Disaineritunnis saab kuulda, mis on Kadri värske kollektsiooni loomise taga ning kuidas kõik tegelikult sünnib ja mis disainerit ennast inspireerib. “Kuidas valmib kott ning kuidas seda peaks hooldama,” selgitab Kruus ise.

Kadri sõnade järgi teeb uue kollektsiooni kõige erilisemaks just tõsiasi, et paljud mudelid sobivad kanda nii meestel kui ka naistel. “Rõhk on mugavusel, kvaliteetsel materjalil ning teostusel ja lihtsusel,” selgitab andekas disainer. “Palju on igapäevaseks kandmiseks mõeldud mudeleid ning minu jaoks ongi oluline, et aksessuaar sobituks kandjaga ja võimalikult paljude rõivakomplektidega.”

Kadri Kruusi loomingut on alati iseloomustanud kaasaegne disain, funktsionaalsus ja kvaliteetsed materjalid, mida liidavad vanad käsitöötraditsioonid. Rahvusvaheliselt tunnustatud Eesti disainerit inspireerib eelkõige nahk kui materjal, milles ta oma töid teostab ning tema looming on muuhulgas tunnustust pälvinud ka Londoni moenädala raames.

Järgnevatel nädalatel-kuudel valmivad Kadri Kruusi stuudios aga lisaks tellimustöödele juba hoopis pidulikumad jõulu- ja aastavahetuspidudele mõeldud mudelid!

Aeg: 25.09 kell 18.00–19.00 ja 27.09 kell 14.00–15.00
Koht: Tallinna Kaubamaja, Gonsori 2, B-galerii, I korrus, sissepääs Laikmaa või Kaubamaja tänavalt
www.kadrikruus.com