1. Mis soost last sa sooviksid? Jah, paljud meist saavad mõtted poja või tütre emaks, aga kui laps on juba kõhus, ei arutleta sel teemal. Sest mis siis saab kui vastan, et tahaks poega ja lõpuks sünnib tütar? Kas sa siis arvad, et ma olen pettunud!?

  2. Kas laps tuli üllatusena või on planeeritud? Mis vahet sel on? Peaasi, et ta on oodatud ja me oleme tema jaoks valmis, mis vahet sel on, kas ma istusin ja planeerisin mitu kuud oma ovulatsioonikalendrit või unustasin paaril korral pilli võtta.

  3. Kolite te siis suuremasse koju ka? Kas sa tahad meile suuremat kodu pakkuda? Võtame selle meeleldi vastu, aga seni ära vihja, et meie korter on nagu kingakarp, kuhu ei mahu ükski laps. Aitäh!

  1. Mis mees selle peale ütles? Me tegime koos selle lapse valmis, ma ei käinud üksinda nurgas “pahandust tegemas”, mis talle nüüd üles tuli tunnistada. Loomulikult oli tal hea meel… ja kui ei olnud, siis kas sa arvad, et ma kuulutaksin seda kogu ilmale?

  1. Ega sa ometi toorest kala ei söö/kassiliiva ei vaheta/solaariumis ei käi/juukseid ei värvi/liigselt trenni ei tee/suitseta/alkoholi ei joo?
    Appike, ma ei teadnudki, et neid asju teha ei tohi. Mida ma küll sinuta teinud oleksin? Tühistan kohe oma solaariumiseansi ära ja suitsupaki viskan ka minema. Ausalt, KÕIK teavad, et neid asju ei tohi teha, rasedad teavad seda ammugi!

  2. Miks alles nüüd? Võib-olla me ei tahtnud varem, võib-olla oleme me tegelikult juba aastaid üritanud. See küsimus puudutab ainult kaht inimest, kes ssündiva lapse vanemateks saavad ja pole kommenteerimiseks kogu tutvusringkonnale!

  3. Millal järgmine tuleb? Järgmine on see, kes mul kõhus on. Kes planeerib raseduse ajal järgmist rasedust!? Ühegagi on juba tükk tegemist!

  4. Kas ma võin su kõhtu katsuda? Kui sa just ei ole mu mees või ema, siis EI VÕI! Selliseid rasedaid, kellele väga meeldib, et kõik nende kõhtu näppimas käivad, on väga vähe, enamik läheb sellise küsimuse peale lihtsalt närvi.