Näitlejanna Charlize Theroni on küll õnnistatud kauni figuuriga, kuid ainult geenidele naine lootma ei jää. “Teen trenni nagu kõik teised, segades omavahel matkamist, joogat ja spinningut,” räägib naine, et vaheldus ja trenniga mitte rutiini laskumine hoiab teda aktiivsena.

Justin Timberlake’i tulevane naine, näitlejanna Jessica Biel on suur jõutreeningute fänn ja ta armastab neid viia ka joogasse. “Te ei kujuta ette, kui palju ühel jalal kükke treener mind tegema sunnib…” räägib naine.

Näitlejanna Halle Berry pidi diabeedi tõttu muutma tervet oma suhtumist toitumisse ja trenni. “Kuna olen diabeedik, muutsin täielikult oma dieeti ja treeningplaani. Ma ei söö enam praetud toite ja töödeldud suhkrut,” räägib ta, et saab suhkrut vaid naturaalsel teel puu- ja juurviljadest. Halle hoiab end ka süsivesikutest nii hästi eemal, kui suudab ja tunnistab, et enim aitavad teda ta enda põhimõtted. “Tahan, et mul oleks kõige ilusamad kõhulihased ja kõige treenitum pepu ning tahan tunda end terve ja tugevana.”

Victoria’s Secreti modell Miranda Kerr armastab joogat, omab personaaltreenerit ja sööb rohkesti juurvilju. “Armastan spinatit, avokaadot, brokkolit ja kõike rohelist,” tunnistab kaunitar.

Lauljanna Rihanna panustab kardiotreeningule. “Mul on eratreener, kes minuga kaasa reisib, kui olulisele kontsertile või tuurile sõidan,” räägib ta. “Ma treenin iga päev, kuid vajan selleks treenerit, kes mind motiveeriks.”

Seltskonnadaam Kim Kardashian on oma kurvide poolest tuntud, aga kuidas ta neid ka vormis hoiab? “Söön korralikult, ei hoia end näljas ning hoolitsen selle eest, et saaksin toidust piisavalt proteiine,” räägib naine. Hommikusöögiks eelistab ta kaera, mune, kalkunit ja puuvilju.

Lauljanna Katy Perry hoiab end vormis karmi dieedi ja hüppenööriga. Küll aga lubab ta endale ühe päeva ka patustamiseks. “Pühapäeviti võin süüa nii palju burgerit kui tahan,” muigab ta.

Imeilus popstaar Cheryl Cole teeb palju trenni ja püüab ka menüüs teha tervislikumaid valikuid. Dieetidesse naine ei usu. “Hoidun neist nagu katkust! Dieedid võivad viia su ebatervislikku nõiaringi,” hoiatab Cheryl.

Näitlejanna Scarlett Johansson soovitab süüa palju lehtkapsast ja lõhet. “Saa vajalikud toitained kätte ja treeni nagu hull — tulemused on seda väärt,” räägib ta.

Imekaunis Victoria’s Secreti modell Adriana Lima joob proteiinišeike ning sööb ainult rohelisi juurvilju. Aurutatud juurviljadest koosneb nii tema hommiku-, lõuna- kui õhtusöök, vahepeal võtab ta proteiinišeigi või müslibatooni. Ühtlasi, Adriana treenib kolm tundi(!) päevas.

Lauljanna Gwen Stefani treenib viis korda nädalas. “Teisiti ma end ette ei kujutaks,” räägib ta. “Loomulikult tahaksin ma süüa, mida hing ihaldab, kuid ma tean kui pettumust valmistav on, kui ei saa kanda neid riideid, mida tahaks… ”

“Kõmutüdrukust” tuntuks saanud näitlejanna Leighton Meesteri reegel on lihtne. “Võta isuäratavast toidust vaid amps või kaks. Ära üle pinguta.” Imelihtne, kas pole?

Allikas: glamourmagazine.co.uk