1. Kasuta päikesekaitset

See on ülimalt oluline. Kasutades igapäevaselt vähemalt SPF 30 päikesekaitset  ei kaitse me end ainult UV-kiirguse eest, mis võib tekitada vähki, vaid aeglustame ka naha vananemist.

2. Väldi jumestuskreemi ja puudrit

Olgu nii veekindlad tooted kui tahes, tihke meigimask ei pea igale ilmale vastu. Kui su nahk on normaalne, siis kasuta ainult matistavat aluskreemi. Peitekreemi pane ainult tumedatele silmaalustele ja vistrikele või muudele nahaärritustele.

3. Põsepuna ära häbene

See mõjub ka tormi käes loomulikuna. Heledanahalistele sobib pehme või lausa beebiroosa toon, keskmisele nahale tumedam ja intensiivsem roosa, tumedanahalistele terrakota või punane toon.

4. Lukusta lauvärv oma kohale

Lauvärvid kipuvad silmalaul triipudeks tõmbuma, nii et kasuta veekindlat kreemlauvärvi, et seda vältida. Veekindla ripsmetušši vajalikkust pole meie kliimas vist vaja rõhutadagi.

5. Vali õige huuleläige

Õige huuleläige hulludeks ilmadeks on läige, mis ei läigi. Mida vähem vaha ja õli selles on, seda paremini ta püsib. Kui tahad läiget lisada, tõmba huuled veel lisaks üle värvitu läikiva palsamiga. Huulepulk vali suudluskindel.

Allikas: Prevention