1. Kui pea kiilaks ajada, kasvavad juuksed tagasi tihedate ja tervetena

Sa võid ju proovida, kui seda võtet liiga drastiliseks ei pea, kuid tõde on, et tagasi kasvavad juuksed täpselt samamoodi nagu eelmisedki. See, milline on su juuksekasv, sõltub geenidest ja nullist alustamine seda ei muuda.

2. Juuksed kasvavad kiiremini, kui juukseotsi pidevalt piirata

Juukseotste lõikamine aitab vabaneda lõhenenud juukseotstest (mida muide ükski ilutoode maagiliselt kaotada ei suuda, kui kallis ja paljulubav see ka ei näiks), kuid see ei mõjuta mingil määral juuksekasvu. Lõika või mitte, juuksed kasvavad ikka sama kiirusega. Siiski, suvel kiiremini ja talvel aeglasemalt — talvel kipuvad kõik protsessid organismis pisut aeglustuma.

3. Mida kallimaid tooteid kasutada, seda paremad on tulemused

Kahjuks pole ka see tõsi. Me kõik langeme mingil hetkel reklaamiohvriks ja ostame šampoone, palsameid, kreeme, maske ja seerumeid, mis lubavad meie juustega imet teha. Suurem osa neist toodetest on aga juustele kasutud või koguni kahjulikud — piisab, kui loed koostisosi. Kõigis neis on mingi keemiline ühend, mida on raske välja lugedagi. Kõige parem on, kui kasutada vaid naturaalseid või kodus valmistatud juuksehooldustooteid.

4. Juukseid ei tohiks iga päev pesta

Tegelikult, kui su juuksed on juba rasused, pole mingit põhjust, miks sa ei tohiks neid pesta. Iga päev juukseid pestes tuleks aga kasutada lahjemat ja naturaalset šampooni. Kuivi juukseid tihti pestes tuleks aga enne juuste pesemist tund aega enne pesu niisutavat juuksemaski teha.

5. Hallide karvade välja kitkumine paneb neid rohkem kasvama

Tõde on, et kui juuksed hakkavad juba halliks minema, siis pole midagi, mida sa selle vastu teha saaksid. Kui hallid juuksed sulle tõeliselt vastumeelsed on, siis aitab alati juuste värvimine — seda tuleks aga teha üsna korrapäraselt, sest hallid juuksejuured pole kunagi kedagi kaunistanud.

Allikas: allwomenstalk.com