Millal eestlannad end kõige naiselikumana tunnevad?

Mina pean parimateks aastateks neid, mis algasid neljakümneselt. Ilmselt tuli see ikka enseteadvustamisest ja arusaamisest, et kõigi meelejärgi olla pole võimalik — tähtsam on arvestada enda soovidega. Nii et enesekindlus annab piisavalt seksikust, selles olen veendunud.

***

Kuna olen alles 16, siis arvan, et kõige naiselikumad aastad on alles ees. Siiani on aga naiselikkuse tunne iga aastaga aina tõusnud, muutunud on ka arusaam tõelisest naiselikkusest.

***

Saan paari päeva pärast 39 ja paljud räägivad et 40-lt alles elu algab. No tahaks loota! Siiski ise tunnen end juba vanana — ei taha, ei jaksa, ei viitsi! “Olen olnud ja teinud” emotsioone tuleb aina rohkem ja rohkem ette. Ütlen ausalt, et minu parimad aastad olid kuskil 29-33. Kuigi jah, loodan ikka seda 40-lt algavat uut elu ka elama hakata!

***

Olen 23-aastane. Kõige naiselikumana tundsin end, kui olin umbes 15-16 aastane, sest olin saledam ja ilusam, oli rohkem sõpru. Praegu pärast sünnitust võtsin kaalust juurde, nägu ei ole selline nagu varem. Mulle meeldivad pildid, kus olin noorem — praegu ei meeldi üldse fotole jääda, sest ei tule nii hästi välja nagu varem. Noorus on hea aeg.

***

Kõige naiselikumana tundsin end vanuses 39-45, kuna mul oli endast tunduvalt noorema mehega romantiline visiitsuhe ja see kestis 6 aastat.

***

Tunnen ennast kõige seksikamana praegu, kui olen varsti 48-aastaseks saamas. Tean, mida tahan ja olen uhke selle üle, et olen nooruslik, energiline ja naiselik. Seksuaalelu on võrratu, parem kui ei kunagi varem!

Auhinna võitis loosi tahtel Helena, kes end just praegusel hetkel kõige naiselikumana tunneb:

Olen hetkel 31-aastane ja nüüd tunnen, et olen leidnud oma seesmise rahulolu. Enne olen koguaeg vingunud ühe ja teise mitteolulise asja pärast, mis on ka enesega rahulolematust tekitanud. Nüüdseks olen õppnud end armastama sellisena nagu olen ja sellest on tulnud ka rohkem naiselikkust. Varem oli kapis üks seelik ja kleit ning selga panin neid ainult kuhugi pidulikumale üritusele. Nüüdseks on kapis erinevates värvides ja lõigetes kleite ning kingi, mida armastan kanda ka “ilma põhjuseta”. Kui varem endale ise eriti soengut teha ei viitsinud, siis nüüd teen ka seda. Hoolitsesin enda enda eest ka varem, aga nüüd teen seda kuidagi palju rohkem, mis annab palju juurde mu enesehinnangule. See paneb mind end naiselikult tundma! Eks see kõik on tulnud ka soovist oma kolmele tütrele naiselik eeskuju olla.

Auhinnaks on juuksehoolduskomplekt Dove'lt! Palju õnne, võtame sinuga ühendust!

Dove tõi turule uue neljast premium-tootest koosnevas Oxygen & Moisture juuksehoolduse sarja. Sari on mõeldud spetsiaalselt õhukestele ning peadligi hoidvatele juustele. Sarja hitt-tooteks saab lugeda sufleesarnase tekstuuriga Oxygen & Moisture vaht-maski juustele.