1. Push-up rinnahoidja

Väikeste rindadega naised vajavad seda pesutükki, et oma lamedale figuurile natukenegi volüümi lisada, rinnakamad naised saavad push-upist vajalikku tuge. Tundub justkui asendamatu rõivaesemena? Tegelikult ei tohiks sa seda kanda rohkem kui tõesti ainult peole minnes, sest push-up surub rinnad ebaloomulikku asendisse ning pigistab kokku lümfi- ja vereringe kaenla all, see võib aga põhjustada tõsiseid tervisehäireid ning isegi vähki.

2. Stringid

Tõsi, stringid on väga seksikad, kuid toovad endaga kaasa suurel hulgal terviseprobleeme, millega sa tõenäoliselt tegeleda ei tahaks. Ei usu? Loe siit: Stringid teevad haigeks 

3. Liiga kitsad püksid

Pidev liigkitsaste rõivaste kandmine võib põhjustada viljatusprobleeme. Bakterid kasvavad kõige paremini soojas ja niiskes ning tihedalt vastu keha liibunud riided just sellise keskkonna loovadki. Kui hargivahelt pidevalt midagi hõõrub, on see suurepärane alus tupeseene või teiste vagiinaprobleemide tekkeks, kui aga püksid pigistavad tugevasti säärte ja reite ümber, võib see põhjustada veenilaiendeid.

4. Lühike seelik

Miniseelikud peaksid eriti talvisel ajal küll täiesti ära unustama, sest just praegu on need kõige ohtlikumad — mini kandes võid oma naissuguorganid ära külmetada ning riskid viljatuks jäämisega. Ja veel üks hea põhjus lühike seelik ära unustada on see, et keha hakka koguma rasva just sellistesse piirkondadesse, mis pidevalt külmetavad, miniseeliku puhul on need muidugi reied, nii et tulemuseks võib olla inetu tselluliit, millest lahti saada on peaaegu võimatu.

5. Kõrge kontsaga kingad

Nende taparelvade eest oleme teid korduvalt hoiatanud ja teeme seda uuesti! Loe veelkord ja tee oma kingakapis suurpuhastus!

6. Odavad päikeseprillid

Kuue-eurosed rannateelt ostetud plastmassprillid võivad su silmade tervise alatiseks rikkuda. Investeeri oma silmade tulevikku ja osta endale korralikud prillid viisakast optikakauplusest!

Allikas: Genius Beauty