1. Võitleb vistrikute vastu

Apelsin on vili, mis pakatab tsitrushappest, mis tüütute punnide vastu võidelda aitab. Piisab sellest, kui hõõrud värske apelsinimahlaga põletikulisele alale ning see kuivatab punnid imeväel! Samuti on soovituslik rasuse näonahaga inimestel teha apelsinimaski — blenderda apelsinikoored ühtlaseks massiks ning kanna näole.

2. Looduslik sära

Apelsinikoorepulber segatuna piimaga on suurepärane looduslik nahavalgendaja. See paneb su näo helendama ning annab talle salapärase sära. Samuti saab sellega võidelda tumedate ja soovimatute laikude vastu nahal.

3. Nooruse eliksiir

Apelsinimahl toimib imeliselt pooride ahendamisel. Pane paar tilka värsket mahla näole, lase mõjuda paar-kolm minutit ning loputa värskendava külma veega.

4. Nahakoorija

Kuivata apelsinikoored ning tee neist pulbrit. Saadud pulber sega meega ning saad mõnusa loodusliku näonahakoorija, mis pakatab C-vitamiinist.

5. Kortsud — mis need veel on?

Apelsin aitab ühtlustada ka nahatekstuuri, seega võid kortsude pärast muretsemise sõbrannadele jätta. Antioksüdandid aitavad nahal püsida pringi ning värskena.

6. Niisutus

Kui segad kokku ühe tassi värsket apelsinimahla ühe tassi vee ja lusikatäie meega, siis saad ideaalse palsami. Pese juuksed ning lisa segu rätikukuivadesse kiharatesse, lase mõjuda 10 minutit ning loputa hoolikalt.

7. Kõõmapeletaja

Lisaks heale niisutusele peletab apelsin juustest eemale ka kõõma. Lisa paar tilka apelsinimahlakonsentraati (või pool tassi värsket apelsinimahla) poolele tassile kookosõlile ning kanna segu juustesse. Lase rätiku all mõjuda ning loputa hoolikalt.