1. See hoiab sind niisutatuna

Kuiv nahk näeb välja tuhm ja elutu. Mõjutajad nagu mustus, suits, kuumus, õhureostus annavad su nahale paraja löögi. Nii nagu su teised organid, koosneb ka nahk rakkudest. Need aga omakorda on suuremast osast veest tehtud. Seega — kalla aga oma klaas seda “imejooki” täis!

2. See hoiab su naha noorena

Kui su nahk on kuiv, siis tekivad sul ka kortsud lihtsamini kui teistel. Et vältida enneaegset vananemist tee veejoomisest oma päevarutiini üks osa. Su nahk muutub pringimaks.

3. See hoiab su juuksed säravana

Piisav vee joomine muudab juuksed sillerdavaks, siledaks ja nõtkeks. See aitab isegi paremini kui kõikvõimalikud palsamid või muud juuksehooldustooted.

4. See puhastab su nahka

Täpselt samamoodi nagu veega pestes saad sa enda välimise poole puhtaks, aitab see puhastada ka seestpoolt. Vesi viib su kehast välja toksiinid ja mõjub seeläbi värskendavalt. Kui jood palju vett, siis töötab su keha paremini ning nahk uuendab end ka kiiremini.

5. See aitab eemal hoida juuksekahjustusi

Paljud inimesed ei mõista, kui õrnad nende juuksed tegelikult on. Pärast pesu harjaga juustest läbi käimine on üks valusamaid asju, mida sa oma kiharatele teha saad. Joo vett, see aitab su juustel ilusana püsida.

6. Külm vesi rahustab närve

Stressirohke päev? Mine tee üks jooksuring ja käi pärast seda külma duši all. See mõjub sulle rahustavalt ja teeb pai nii juustele kui nahale.

7. Looduslik stiliseerija

Kui su juuksed “alluvad hästi korraldustele”, siis ehk ei peagi sa poes kirju juuksehooldusleti ees enam vaevlema. Proovi sättida juuksed soengusse siis kui nad on veel niisked. Ehk üllatud ja näed, et kõikvõimalikke vahasid ja geele ei olegi vaja?

Allikas: Health Me Up