Ripsmetušš

Ripsmetušši peaks vahetama iga 3-4 kuu järel, kuid võib juhtuda, et sa ei mäleta, millal esimest korda tuubi avasid. Jälgi, kas tušil on kahtlane gaasiline lõhn — kui nii, siis ära lase seda tušši oma silma ligidalegi!

Vedel jumestuskreem

Jälgi tekstuuri, lõhna ja eelkõige värvi! Kui kreemile hakkavad tekkima värvilised või õlised laigud, on targem seda mitte kasutada.

Huulepulk

Jällegi on nina su parim sõber — kui tunned kahtlast lõhna, viska minema. Huulepulgad kipuvad vananedes ka tekstuuri muutma ja nad pole enam huultel nii kreemjad ja kaunid kui varem.

Silmapliiats/lainer

Kui märkad silmapliiatsi otsas valget täpikest, mis teritamisel ära ei kao, on see juba vanaks jäänud. Vedel silmalainer muutub pärast säilivusaja ületamist tükiliseks ning hakkab ühtlasi ebameeldivalt lõhnama.

Põsepuna
Igasugune muutus tekstuuris ja võimalik hallikas toonimuutus viitavad vanale põsepunale. Puuderpõsepunad kipuvad kauem säilima kui kreemjad, kreemjate puhul võib aja jooksul täheldada muutusi nii tekstuuris kui lõhnas. Oma põsepuna eluiga saad pikendada, kui puhastad regulaarselt oma põsepunapintslit.

Allikas: allwomenstalk.com