnud on halva ende toojad, peamiselt ennustavad nad surma. Kui öökull või hiireviu maandub maja katusele, tuleb sellesse majja peagi surm. Öökullid on kurjuse tööriistad, nad luuravad su järele ja võivad täide viia kurjade inimeste kavatsusi.

Kui lind lendab tuppa

Sinu esimene mõte peaks muidugi olema see, et linnuke tuleb võimalikult kiiresti vabastada. Aga kuni sa seda teed, jälgi kindlasti, mis linnuga on tegu ja kuidas ta su majas käitubWatch the bird.

Kas ta rapsib ja lendleb paaniliselt ringi või istub ja jälgib rahulikult olukorda?

Mis lind see üldse on? Kas äkki võib olla tegu mõne su surnud lähedase taaskehastusega? Kas see võis olla su lahkunud sõbra või sugulase lemmiklind ja ta üritab sulle mingit sõnumit edastada?

Kas ta otsib väljapääsu? See võib olla sõnum, et peaksid vabastama end sellest kastist, kuhu ennast sulgenud oled.

Kui lind lendab aknasse

Kui lind lendab vastu akent ja saab kas surma või lööb end oimetuks, vaata seda kui märguannet iseendale: sa usud, et oled kuhugi teel, kuid oled peagi peaga vastu seina jooksmas. Samuti ennustab see peatset plahvatuslikku peretüli.

Kui lind saadab su koju

Linnuke, kes ei raatsi sinust kuidagi lahkuda, tahab mingil põhjusel sinuga sõbruneda. Ta võib olla sinu talisman või hingejuht ja pole tähtis, kas tegu on varese või tuviga, pane tähele, mida ta sulle öelda tahab.

Kui leiad sule

Suled on märgid jumalatelt, hingejuhtidelt või lahkunud lähedastelt.

Kui leiad surnud linnu

Kuigi linnukese laip tundub ehmatav ja hirmutav, võib see tegelikult hoopis head kaasa tuua. Surnud lind näitab sulle, et uus algus on kohe ümber nurga ja su südamevalu on läbi saamas ning asendumas positiivsete emotsioonidega.

Allikas: Wild Child