1. Tõsta kaamera enda kohale

Sa ei pea fotokat kapi otsa panema, kuid hoia seda enda pea kohal või pane ta endast kõrgemale riiulile. Sellise nurga alt paistab su kael erakordselt kauni ja pikana ning sa paistad pildil ilusa ja saledana.  

2. Jälgi pead

Pea asend mängib foto juures suurt rolli. Ära lükka pead kuklasse, see jätab mulje, et su lõug on väga pikk ning seetõttu paistab kogu su nägu suurem. Noogutades või maha vaadates tuleb lõualott esile, seetõttu väldi ka seda poosi. Parem vaata otse ette,  et lõualott kaoks ning nägu tunduks saledana.

3. Leia õige poos

Õige poos aitab hea foto saamisele palju kaasa (sa oled ju vaadanud „Ameerika supermodelli?!”) Kui keerad keha otse kaamera poole, paistad fotol igal juhul tüsedamana. Hoia selg sirge, õlad otse ja keera keha kaamerast eemale. Profiilifotod on alati ilusamad!  

4. Kõht sisse

Selg sirgu, kõht sisse! Aga hoia kõhtu sees vaid nii natuke, et punn eest kaoks, mitte nii, et su ribid nähtavale tulevad. Kui ribid juba paistavad, saab igaüks, kes pilti näeb, kohe aru, et üritad meeleheitlikult kõhtu sees hoida ja peenem paista.  

5. Käed

Keera end profiili ning pane käsi puusa — näed välja vinge ja peenike ka!

6. Vali tumedam riietus

Tumedamad riided kaotavad hetkega kilosid. Must värv on alati moes ning musta kleidiga paistad pildil mitte ainult sale vaid ka lahedalt dramaatiline. Liiga lohvakad riided näitavad sind suuremana (ja tekitavad küsimuse, kas sul on midagi varjata) ning liiga kitsad rõivad toovad välja ka kõige väiksemad rasvavoldikesed.

7. Näe soenguga vaeva

Isegi su soeng võib sind saledamana või hoopis vastupidi, tüsedamana näidata. Kui tead, et sind hakatakse pildistama, väldi liiga „lakutud” soengut või kõvasti kinni tõmmatud hobusesaba. Sellised soengud toovad esile kõik näo, kaela ja pea vead ning toovad need halastamatult esile — suuremana! Ümber näo lendlevad ja vabalt langevad juuksed lisavad näole õrnust ja pehmust ning annavad fotograafile rohkem võimalusi sinust jumalikke fotosid teha.  

Allikas: Allwomenstalk.com