1. Ideaalne suurus

Loogika on lihtne — kui valutab, siis pole asi õige! Kõige suurem viga, mida naised kingade ostmisel teevad, on vale suuruse valimine. Liiga väikesed kingad suruvad kõik lihased ja närvid kokku, mis uskumatut valu tekitab. Liiga suured kingad panevad jalad aga ebavajaliku pinge alla.

2. Õige tüüp

Su jalal on kindel kuju, mille järgi kingi valima peaks. See oleneb sellest, kas sind on õnnistatud kõrge-, normaalse- või madala jalavõlviga. Seepärast on kinga valides ka väga oluline poes paar tiiru ringi käia, nii saad veenduda, et kingatüüp sinu jaoks sobiv on.

3. Kvaliteet loeb

Mõtle selle peale, et kallid ja kvaliteetsed kingad on investeering mugavaks ja valutuks ringi liikumiseks. Nende puhul on materjalid ja tegumood testitud ning hoolikalt valitud ning samuti peavad need kauem vastu kui mõned odavad ühe hooaja jalavarjud.

4. Tee pause

Kui pead terve päev kontsadel ringi käima, siis anna jalgadele ka vahepeal puhkust. Näiteks kontorilaua taga istudes võid need täiesti jalast võtta ja varvastega maad puudutada. Õhtul palu kallimal endale jalamassaaži teha.

5. Väldi liigset seismist

Kui on võimalus, siis istu. Selleks, et põlvedele liigset survet ei tekiks, peaksid sa vahepeal ka seismisest pause tegema.

6. Paksem konts on parem valik

Esiteks on sellised kontsad hetkel väga moes. Teiseks pakuvad need jalale suuremat toestust kui tikk-kontsad, mis jalad rohkem valutama panevad. Kõige parem valik on platvormkingad!

Allikas: Bollywoodshaadis