Kleit (sarnane)

Mis on Sinu lemmik mantra või tsitaat, mille järgi elada?

Ära tee teisele seda, mida Sa ei soovi, et Sinule tehtaks.

Millist rolli mängib sinu elus ja esinemistel mood?

Riiete valimine on minu puhul rohkem instinktiivne tegevus - tunnen kaugelt ära oma valikud. Hea nõuandja on mulle olnud ka stilist Karolin Kuusik. Olen igapäevaselt pigem mugavuse pooldaja, kuid üritustel eelistan pidulike kingade ning kleidi kooslust.

Käekott (sarnane)

Kirjelda oma stiili.

See on alati väga keeruline küsimus. Kipun ise kirjeldades arvama, et olen üsna monokroomne – kannan üpris palju musta, halli ning neutraalseid toone. Leidub loomulikult ka hetki, kui soovin olla silmapaistvam ning nendeks puhkudeks on mu garderoobis säravamaid värvivalikuid. Mulle meeldib katsetada ja miskida. Olulisteks märksõnadeks on kindlasti mugavus ning materjal, mis oleks nahasõbralik ja pehme.

Mis on su kõige lemmikum rõivaese?

Kindlasti teksad, sest nendega on kõige lihtsam kombineerida, on mugavad ning need õiged leides on justkui teine nahk! Veel tooksin välja mõned kevad-sügisesed jakid, mis on kvaliteetsed ja mõnusad ning saab hästi ka kleitidega sobitada. Kõik käib üldiselt vastavalt tujule.

Milline on kõige erilisem kingitus, mille kunagi saanud oled?

Ei oska ühte välja tuua – iga kingitus, mis on kallite inimeste poolt ja südamest tehtud, on mulle kõik võrdväärselt armsad. Oleks ebaõiglane, kui ma ainult ühe välja tooksin! Villane soki- või kindapaar valmistab ka suurt rõõmu!

Kuidas plaanid oma lähedasi üllatada?

Taktika, mida olen viimastel aastatel kasutanud, on elamuskingitused – kinkida elamust! Kontsert, teatrietendus või midagi seikluslikku, kuhu saab kasvõi kogu perega minna. Emotsiooni kinkimine on hea mõte, sest asju on meie ümber nii palju ning tore mälestus jääb veel kauaks eredalt meelde. Tasub juba aasta vältel vaikselt uurida ja kõrva taha panna, millest keegi unistab, et õige kingitus õigesse kohta läheks!

Jumpsuit (läbimüüdud)

Mida kannad selle aasta jõulupidustustel?

Samet on alati kindla peale minek – mõjub elegantselt ning on meie külmas kliimas mõnus ja soe.

Mida sooviksid saabuvaks pühadeajaks?

Ümbritsege end kallite inimestega, tundke rõõmu pisiasjadest ning palju hoolivust, positiivsust!

Shoppa Tommy Hilfigeri jõulukollektsiooni meie e-poes siit.

Fotograafid: Külli Rummel, Lilika Võsu, Grete Maria Kesa, Helen Killandi

Jaga
Kommentaarid