Marilyn Monroe

Et tema huuled paistaksid täidlasemad, lasi ta oma meikaril kanda oma huultele kokku viite erinevat tooni huulevärvi ja -läiget. Et anda huultele lopsakust ja dimensiooni, tuleb huulte servad värvida tumedamaks ja sissepoole liikudes kasutada järjest heledamaid toone.

Elizabeth Taylor

Tema võttis omakorda eeskuju Kleopatralt, kes tavatses raseerida terve oma näo karvakestest puhtaks. See näo raseerimine kõlab veidralt, aga tegelikult jääb nägu pärast udemekeste eemaldamist särama, nagu oleksid just põhjalikku näohooldust teinud.

Audrey Hepburn

Miljonid naised on õhanud tema pikkade ja efektsete ripsmete järele. Kõik, mis ta tegi, oli see, et värvis neid põhjalikult ja mitu korda ning siis eraldas nõela abiga kõik ripsmed üksteisest. Ilmselt võtab see meeletult aega, aga tulemus oli vähemalt tema puhul seda väärt.

Carole Lombard

See näitlejanna sattus oma lühikese karjääri keskel liiklusõnnetusse ja vigastas oma nina, nii et see oli natuke kõver. Pärast seda tõmbas ta alati enne meigi peale panemist oma ninale sirge ja peene vertikaalse valge joone, sest talle tundus, et nii paistab nina sirgem.

Grace Kelly

Vastupidiselt üldlevinud arvamusele pole kontuurimine üldse värske leiutis. Grace Kelly kasutas põsepuna nii, et pani põsesarnade alla ühte tooni puna  ja põsesarnade peale üks toon tumedamat põsepuna.

Vivien Leigh

Täidlased huuled on olnud alati üks olulisim ilu tunnus. Vivien Leigh põdes väga oma kitsa alahuule pärast ja sellepärast joonistas alumise huulekontuuri alati oma huulepiirist allapoole, et jääks illusioon lopsakamatest huultest.

Marlene Dietrich

Temal oli neid ilunippe väga palju, aga kõige kuulsam oli see laulja ja näitlejanna selle poolest, et lasi enda tagumised purihambad eemaldada, et põsesarnad rohkem esile tuleks. Lisaks kasutas ta kirurgilist teipi, et endale ajutist facelift'i teha.

Rita Hayworth

See loomulik punapea oli oma kiharate poolest väga tuntud. Iga kord pärast seda, kui naine pead pesi, tegi ta oma juustesse õlimaski. 15 minuti pärast loputas ta selle maha kuuma veega, millele oli lisatud sidrunimahla, et kõik õli jäägid eemaldada.

Mae West

Juba see 30ndate staar armastas kookosõli. Ta kasutas seda näokreemi asemel, et panna oma nahk särama ja säilitada sellel nooruslik jume.

Ingrid Bergman

See rootsi päritolu näitlejanna ei kasutanud palju meiki, sest ta oli suur naturaalse ilu austaja. Sellegipoolest raseeris ta ühe sentimeetri võrra oma juustepiiri tahapoole, et tema laup suurem ja väljendusrikkam oleks.

Sophia Loren

See näitlejanna on suur Vahemere fänn. Ta on alati olnud vahemerelisel dieedil ja tal on alati käepärast pudel oliivõli. Vähemalt noorusaegadel käis ta regulaarselt kuumas vannis, kuhu oli lisatud paar törtsu oliivõli, et oma nahka noorusliku ja pehmena hoida.

Allikas: Marie Claire