1. Sidrunivesi

Pole küll otseselt toit, aga siiski. Vesi on vajalik selleks, et terve meie keha niisutatud oleks. Kui jood vähem kui kaheksa klaasi vett päevas, siis võib su nahk kiiresti kuivaks ja ketendavaks muutuda. Veele sidrunit lisades annad endale ka mõnusa annuse C-vitamiini, mis just sügisel ja talvel eriti vajalik on. Samuti on see vajalik kollageeni sünteesimiseks, mis kortsud eemal hoida aitab.

2. Avokaadod

Avokaadod pakatavad E-vitamiinist — antioksüdandist, mis vananemise vastu lahingusse asub. Samuti aitab see vähendada UV-kiirguse halba mõju nahale. Lisaks leidub avokaadodes ka kasulikke rasvu, mis aitab kaasa nahauuendusprotsessidele, vähendab punetust ja ärritust.

3. Marjad

Olgu need siis aiast või metsast — kõik sobib! Sega marju oma smuutidesse või söö neid niisama telekat vaadates. Vitamiinidest pakatav tervislik snäkk, mis ka su nahale pika ja pehme pai teeb.

4. Pähklid

Söö kreeka pähkleid! Need sisaldavad kasulikke oomega-3 rasvhappeid, mis on vajalik selleks, et naha niiskusetase püsiks. Lisana teeb see ainult head ka su südamele, veresoonkonnale, seedimisele ja vähendab vähiriski. Peotäis kreeka pähkleid päevas võiks olla lausa kohustuslik!

5. Šokolaad

Just! Paljude lemmik maiustus teeb ka ilusaks! Pea meeles seda, et ilusa naha küll siiski see šokolaad, mis puhas on. Mida tumedam, seda parem. Maiusta aga!