Appi, elekter!
Sügise suurim probleem — kuidas vabaneda staatikast juustes. Esiteks algab kõik toodetest, mida kasutad. Muretse endale staatikat vähendav juuksesprei, mida hommikuti enne välja minekut kasutada. Teiseks osta endale spetsiaalne staatikat vähendav juuksehari/kamm ja kanna seda endaga kaasas. Kui pole võimalust raha välja käia, siis välja minnes proovi juukseid kinni kanda — näiteks krunnis. Igasugune juuste hõõrdumine vastu salli ja kampsunikraed ajavad su juuksed elektrit täis.

Punuma!
Fashion Week’il nähtud üksikud punutised pikkades juustes on kindlasti üks selle sügise peamisi soengutrende. Punutis võib olla vaid tukas, et juuksed näole ei langeks või punu juustest salk ja kasuta salku patsikummina (vajad selleks juuksenõelu).

Lained
Midagi väga naiselikku ja võluvat. Lihtsalt ideaalne sügisõhtuseks kohtinguks. Kõigepealt kasuta juustesse jäetavat ja lokke soodustavat toodet, liialt niisutava tootega vajuvad lained välja. Harja juuksed ühele poole pead ja tee lained — mida suuremad, seda uhkemad. Lainete tegemiseks võid kasutada ka sirgendajat: võta salk ja alusta lainete keeramist ülevalt alla. Kui omad sirgendajat, mis ei lähe pealtpoolt kuumaks siis aseta sirgendaja salgu ülemisse otsa, vajuta kinni ja keera sirgendajat enda poole ja hoia, seejärel liigu sirgendajaga natukene allapoole ja keera nüüd sirgendajat enda poolt eemale ja korda seda kuni jõuad salguga lõpuni. Seejärel võta järgmine salk. Lõpetuseks kinnita kindlasti soeng juuksespreiga.

Tütarlapselik peavõru
Kaunista juukseid millegi tüdrukulikuga — kuidas sobiks peavõru? Just midagi sellist nagu Blair Waldorf ainuisikuliselt jälle moodi tõi. Tegelikult paikneb see täpselt kuskil tüdrukuliku ja naiseliku vahel, sest traksipükste asemel, sobib see palju paremini mantli ja kontsakingadega.

Sügisevärvid
Tahad väikest muutust, aga ei taha juukseid värvida? Kuna sügis on kõige värvikirevaim aeg aastas, siis miks mitte ka kaunistada enda juukseid värviliste salkudega. Et mitte oma salke värvida ja pärast mõelda kuidas värvi maha saaks, siis kasuta värvilisi clip in salke ja just siis kui tuju tuleb. Õhtul peole minnes kinnita salgud juustesse ja koju naastes võta need jälle välja. Nii ei pea järgmisel päev muretsema, mida ülemus küll arvata võib. Huvitavama ja erilise tulemuse saavutamiseks võid kasutada ka värvilisi sulgi.

Waterfall-punutis
Sa ei suuda otsustada, kas jätta juuksed lahti või panna kinni? Tee mõlemat korraga – tee endale waterfall-punutis. Ideaalne soeng kiireteks hommikuteks, sest peale mõnd harjutuskorda valmib soeng kiiresti ja sobib nii lokkis kui sirgetesse juustesse. Eriti huvitav jääb tulemus, kui teed sirgetesse juustesse ja pärast keerad juuksed alt lokki. Seda punutust tee nagu tavalist kalasaba, kuid jäta vahepeal salgud lahtiseks, mitte ära punu neid edasi patsi sisse.

Juukseketid
Soovid kaunistada juukseid millegi erilisega? Oled kuulnud juuksekettidest? Arvatavasti mitte, juukseketid kuuluvad selle sügise Belle Noel kollektsiooni ja on Eestis kindlasti midagi uut. Kanda saab nii lahtiste kui kinniste juustega ja sellega jääd kohe kindlasti silma. Soovi korral saab selle valmistamisega ka ise hakkama.

Lisa õrnust
Ükskõik, mis soengut sa ka ei kannaks, üks (või mitu) ilusat aksessuaari suudavad välja tuua sinus õrnust ja naiselikkust. Aksessuaari valik olgu hoolikas ja pigem üks kallis juukseehe kui mitu odavat. Sa ei taha ju näha välja nagu lasteaialaps.

Lohakas hobusesaba
Sügis-talve moelavadel on näha, kuidas moodi on tulnud täiesti tavalised lohakad hobusesabad, just sellised, mida tavaliselt üksi kodus olles kiiruga endale juustesse keeratakse. Et soengut natukenegi huvitavamaks teha, seo see pats hoopis küljele. Mõtle — ärkad hommikul sassis juustega, keerad juuksed patsi ja ongi selle sügise moelavade moodsamaid soenguid olemas. Proovigu vaid keegi veel küsida, kas sa hommikul kammi ka nägid. Lisad kauni juukseehte ja just nii see peabki olema.

Villane mood
Tahad tõelist sügis-talve moelavade soengut järele teha? Koo juustesse peenike villane riba või hoopis punu ja meisterda sellega koos endale soeng — olgu siis selleks krunn, punutis või midagi hoopis põnevamat. Tähelepanu garanteeritud!