1. Kätekreem

Kui su juuksed on takused ja kahused, siis ei pea sa poodi kallite seerumite järele jooksma. Mine võta kapi pealt või kotist oma kätekreem ja kanna seda juustele. Kiharad hakkavad särama ja muutuvad uskumatult pehmeks.

2. Deodorant

Deodorandiga saab rohkem ette võtta, kui end lille moodi lõhnama panna. Näiteks aitab ta kingade hõõrumisest tekkivaid ville ära hoida. Kanna seda nii jalgadele kui kingade siseküljele. Nii väldid hõõrdumist.

3. Huulepalsam

Siin on nimekiri sellest, mida huulepalsamiga teha saab:

  • lisaks katkiste huulte parandamisele mõjub see hästi ka ketendavale nahale nina ja põskede piirkonnas
  • kanna huulepalsamit küünenahkadele, et need ilusad oleksid
  • kui juuksed on kahuseks muutunud, siis aitab huulepalsam need jälle kontrolli alla saada
  • probleemid püksilukuga? Määri seda huulepalsamiga ja lukk hakkab jälle ilusti tööle
  • kui kogemata näppu lõikasid, siis aitab see ka haaval kiiremini paraneda

4. Šampoon ja palsam

Kui sul pole kodus raseerimisvahtu, siis kasuta selle asemel šampooni või palsamit. Need mõlemad muudavad karvad ja naha pehmeks ning raseerimine on tänu sellele palju lihtsam!

5. Aknekreemid

Kõik kreemid ja geelid, mida sa punnide ja vistrikega võitlemiseks kasutad, teevad imet ka küünarnukkidega. Need muudavad selle piirkonna naha pehmeks ja aitavad surnud naharakke eemaldada.

6. Parfüüm

Kui küünelakieemaldajat pole käepärast, aga maniküür enam kriitikat ei kannata, siis hädaabivahendina saad ka oma parfüümi kasutada. Kanna seda vatipadjale, hoia patja natuke aega küünel ning siis hõõru. Lakk tuleb maha.

7. Hambapasta

Trikk, mida paljud oma vanaemadel ja emadelt õppinud on — hambapasta aitab hõbeehteid puhtaks saada ja neid läikivana hoida. Küll aga ära kasuta selleks valgendavaid tooteid, nii võid ehetele liiga teha.

8. Kehaõli

Sügis on käes ja seega on ka saapahoolduse hooaeg alanud. Kui aga unustasid kingapoest viksi osta, siis saad saapad ka kehaõliga läikima. Lisaks hakkavad need siis ka imeliselt lõhnama. Tasub proovimist!

Allikas: Bollywoodshaadis